İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi o zaman ne olmalı.En mantıklısı nasıl olur abi sence fikrin ne bu konuda ?
Kendi gerçeklerimize dönecek olursak; formalara armalar ve sponsor logoları kulübümüz tarafından uygulanıyor. Sezon içinde sponsorlarda değişiklikler olabiliyor farklı organizasyonlarda - Uefa ligi, Turkcell Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası- farklı uygulamalar olabiliyor.
Bu kopan armalar mevzusu yeni değil, Nike ile de ilgisi yok. Puma döneminde başlayan bir uygulama. Olayın temelinde şu var dikilmiş olarak hazır gelmiş formalara armaları nakış yapmak zaman alan ve maliyeti yüksek bir işlem. Formalar ham halinde iken fabrikada çok hızlı ve ekonomik yapılırken forma bittikten sonra aynı işlemi yapmak biraz zahmetli oluyor. Trabzon'da bu hizmeti bu kadar kısa zamanda kusursuzca ( formaya zarar vermeden mesela ) karşılayacak firma olduğunu sanmıyorum.
Yapıştırma dediğimiz aslında ısı ile transfer sistemi. Transfer edilecek malzemenin kalitesi, rengi, uygulama tekniği, uygulayanın doğru uygulaması gibi pek çok etken var.
Geçen sezon kullandığımız armaların rengi, formu, malzemesi yanlıştı, yanlıştı zira ne renk olarak tutuyor, ne form olarak doğru kullanılıyor ne de dayanıklı bir malzeme idi.
Forma numaraları da ısı transferi ile formaya yapılan bir işlem mesela. Forma numaraları şimdi olduğu gibi folyo değil de başka başka malzemeden uygulansa bu fotoğrafta olduğu gibi kadife gibi etki bırakmak ta mümkün.
Peki yeni sezonda ne değişecek?
Taraftarlardan gelen haklı tepkiler sonunda malzemenin değiştirilmesine karar verildi. Bir İrlanda firması ile bu konuda anlaşılmak üzere iken araya giren bir Türk girişimciye verildi iş.
Yeni armalarımız son maçlarda kullanılmaya başlandı.
Yeni armaların farklı bir kumaşa uygulanmış halini birebir görme şansım olmuştu. Uygulama başarılı ve uzun ömürlü olacağa benziyor. Bu tür armaların dökülebileceğinin örneği arka sayfada var. Aynı durumu Fener, Galatasaray, Beşiktaş ta yaşamış.
Hülasa yeni sezonda bu konulara daha titizlikle önem verileceğini söylüyor yetkililer.
Yazlık ürünler konusunda iddialı olmalarının dışında TS Club bayilerinin çıkan ürünlerden memnun olması ümitvar olmamız için yeterli olmalı. Yeni kolleksiyonda sürpriz tasarımlar ve renkler de var, bunu ürünler çıkınca konuşuruz.
Beyaz formayı iki sezon parçalı formayı birbuçuk sezon giydikten sonra yeni forma setimiz baştan aşağıya yenileniyor, şortlar ve çoraplar dahil. Modellerin yaklaşık hangileri olacağı bu başlığın eski sayfalarında var.
Formaların kumaş kalitesi, modelleri her zevke ve bütçeye hitap edebilecek düzeyde. Forma konusunda en beğenmemeye hazırlananlar bile formaları futbolcular üzerinde görünce kararlarını değiştireceklerdir eminim.
Formaların tanıtımı için ciddi hazırlıklar var.
Forma ve TS Club ürünleri konusunda yapılanları elbette yeterli bulmuyorum. Neler olabileceği konusunda da hiçbir karşılık beklemeden yapabileceğim katkıyı yaptım, kabul ederlerse yapmaya devam edeceğim.
Bu başlıkta sadece eleştirelim yerden yere vuralım diye bir arada bulunmuyoruz. Forma özelinde hayatı paylaşıyoruz. Aslında formadan çok o formanın temsil ettiği ruhla ilgileniyoruz biliyorum. Her şeyin iyisini güzelini istemek, beklemek en tabii hakkımız. Geçmiş yıllardan biriken kurumsal sorunlar var. Bazı şeyleri aşmak zaman alabiliyor. Dünya bu konulara fazlasıyla önem verirken bu konularda geri kalmamız kabul edilemez.
TS Club adına artan satış rakamları onları yanıltmasın, bilakis Trabzonspor taraftarının ne kadar titiz olduğunu göz önüne alsınlar. Güzel futbol izlemek gibi güzel şeyler görmek istiyoruz ama bunun için önce güzel bakmayı öğrenmeliyiz.
Fazla mı uzun oldu?En son a f s tarafından düzenlendi; 14.05.2010, 17:54.
Yorum
-
Antalya'da TS Club Mağazası açıldı
Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club'ın Antalya'daki ilk şubesi açıldı.
Taraftarlarımızdan gelen yoğun talebi değerlendiren kulübümüz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Antalya Deniz Mah. Konyaaltı Cad. Yapan Apt. No:28/B ardesinde açılan Ts Club Mağazası taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı.
Hayırlı olsun.
Yorum
-
- Artık düzelme bekliyoruz..ki bu sene formamız Türk bayraklı olacak bu beni çok heyecanlandırıyor..
- Arsenal , Juventus düzeyinde beklemiyoruz ama Eskişehir, Mainz vs..gibide olmasın...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yeni yazı stilimiz olabilir mi ?
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
peki bizimkiler kaçıncı 3. mü? olabilir.
işişn farklı bir boyutuda var tabi !!!
biz beyaz formanın en iyi maldan üretildiğini varsayarak( en azından sanıyorduk) fiyat belirlemesi yapıyorduk. beyaz formanın fiyatı 80 lira idi ( indirimli fiyatı 70) interin forması 70 yuro ( 140 lira) juvenin formasıda 70 yuro ama şu anda indiirmde 40 yuro ( 80 lira)..
bunlar inkar edilemeyeek gerçekler...
Bu rakamları TL yaparak bir şey ispatlayamazsınız. Efenim onları forma 140 bizim kisi 80. Çevirmeden bak bakalım. Bir İtalyan TL değerine göre bakmaz formaya. Biz niye Avro değerine bakıyoruz ? Avro üzerinden mi satın alıyoruz formaları ? Forma alırken Avro kullanan var mı ?
Bunları geçelim arkadaşlar. Milyon kere yazıldı çizildi. Öneriniz varsa buyrun yazın ya da yeni sezonu beklemeye başlayın. Yoksa yaptığınız : Sonuçsuz çabalar silsilesi.En son OnurKul tarafından düzenlendi; 14.05.2010, 18:21.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlışın var. İnter forması 70 avro diyorsun. Onu niye Türk Lirasına çeviriyorsun ? İtalya ülkesi içinde ki ekonomiye göre değerlendirmek gerek. Bir İtalyan'ın aldığı maaşa bakmak gerekir.
Bu rakamları TL yaparak bir şey ispatlayamazsınız. Efenim onları forma 140 bizim kisi 80. Çevirmeden bak bakalım. Bir İtalyan TL değerine göre bakmaz formaya. Biz niye Avro değerine bakıyoruz ? Avro üzerinden mi satın alıyoruz formaları ? Forma alırken Avro kullanan var mı ?
Bunları geçelim arkadaşlar. Milyon kere yazıldı çizildi. Öneriniz varsa buyrun yazın ya da yeni sezonu beklemeye başlayın. Yoksa yaptığınız : Sonuçsuz çabalar silsilesi.
buranın sahipleride sonuçsuz çabalar silsilesinde bir şeyler yazıyor bende yazdım çok mu oldu !!! yukarıda ne demek istediğinizi de anlamadım..sanıırm sizde benim ne demek istediğimi anlamadığınız için böyle oldu..
arada kalite farkı var mı yok mu ?
açık olduğu aşikar oğlu aşikar. ben o saydığım takımların formasına 1.kalite diyorsam bizim beyaz forma en çok 2. kalitedir. çubuklu formada en çok 3.kalitedir.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburanın sahipleride sonuçsuz çabalar silsilesinde bir şeyler yazıyor bende yazdım çok mu oldu !!! yukarıda ne demek istediğinizi de anlamadım..sanıırm sizde benim ne demek istediğimi anlamadığınız için böyle oldu..
arada kalite farkı var mı yok mu ?
açık olduğu aşikar oğlu aşikar. ben o saydığım takımların formasına 1.kalite diyorsam bizim beyaz forma en çok 2. kalitedir. çubuklu formada en çok 3.kalitedir.yAlCiN
Yorum
-
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye formamızda türk bayrağı olacak mı
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye formamızda türk bayrağımız olacak mı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum