Aradim bulamadim.. 3-4 Ay önce yazmisdim.. Gelecek sezon yüzde 50% ihtimallen biz de FC Zürih'in su anda gigdigi Formayi giyecegiz diye. Su anki gelismelere göre ihtimal yüzde 90'a cikti.. Bize cok uyacak sade hos bir forma.. Detaillar cok güzel.. Sol üste Türkiye Bayragi gelir
Ali Fuat Abi'nin açıklamasına göre Brezilya'nın Dünya Kupasında kullanacağı formanın beyazını kullanacağız. Bu modelle alakası yok onun...
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
resmen bir katalog ürünü
güzel mi ----> bence idare eder bir amatör külüp icin
Trabzonspora yakismaz amatör külüple ayni formayi giymek
amatör diyoruz ama armaya bi dikkat
Amatör mü ? Premier lige yaklaşamıyoruz. Dünya otoriteleri 6 tane üst düzey lig açıkladı altıncısı Championship League. 7.si Türkiye Süper Ligi.
Yani İngiltere'nin ikinci liginde bu adamlar. Lakin 24 takımlı bir ligde mücadele ediyorlar. Futbol Smart aracılığıyla bu ligi takip ediyorum. Adamların ikinci ligi bizim süper lige basar. Neyse fazla ayrıntı zarar...
Lakin yazarken biraz dikkat tabi ki
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Forma modellerinin hangileri olacağını kulübümüz seçiyor, Nike'a niye kızıyoruz ki?
Bu kadar çok model olmasının ve modellerin seçilmesinin ekonomik, staratejik nedenleri olabilir, bilemiyoruz.
Hayırlısı ile 8. kupayı alıp avrupaya kapağı attığımızda çok şey değişecektir.
Kurumsallaşmak marka olmak bir süreç ve çaba gerektiren zorlu bir süreç.
Bunun için bolca sabır, profesyonel yaklaşımlar ve gerekli insan kaynağı gerekiyor. Kulübümüzün gerçeklerini ıskalayarak yapacağımız değerlendirmeler eksik ve yanlış olacaktır.
Beyaz formalarımızın mavisi yukarıdaki gibi olacak, korkmayın Türkiye'de bizden başka takım giyemeyecek bu formayı. Kumaş kalitesi bu sezonki beyaz kumaşın kalitesinden daha kaliteli ve hafif bir kumaş.
Sabredip, şükretmeyi öğrenebilsek, her şey daha güzel olacak.
Şu yazının ardından formalar hakkında hala memnuyetsiz mesajlar yazılabiliyor ya inanılır gibi değil. Nike, sabır konusunda yanlış takım seçmiş. Allah kolaylık versin, Ali Fuat.
Şu yazının ardından formalar hakkında hala memnuyetsiz mesajlar yazılabiliyor ya inanılır gibi değil. Nike, sabır konusunda yanlış takım seçmiş. Allah kolaylık versin, Ali Fuat.
İyi de Aydın abi biz zaten eleştirimizi yaparken Ali Fuat abimizi hedef almıyoruz ki, bizim hedef aldıklarımız bu işlere bakan ama bir türlü beceremeyen kişilerdir.Biz Kocaelispor'un ikinci ligdeyken giydiği formayı bu sene giydik.Hiç kimse katalog falan demesin lütfen, katalogda 4 yıl duruyor diye o formayı giymemiz mi gerekiyordu.Keza parçalı forma için de aynı şey geçerli.Önümüzdeki sezon da Rubin Kazan'ın geçen sezon giydiği aynı formayı giyeceğiz.Ben başka takımlarla aynı formaları giymeyelim demiyorum ama bari şunu yapacaksanız zamanında yapın.3 senelik 4 senelik katalog çıkaran da Nike'tan başka marka yoktur herhalde.Bize özel iki tane forma yapılacağı söyleniyor eğer gerçekten yapılacaksa geçen senelerin formalarını giymeye de razıyım.Bu kadar söylenirim beğenmem ama formamı yine de alırım o da ayrı tabi ki.
İyi de Aydın abi biz zaten eleştirimizi yaparken Ali Fuat abimizi hedef almıyoruz ki, bizim hedef aldıklarımız bu işlere bakan ama bir türlü beceremeyen kişilerdir.Biz Kocaelispor'un ikinci ligdeyken giydiği formayı bu sene giydik.Hiç kimse katalog falan demesin lütfen, katalogda 4 yıl duruyor diye o formayı giymemiz mi gerekiyordu.Keza parçalı forma için de aynı şey geçerli.Önümüzdeki sezon da Rubin Kazan'ın geçen sezon giydiği aynı formayı giyeceğiz.Ben başka takımlarla aynı formaları giymeyelim demiyorum ama bari şunu yapacaksanız zamanında yapın.3 senelik 4 senelik katalog çıkaran da Nike'tan başka marka yoktur herhalde.Bize özel iki tane forma yapılacağı söyleniyor eğer gerçekten yapılacaksa geçen senelerin formalarını giymeye de razıyım.Bu kadar söylenirim beğenmem ama formamı yine de alırım o da ayrı tabi ki.
Elbette en iyisini istemek hakkımız, Murat. Lafım, mekanizmanın işleyişi hakkında bilgi sahibi olmadan sırf kendi kafalarındaki modellerle örtüşmüyor diye eleştiri yapan arkadaşlara. Kocaelispor'un giydiği formanın kumaşıyla bizim formamızın kumaşının aynı kalitede olduğunu düşünmüyorum. Bunu söylerken Ali Fuat'ın sözlerini referans olarak alıyorum. İki sene öncesine kadar giydiğimiz Puma'nın beyaz forması evde hala duruyor, ne mavisi bizim mavimiz, ne bordosu bizim bordomuz, amblem desen yerinde yeller esiyor. Nike ile kısa zamanda belli bir mesafe katettik, anlatılanlara bakılırsa daha güzel şeyler de bizleri bekliyor. Biraz daha sabredip yeni ürünleri görelim diyorum.
Yeni sezonda giyeceğimiz formalardan ikisi bu model ve renklerde olacak:
özellikle bu formanın yani bordo rengin bize güç ve asalet kattığını düşünmekteyim. biz bu formanın kappasını giyerken sahada çok şık ve güçlü görünüyorduk. biraz batıl olabilir bunlar ama Bayrağımızında bize exktra bir katkısı var gibi
22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...
Yorum