Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali FuatAbi buseneki formlar gördüğün kadarıyla içine sindi mi abi?

Yorum

• Şu T-shirt'ü gördükçe sinir oluyorum neden beyaz değilde sarı renk kullanılır anlayamıyorum Türkiye Kupasını almışız daha düzgün bir tasarım yok .

Yorum

• bir arkadaşımla sohbet esnasında kurduğu bi cümle var , yorumsuz bi şekilde sunuyorum

"ts clubın tişörtlerini giyip sokağa çıkamam,adama gülerler.anca gündelik hayatta evde giyerim"

aslında acı ama gerçek neden kalite olarak düşük ürünler kullanılıyor. daha yüksek kar yerine daha fazla satış ile elde edilecek aynı düzeyde kar ı neden düşünmüyolar.
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Şu armada ki top bende neden beyaz ? Yıldız da mavi.Şu anda resimleri atamıyorum ama öyle
          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Yahu hangisi yenisi?

Kulüp bi işi doğru yapsa şaşarım.
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu T-shirt'ü gördükçe sinir oluyorum neden beyaz değilde sarı renk kullanılır anlayamıyorum Türkiye Kupasını almışız daha düzgün bir tasarım yok .
              Bunu tasarlayıp piyasaya sürmeleri bile büyük bi atılım Ts club adına .

Yorum

• anneler günü diye dün forma almaya çıktım...
                Buket spor ve çarşı adında iki büyük mağazaya baktım...
                resmi sitemizde 60 liraya düşmüş ürün için yazısız rakamsız doksan lira istiyor ib..ler

Sevda aşk da biryere kadar,zar zor buluyoruz zaten,gittim 50 lira verip çok daha kaliteli duran bişeyler aldım...
                anneme ilk formasını alma şansım yok oldu...
                Açın lan buralara da bir ts club
                Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu armada ki top bende neden beyaz ? Yıldız da mavi.Şu anda resimleri atamıyorum ama öyle
                  Futbolcuların kupa töreninde giydikleri üründe top beyaz ve yıldız maviydi..

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni sezon formalarında logolar dikişsiz mi olacak yine?
                    Evet Kaya.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak SefaÇetinKulak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bunu tasarlayıp piyasaya sürmeleri bile büyük bi atılım Ts club adına .

Bursaspor gibi bir takım bir lig maçı sonrası şöyle bir t-shirt bastırıyor.Koskoca Trabzonspor Türkiye Kupasını finalde Fenerbahçeyi yenip kazanıyor basılan t-shirtü hepiniz gördünüz zaten ben başka bir şey demiyorum.

Yorum

• İlk olarak Emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bursaspor gibi bir takım bir lig maçı sonrası şöyle bir t-shirt bastırıyor.Koskoca Trabzonspor Türkiye Kupasını finalde Fenerbahçeyi yenip kazanıyor basılan t-shirtü hepiniz gördünüz zaten ben başka bir şey demiyorum.
                        Biz de bas bas bağırıyoruz . Yönetim duyuna kadar da bağıracağız .

Yorum

• basketbolcularımızın giydiği t-shirtler güzeldi ama biz onada ulaşamayız 5-6 trilyon ciro yapacakken bence maliyeti bile çıkaramazlar

Yorum

• 3 yaş çocuklar için forma var mı arkadaşlar TsClub'larda?

Siteyi gezinioyrdum da şöyle bir küçük beden forma gördüm...

İnanamadım...

Logoyu ve TsClub yazısını koydukları yere bakın. Biraz daha kassalarmış kolun üzerine koyacaklarmış...

Resmen rezillik...

Kim alır yau bunu?

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Basketbol takımımıza yapılan tişörtler satışa çıkacak mı acaba ?

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3 yaş çocuklar için forma var mı arkadaşlar TsClub'larda?

Siteyi gezinioyrdum da şöyle bir küçük beden forma gördüm...

İnanamadım...

Logoyu ve TsClub yazısını koydukları yere bakın. Biraz daha kassalarmış kolun üzerine koyacaklarmış...

Resmen rezillik...

Kim alır yau bunu?

Erkek t-shortlerimiz de bu durumda . Alıp giyebileceğimiz kalitede üretilmiyorlar . Biz amatör bi kulüb değiliz ki bu kadar basit ürünlerimiz var . Bu konuda yönetim gerekeni yapmalı bence .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X