Forma tasarlayan abİler ts clup'in formamizi yaptiĞi zaman turuncu olan formamiz varya bordo mavİ Çİzgİsİ olan aŞaĞi doĞru onun gİbİ bİ forma tasarlayabİlİrmİsİnİz rİca
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordokanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.
akşam bende izledim maçı ve o bayrk gibi olan şeyler çok güzel görüntüler oluşturuyordu.hatta tribün yakın çekim yaparken çouklardaki ürünleri yetişkin polarları formalar derken çok hoşuma gitti hatta babamla baya muhabbeini yatık izlerken...bizdede olmasını bekliyoruz.
Bence yeşili daha güzel T90'ın.Yeni krampon almam lazım.Mercurial'le T90 arasında kaldım.
Mercurial çok hafif.hissedilmiyor neredeyse ağırlığı.olumsuzlukları nedir pek bilmiyorum çünkü kullanmadım
T90'ın eski serisini kullanıyorum şu anda(serkan balcı'nın sarı kramponu) çok ağır.elinize alınca bile hissediyorsunuz ağırlığını.yalnız isabet konusunda üstüne tanımam.müthiş şutlar,müthiş ortalar çıkartabiliyorsunuz bu ayakkabıyla.
dediğim gibi ikisinin arasında kaldım,kanat oyuncuları için mercurial daha avantajlı hafifliğinden dolayı.bunuda göz önünde bulundurmam lazım
Yorum