Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barca forması Porto modeli olmuş..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• eminim ki barça formasıni ilk bize yapsa nike beğenilmezdi
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eminim ki barça formasıni ilk bize yapsa nike beğenilmezdi
        bende eminim ki sende ne olursa olsun hep böyle çok bilmiş konuşurdun

Yorum

• Gelde alma bu formayı

Yanlız kararsız kaldım,"İbra mı? Villa mı?" diye
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Barca ürünlerde süper tasarımlar yapmış bizim kulübümüzde yapsa doru dürüst birşeylerde bizde alsak.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

simdiye kadar gördügüm en güzel formalar.

bunu trabzonspor icin yapsinlar yemin ederim fiyati ne kadar olursa olsun kredi bile cekerim

Yorum

• *ts club barca'nın geçen sene ki t-shirtün benzerini yapmaya çalışmasıyla en azından kalitenin peşinde olduğunu göstermiş.bu durumun devamlılığı halinde gelecek için pek ümid vaadetmeyen fakat durumun anlık bir düşünce ile yapılması ve ticari amaçlar için olması nedeniyle oldukça ümit vaadeden bir çalışma.takdir ediyorum ve en kısa zamanda alacağım inşallah.

*gelelim nike'a.bir çok kez belirttiğim üzere kimse nike'ın bize özel forma yapmasını beklemesin demiştim.hala bu konuda ısrarcıyım ve yukarıda okuduklarım kadarıyla bir formamız-beyaz forma- yine katalogtan.galiba bu durum gelecek için bize bir şeyler gösteriyor.kulübümüzün tarihi ve taraftar sayısı değil sadece avrupada meydana çıkmasıyla ürün tasarımı yapan-daha doğrusu yapmayan olacak galiba- ya da bize o çok kıymetli vakitlerinden ayırdığı için kısa zamanda nike ile anlaşmamızın feshedilmesi taraftarıyım.
                burada aldığımız bir çok haber ile yine çok büyük ümitler alemine düşmüş-özellikle özel forma knusunda- fakat yine katalaogdan kakalanan ürünlerle hayallerimiz yine geçmiş 2 senede olduğu gibi yıkılmıştır.
                fakat forumda gördüğüm kadarıyla biz ne nenniye gail nede hobbuca gail bir durum yaşıyoruz.yani lescon deyince herkes ''amaaaaan lesconda kimmiş hede hödlük yapma'' diyor fakat ''nike çok güzel deyince yine belli bir tepki oluyor.
                nike ın bize özel bir çalışma yapmadığı aşikarken içim kan ağlayarak yabancı bir firmada olsa bize özel forma yapabilecek,en azından taleplerimize vakit ayırabilecek bir firma ile anlaşılması gerektiğini düşünüyorum.
                tahminim nike ya da puma bize vakit ayrıamaz nike gibi.çünkü onlar daha büyük kulüplerin işini yapıyorlar.yani kimse nike'ın o kadar büyük kulüp dururken elinde bize özel forma hazırlamasını beklemez galiba.en azından şu an için bu mantıklı değil.hatta biz avrupa sahnesine çıksak bile nike'ın bize özel forma hazırlama konusunda ki arzusundan bile şüpheliyim ben.zaten şu anda bu alanda bir kaç premier lig kulübü dışında nike'ın avrupa liinde olanlara bile özel forma yapmadığını düşünüyorum.
                dolayısıyla nike şu an başında olan diğer büyük kulüplerle uğraşmaktan bizim istediğimiz verime ulaşamaz.

benim -madem türk firmaları istenmiyor- öncelikle tavsiyem umbro
                ikinci bir opsiyon oalrak ise yine bir italyan olan lotto var.
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Bu sarı aşkı Barça'ya da vurmuş..

Yorum

• Barça forması harika

Yorum

• Barca'nın 2. Forması bizim antreman T-Shirtlerine benziyor.
                      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İstemek güzel de istediğine ulaşmak istemek kadar kolay mı acaba?

Formalarımızın ve ürünlerimizin daha kaliteli, daha estetik, daha kurumsal, daha ekonomik olmasını en çok isteyen benim, nasıl olabileceğini de biliyorum üstelik.

Eleştiri getiren arkadaşlar kulübün mali yapısını, kurumsal geleneğini ve insan kaynaklarını düşünmeden değerlendirme yapıyorlar.

Katalog veya özel tasarım bir forma iyidir veya kötüdür. O formayı size özel kılacak renkler ve formlardır. Barcelona'nın forma geleneği bizde varmı? Hayır. Adamların formalarının çubuk kalınlıkları, renkleri modelleri yıllardır giydikleri ve belli periyotlarla tekrar giydikleri formalar. Sadece forma ve ürün satışından dünya çapında yaptıkları ciroları tahmin edebiliyorsunuzdur.

Forma ve TS Club sorunu öyle hadi sponsorumuzu değiştirelim deyince çözülecek sorunlar değil.

Geçen sezon bir örnek vermiştim, iki sezon önce Barcelona'nın parasını peşin verip yaptığı forma sayısı 2.5 milyonken bizim aynı dönemde bizim sattığımız forma sayısı 55 bindi. Şimdi düşünelim Barcelona formadan ve ürünlerinden gelen gelirleri nerelere yatırmıştır biz kazandığımız paraları nerelere kullanmışızdır. Bizim kulüp piyasaya iş yaptırırken hangi şartlar ve prensiplerle çalışıyor onlar nasıl ekipler oluşturuyor. Kendi lisanslı ürününü yanlış logolarla üreten bir kulübümüz olduğunu unutmayalım.

Her sezon formalarla ilgili tepkiler yaklaşık böyle. İnter, Barcelona gibi olalım istiyoruz ama onların yaptıklarını yapmıyoruz.

Armalar konusunda kaç sezondur verdiğim mücadeleyi ben biliyorum. İstemek güzel ama ulaşmak o kadar kolay olmuyor. Değişsin demekle hiç olmuyor.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fiyatı 66.96 $

Fiyatı 29.78 $

Fiyatı 14.88 $

Hem biz alırken kolay alabilelim, hem kulüp bu işten para kazansın, hem sponsor kazansın, hem herkesin zevkine göre olsun. Ortak noktayı bulmak zor, ben nasıl yapılabileceğini, nasıl çözülebileceğini biliyorum ama benim bilmem veya bunu bildiğimi söylemem ne yazık ki yeterli olmuyor.

Yorum

• Barcelonanın bu sezon kalın çubukluya döneceğini tahmin ediyodum. Koyu renk tonuna güzel gitmiş. formanın en sağ ve en solunda yarım bırakılan çubuklar da çeşit olmuş eğer tam 3 çubuk halinde olsaydı klasikleşmiş bi model olacakmış böyle biraz daha güzel olmuş .. En azından bizdeki gibi asimetrik değil. Bizim çubukluda formanın omuz kısımları ve yanda bel üzerinde kalan kısımda görüntü pek iyi değil ama bu formada çok güzel olmuş o yönden de.

Bu arada Cem Yılmazın reklamında dediği gibi , Barca formalarının fiyatları da çok çarpıcı rakamlar
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Barça'nın şort modelleri dikkatinizi çekti mi?

Yorum

• Ali Fuat abi söylemişti sanırım,

Barça bir sezon "kalın" bir sezon "ince" çubuklu forma üretiyor diye...

Şimdi bakınca; ben sanırım inceyi daha çok seviyorum...

Bir de; şu 3. renk olarak sarı çok hoşuma gitmiyor ama Barça için anlamlı renk olsa gerek.

Trabzonspor 3. renk için gri-gümüş arası bir renk kullansa daha güzel olur.
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X