Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlık iyice hata bildirme başlığı olduğu.

Artık bazı arkadaşlar yana döne hata arıyor armalarda. Yüz bin kere söylendi. Bu armaları kulüp yapıyor. Nike ile alakası yok. Alakası olmadığı halde niye bu başlık altında tartışılıyor ? Neden bu kadar büyütülüyor bu olay anlamıyorum artık.

Mesajlar incelensin , en az 400 sayfa armanın dikişli olması gerektiği yazılmıştır. Gerekli düzeltmeler yapılacak dendi. Niye hala bu görüntüler paylaşılıyor ?

" Rezalet, nayııır nolamaaaaz" şeklindeki mesajları çok kışkırtıcı, abartılı ve anlamsız buluyorum.
    En son OnurKul tarafından düzenlendi; 13.05.2010, 22:08.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adam gibi yapacaklarsa yapsınlar yapmıycaksalar bıraksınlar yeter artık ya...3 cü sınıf forma üretiyolar bize...nike elaleme yapdıgı formalar bak likralı mikralı bizimkilere bak çek elinde kalıyo...75 lira bayıldım forma aldım halı sahada ilk maçda yırtıldı...
      Nike formalarını kaliteli bulan bu işi bilen arkadaşlarımız var burada. Şahsen kullandığım hiç bir nike ürünü buna formalarda dahil bu zamana kadar yırtılmadı. O çıktığın halı saha maçında ne oldu bilmiyorum Ama yırtılmayan forma görmedim zaten ben En büyük avrupa kulüplerinin zaman zaman maçlarında oyuncularının formaları yırtılıyor. Biraz kullanmasını bilmek gerek ya da yırtılmasına sebep olana bakmak gerek. Bunun suçlusu da nike diyorsan pes !
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yıkandıkca armalar sökülüyormu yoksa hatalı üretiliyormu?

Sökülüyor.
        http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Insallah seneye duzelir armalarimiz yoksa pehhhhhhhhhhhhhh!

Yorum

• seneye farklı olmaz ınss
            Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

• belki ufak bir ayrıntı ama

bişey sorucam nike ın formalarında sol alt köşede bizim formalardaki lisans anahtarına benzeyen siyah kare bişey var dikkat eden olmuş mudur bilmiyorum bizim formalarımızda neden yok bu ????
              yAlCiN

Yorum

• Arkadaş çok iyi yakalamış...bu sağ altta ki ibare neden bizim formalarda yok !!!

o siyah bantta yazan şey

"Engineered to the exact specifications of championship athletics"

manası

"şampiyon sporcuların kendine has özellikllerine göre üretildiği"

yani üretim aşamasında bu formalar için ( barcelona,inter,arsenal, juve...) kullandıkları bir nevi slogan..bu sloganın bizim nbeyaz forma dahil hiçbirinde bulunmamasının nedeni farklı bir üretimden geçtiğini göstermekte. bu da nike'ın forma üretim aşamasında bir kaç farklı yöntemi kullandığını gösterir.

peki bizimkiler kaçıncı 3. mü? olabilir.

işişn farklı bir boyutuda var tabi !!!

biz beyaz formanın en iyi maldan üretildiğini varsayarak( en azından sanıyorduk) fiyat belirlemesi yapıyorduk. beyaz formanın fiyatı 80 lira idi ( indirimli fiyatı 70) interin forması 70 yuro ( 140 lira) juvenin formasıda 70 yuro ama şu anda indiirmde 40 yuro ( 80 lira)..

bunlar inkar edilemeyeek gerçekler...

Yorum

• ya ufuk bildigin gibi degil ya çubuklu forma aldım çart diye yırtıldı...getirip geri verecem belki üretim hatasıdır...normalde halı sahada cappamı giyerdim sivri zekalılık yapdım nike giydim...hava olsun diye sol tarafı yırtıldı ya
                  !

Yorum

• Benim anlamadigim? Armanin döküldügünü yada ciktigini cok gördüm de, bu reklamlar niye hic cikmiyor? Armayi adam gibi bir kere yap, hem senin basin agrimasin, hem bizim! Nasil Sponsor'larin reklami en kaliteli sekilde yapiskanlardan secilerek aliniyor, armayada aynii zahmeti isteriz bi zahmet!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim anlamadigim? Armanin döküldügünü yada ciktigini cok gördüm de, bu reklamlar niye hic cikmiyor? Armayi adam gibi bir kere yap, hem senin basin agrimasin, hem bizim! Nasil Sponsor'larin reklami en kaliteli sekilde yapiskanlardan secilerek aliniyor, armayada aynii zahmeti isteriz bi zahmet!
                      Güzel bir noktaya değinmişsin gerçekten..

Kimseden reklamların çıktığıyla ilgili şikayet gelmiyor..

Reklamlar bile daha kaliteli

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaş çok iyi yakalamış...bu sağ altta ki ibare neden bizim formalarda yok !!!

o siyah bantta yazan şey

"Engineered to the exact specifications of championship athletics"

manası

"şampiyon sporcuların kendine has özellikllerine göre üretildiği"

yani üretim aşamasında bu formalar için ( barcelona,inter,arsenal, juve...) kullandıkları bir nevi slogan..bu sloganın bizim nbeyaz forma dahil hiçbirinde bulunmamasının nedeni farklı bir üretimden geçtiğini göstermekte. bu da nike'ın forma üretim aşamasında bir kaç farklı yöntemi kullandığını gösterir.

peki bizimkiler kaçıncı 3. mü? olabilir.

işişn farklı bir boyutuda var tabi !!!

biz beyaz formanın en iyi maldan üretildiğini varsayarak( en azından sanıyorduk) fiyat belirlemesi yapıyorduk. beyaz formanın fiyatı 80 lira idi ( indirimli fiyatı 70) interin forması 70 yuro ( 140 lira) juvenin formasıda 70 yuro ama şu anda indiirmde 40 yuro ( 80 lira)..

bunlar inkar edilemeyeek gerçekler...

Cevabı basit bizim formalarımızın hepsi katalogdan seçiliyor, herhangi bir özel üretim yok yani.Olaup olmayacağını da 2-3 ay sonra görürüz.

Yorum

• Bugün Ankara Kızılay'daki YKM'de bu formayı gördüm, öncelikle şunu söylemem gerekiyor hayatımda gördüğüm en hafif forma.Eski fiyatı 89 liraymış şimdiki fiyatı da 44 lira.Sadece 2 tane kalmış aslında ben de alacaktım ama formanın sol tarafında görünen kol tarafı ve sırt tarafı çok ilginç gerçekten de.Formanın tek kolu ve arka tarafı özel fileli bir kumaş bu futbolcuların da rahat hissetmesini sağlıyor ama dışarda giyilmez çünkü biraz transparan havası var formanın.Eğer Kamerun forması olsaydı kesinlikle hiç düşünmeden alırdım.Bu arada bu formalarda hafiften bir kappa havası var.

Yorum

• Armayı ve reklamları klüp yaptığı müddetçe kaliteli ürün bekleyip boşa üzülmeyin derim.

Alemin uyanığı bizim klüp. Bizden başka böyle yapan var mı çok merak ettim?
                            Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Armalar konusunda 22911. mesaj çok şey anlatıyor aslında. Sezon sonu gelmiş, o idman malzemeleri kimbilir nasıl yıkanıp o hale gelmiş.

Hele bekleyin yeni sezon ürünlerini. Hem güzel olsun, hem kaliteli olsun, hem hesaplı olsun, hem de kulüp bu işten para kazansın istiyoruz. Bu isteklerimizin kesişim noktasını bulmak kolay olmuyor.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cevabı basit bizim formalarımızın hepsi katalogdan seçiliyor, herhangi bir özel üretim yok yani.Olaup olmayacağını da 2-3 ay sonra görürüz.
                                katalogdan secilmesi onun olmasında ne gibi bi engel teskil edebilirki
                                yAlCiN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X