Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok niye yanlış anlayayım ? Bursaspor'un giydiği Puma'yı görüyoruz. Biz giydiğimiz dömede de Puma'nın iyi formaları, kumaşları vardı ama bize uğramadı Nike'ta ise bunu hissediyoruz. En azından hissediyorum

Ben Bursaspor demiyorum zaten onlar kendi aliyorlar formalari ondan ucuzuna kaciyorlar, benim dedim Pumalar Stuttgart olsun Lazio olsun Tottenham olsun onlari incele bir

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben Bursaspor demiyorum zaten onlar kendi aliyorlar formalari ondan ucuzuna kaciyorlar, benim dedim Pumalar Stuttgart olsun Lazio olsun Tottenham olsun onlari incele bir
      E her zaman söylüyoruz. Büyük kulüplerden bahsediyorsun. Bizim naylonları giydiğimiz vakit Puma onlara döktürüyordu. Demek ki kulüpler arası bir ayrım var ve hep olacak. Bunu kabul edelim.

Sen bu kulüplerle Trabzonspor'u Aynı kefeye koyabiliyor musun ? Ben elimi vicdanıma koyuyorum olmuyor. Diyemiyorum...

Bak yukarıda ki arkadaş dünya kulübü olmaktan bahsetmiş. Trabzonspor dünya kulübü mü ? Fanatiklik bize bir şey getirmez bunları objektif konuşmalıyız.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Amatör anlayışına hayran kaldım İki ligi de takip ediyorum Sen rahat ol. Bu yazdığını herkes gördü, yazılanlar yazıldı. Amatör kulüp anlayışın gözlerimi yaşarttı.

Bu arada lanlı, lunlu konuşmak sana yakışmamış. Üsluba dikkat edelim ! Saydığüın kulüplerle kendi kulübünü kıyaslıyorsan hayalcisin. Rüya aleminden geri dön.

not : 1. ligte güzel maçlar oluyor yabana atmayalım.

not 2 : Ben bu takım dünya takımı dedim mi ? Demedim. Sen Trabzonspor dünya kulübü diyebilir misin ? Elini vicdanına koyup Diyebilen var mı ?

yazilarin arkasinda duruyorum zaten senin gibi kivirmam....

Ne hayalicisi.... Trabzonsporun büyüklügünü bilen bir sahis
        senin gibi takimi amatör külüplerle ayni seviyede gören biri degil

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yazilarin arkasinda duruyorum zaten senin gibi kivirmam....

Ne hayalicisi.... Trabzonsporun büyüklügünü bilen bir sahis
          senin gibi takimi amatör külüplerle ayni seviyede gören biri degil
          Üsluba dikkat dedikçe senin ayarın kaçıyor. Sana bir ayar çekmek farz oldu.

Trabzonspor'u objektif olarak eleştirmek yerine saçmalıyorsun. Kıvıran ortada. Amatör kulüp dediğin takım da ortada. Senin bilgi düzeyin de ortada. Kıvırmana gerek yok buradan bakınca ne olduğun açıkça belli oluyor ! Onu da söyletme bana

Sen hayal gören bir şahıssın. Ya da futboldan zerre anlamıyorsun. Yazdığın kulüpler hakkında bilgin var mı ? sanmıyorum. Yazık sana...
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Şşş tamam.Kavga yok.
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bordo Çok Enfes Görünüyor.Nike Logosuda beyaz dğeilde mavi olursa tadına doyulmaz.Buna birde logo reklam ve font baskılarının düzelmiş olması eklenince hayal etmesi bile güzel oluyor.
              Yanlis anlamayinda, bunun neresi güzel. Düz basit ve dezayni olmayan bordo uzun kollu sweat-shirt gibi degilmi? Tek özelligi Reklam Panosuna benzemesi. Tabi bu benim fikrim

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şşş tamam.Kavga yok.
                Bu yazıyı hemen sil. Kimseye ne yapacağını söyleyecek yaşta değilsin.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bordo Çok Enfes Görünüyor.Nike Logosuda beyaz dğeilde mavi olursa tadına doyulmaz.Buna birde logo reklam ve font baskılarının düzelmiş olması eklenince hayal etmesi bile güzel oluyor.
                  Yanlis anlamayinda, bunun neresi güzel. Düz basit ve dezayni olmayan bordo uzun kollu sweat-shirt gibi degilmi? Tek özelligi Reklam Panosuna benzemesi. Tabi bu benim fikrim

Yorum

Nike'a karşı silahlanalım Adidas'ın İstanbul kulüplerini giydirmek için bizimle anlaştığını ve sonra bırakıp gittiğini bilmiyordum
                    yanlış anlaşılmasın ben adidasın bunu böyle yaptığını söylemiyorum. yapmış olabilir. ben adamların şirket politikasını nerden bileyim. ama adidas bizi bir bıraktı pir bıraktı. daha ortada yok. ama istanbul kuluplerine şakır şakır özel forma yapıyor.

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şşş tamam.Kavga yok.
                      yas 12...korkma biz burda kavga etmeyiz...
                      fikir alis verisi yapiyoruz....
                      adas kizma bazen sert olabilir

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yas 12...korkma biz burda kavga etmeyiz...
                        fikir alis verisi yapiyoruz....
                        adas kizma bazen sert olabilir
                        Münakaşa ediyoruz. Fikir alışverişi değil ne yazık ki adaş. Üslup önemli.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bak sana bir soru sorayım?

Nike'ın istanbul takımlarını ele geçirmek için Trabzonsporu kullanmadığı, istanbul piyasasına açılmak için Trabzonspordan başladığını ve sonunda Adidasın bizi bıraktığı gibi Nike'ın da bırakmayacağı ne malum ?

bunlar tabi malumat, ama sonuç olarak bunlar firma. kendi çıkarları için bir şeyler yaparlar. değil mi?

fazla kendimizi kaptırıpta, bir nevi NİKEMANİA'lık yapmayalım...

nike 'ın trabzonsporla anlaşmasının sebebi siyasidir , aksini düşünen veya düşüncemi sorgulamak isteyen ile özelden konuşabilirim benim de teorim hakkında
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nike 'ın trabzonsporla anlaşmasının sebebi siyasidir , aksini düşünen veya düşüncemi sorgulamak isteyen ile özelden konuşabilirim benim de teorim hakkında
                            Sorgulamıyorum ama merak ettim. Direkt buraya yazabilirsin

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              buda olabilir..zaten sadri başkan geleli siyaset takımdan eksik olmadı. ama bir faydasını gördük mü hayır. ne stad ne 2016 !!!

Yorum

• ne kadar akıllı bizimkiler gri forma yapıyo niyeymiş...hamsi rengiymiş zaten dalga geciyolardı şimdi daha iyi dalga gecerler...gri forma yapana kadar efsane takımın nostalji formasını yap...yaparmı yapmaz niye ona özel tasarım yapacak....griye özel tasarım derler formalar çıkar 2 hafta sonra avrupadan örneklerini görürüz o formanın
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X