Ali Fuat abi geçse Ts Club'ın başına -ki milat olur Trabzonspor açısından- görün o zaman satışları.
Ama nerde.....
Aman Ünal ne yaptın. Benim öyle bir hayalim veya beklentim yok. Sakın ha!
Kendi işimin sahibiyim ve hayalimdeki -eğitimini aldığım- mesleğimi yapıyorum zaten. Kulübümüze katkı sağlamak için illa oralarda olmaya gerek yok.
Sade bir Trabzonspor üyesi ve taraftarı olarak taraftarlarımızın hislerine tercüman olmaya, çözüme katkı sağlamaya çalışıyorum o kadar. Tasarım ve fikir anlamında da hiçbir maddi beklenti içinde olmadan desteğimi sürdürmeye devam etmeye çalışıyorum.
Fakat bazı şeylerin anlamlı olması için bu sayfalarda konuşuluyor olmasının ötesinde uygulanıyor olması lazım.
İletişim karşılıklı gerçekleşen bir olay. Umarım taraftarın beklentilerinin çok ötesinde kurumsal ve kalıcı çözümler üretirler.
Yerimizi yurdumuz belli, isteyen ulaşıyor, bilen biliyor.
En son a f s tarafından düzenlendi; 18.02.2010, 16:01.
Nike'ın Türkiye'de futbol konusunda çok geri kaldığı fazlasıyla ortada. Dünyadaki performansları ile Türkiye özellikle Trabzon uygulamaları arasında dağlar kadar fark var. Adamlara şu sormak lazım Trabzonspor ile çalışana kadar hangi ürünlerinden 60 bin tane satmışlardır?
Bu taraftarın gönlünü almak çok kolay aslında; tribüne çubuklu forma şeklinde dev bir bayrak, taraftarın beklentileri doğrultusunda adam gibi formalar.
Şu başlığı takip etseler neler yapmaları, neler yapmamaları gerek çok net anlarlar.
Sabırla bekliyoruz gelişmeleri.
geçen hafta nike organizasyon sorumlusu ile formalar hakkında konuştum ve aldığım cevap: formaları biz belirlemiyorum kulüp kendi belirleyip dikmemizi istiyor. bizim trabzonspora verdiğimiz tek forma beyaz formadır. bence kulüp yetkililerinin bu forumu takip edip işi bilene vermeliler
Aman Ünal ne yaptın. Benim öyle bir hayalim veya beklentim yok. Sakın ha!
Kendi işimin sahibiyim ve hayalimdeki -eğitimini aldığım- mesleğimi yapıyorum zaten. Kulübümüze katkı sağlamak için illa oralarda olmaya gerek yok.
Sade bir Trabzonspor üyesi ve taraftarı olarak taraftarlarımızın hislerine tercüman olmaya, çözüme katkı sağlamaya çalışıyorum o kadar. Tasarım ve fikir anlamında da hiçbir maddi beklenti içinde olmadan desteğimi sürdürmeye devam etmeye çalışıyorum.
Fakat bazı şeylerin anlamlı olması için bu sayfalarda konuşuluyor olmasının ötesinde uygulanıyor olması lazım.
İletişim karşılıklı gerçekleşen bir olay. Umarım taraftarın beklentilerinin çok ötesinde kurumsal ve kalıcı çözümler üretirler.
Yerimizi yurdumuz belli, isteyen ulaşıyor, bilen biliyor.
Taraftar olarak beklentimizi iletiyorsun abi en iyisinden.Çoğu insandan dua bile alıyorsun.
Bu başlıkta profesyonel fikirleri,tasarımları görüp gerçekleştirmeyen yöneticilere yazık demek geliyor her taraftarın içinden.
Dünyada bordo mavi den güzel renk yoktur bence.. O bile bizim üzerimizde güzel.. barca da bile kötü duruyor..
Bir gün olucak yer bordo olucak..
E gök zaten mavi..
Kupa trabzondan çıkmayacak..
Ve ben ağlayacağım.. biliyorum..
Şampiyonluğu getiren gol atıldığında sesim bütün istanbul dan duyulacak zira bu şehirin dört bir yanındaki trabzonlu dostlar benimle birlikte bağıracak..
Kaç zamandır yazacağım fırsat olmuyor. Antalyaspor kalecisi Ömer Çatkıç maçlarda Nike forması giyiyor, Nike logosunun üzerine başka bir şeyle kapatıp ortada Puma logosu yaptırmış. Yukardaki mavi gibi formanın aynısından giyiyor kaç haftadır.
En son a f s tarafından düzenlendi; 22.02.2010, 12:59.
Yorum