Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu tarz şeyler konusunda profesyonel olduğumuz için bizden başkası bu kadar kötü yapamaz

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nasıl becermişler bunu yapmayı.
      ççççççççççççççç

Yorum

• Arma adam gibi yapılana kadar inatla forma almayacağım...
        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• diyecek bisey bulamiyorum

Yorum

• bari ilk yarı o armayla oynuyorsunda ikinci yarı neden değiştirmiyorsun formanı. bu takımın malzemecilerinde falan göz yokmu ya uyarsalar çıkartsa o formayı yenisini giyse. hayret yaa.
            181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bilmiyorum dikkatinizi çekti mi ama, çubuklu Teo yazılı uzun kollu forma 70tl.
              Çubuklu uzun kollu forma 75tl
              Teo nun formalari 5 ytl daha ucuz ise,
              Umut´un formalari ne kadar ucuz merak ettim simdi
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Anlaşılan armalarımız konusundaki şikayetlerimiz devam edecek.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Trabzonspor'da bu işlerden kim ya da kimler sorumlu? Kimi ya da neyi eleştiriyoruz ? Eleştirmenin bir faydası oluyor mu? Nasıl düzelir, düzelmesi için bizim yapabileceğimiz birşey olabilir mi?

Bu sorulardan herhangi birine cevap verebilicek olan var mı?

Eğer yok ise boşa kürek çekiyoruz biz. Afs abi ve belki birkaç kişi daha bunun dışında kalır. Çünkü onun(veya onların) faydası dokunuyor, birşeyler yapma fırsatı oluyor. Biz ise sadece sayfaya girip bu işler böyle olmaz diyip, öfkelenip çıkıyoruz. Sonuç sıfır. Burda tepki gösteriyoruz ama gösterdiğimiz tepki gerekli yerlere ulaşmıyor bence. Ulaşsaydı, yani yetkili kişiler bu sayfaları okuyor olsaydı, hiçbir bilgisi olmayan bir insan bile bu sayfalardan öğrendikleriyle bunlardan daha iyisini yapardı. Yok eğer okuyorda hala bunları sunuyorlarsa o iş için yetersizdirler zaten.

Önümüzdeki sezonun ürünleri için birşeyler değiştirmek için şansımız olabilir şu sıralar. Zamanlama açısından, çok geç olmadan yani. Değişim yapılmalı iş bilenlerle çalışılmalı. Ama dediğim gibi bu düşüncelerimizi(sanırım aynı fikirdeyizdir) doğru yerlere ulaştırabilmemiz lazım, burda yazdığımız burda kalıyor gibi geliyor bana. Sonuçlara bakarsak öyle...

Uzun lafın kısası, nasıl sonuç alabileceğimizi öğrenip uygulamalıyız.
                  Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Arma.. afs abi duzelecek diyordu?? pehhhhhhh

Yorum

• İlk olarak trabzonunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arma.. afs abi duzelecek diyordu?? pehhhhhhh
                      Ben mi düzeltecektim pardon?

Ben, bana söylenen bilgiyi sizinle paylaştım. Yapılacak armaların numunesini gördüm, beğendim. Bazı hatalar ısrarla tekrarlanıyorsa benim hatam mı?

Sesimizi duyuramıyoruz dediğimiz pek çok konuyu işin yetkililerine ilettim, burada görmediğiniz daha bir sürü bilgi ve tasarım paylaştım. Bunca emek -beğenmiyor, katılmıyor olabilirsiniz- en azından biraz saygıyı hak etmiyor mu?

Biraz insaf, şayet mümkünse!

Zamanında sahaya armasız bile çıkmış bir kulüp yapısından söz ediyoruz. Sistemle, anlayışla, insan kaynaklarıyla, estetik anlayışıyla, pazarlamayla alakalı temel kurumsal sorunlar var. Ve bu sorunlar bugünün sorunu değil.

Hastalığı fark etmezseniz veya kabul etmezseniz tedavinin de bir anlamı olmuyor.

Baştan beri vurguladığım konu mevcut şartlar içerisinde estetik ve pratik çözümler üretilebileceği yönünde.

Gerçekleri söylemek veya ortaya koymak ayrı şey, onu uygulamak ayrı şey.

İstemek ve yapabilmek; zor şeyler.

Yeni şort modellerimizi böyle olacak büyük ihtimalle:

En son a f s tarafından düzenlendi; 11.05.2010, 12:58.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maçta gördüm
                        bir tek yattara nın arması böyleydi
                        heralde 200 gün sonra nike yattaraya özel bir şeyler yapmaya çalıştı diye düşünmüştüm
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• adidastan gerisi yalan ...

Yorum

• Tribünden parlıyordu yahu Yattara'nın arması.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aslında fena da görünmüyor. Seneye bir formanın armasını böyle mi yapsak?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X