benimde 2007-08 parçalı formam var.2008 haziranında almıştım ve o tarihten bu yana sadece 2 kere yıkadım.korkuyorum yapıştırma olan armam çıkacak diye.bu yüzdende 40.yıl (2006-07 dikişli arma) formamı giyiyorum hep
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Formalarla ilgili öneri ve düşüncelerimi yönetimle paylaştım geçen hafta. Bakalım gelişmeler nasıl olacak.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
Mavi formamızı ne zaman giyeceğiz acaba? Formanın kumaşı ve kesimi çok güzel.
Yorum
-
İBB spor forması bizim beyaz formaya o kadar çok benziyor ki, sanırsınız Nike, üretim tesislerinde bolca ürettirdiği beyaz formaların bir kısmına ibbspor bir kısmına da Trabzonspor arması ve reklamlarını (adi bir) yapıştırıcıyla yapıştırmış ve ilgili kulüplere göndermiş.
İBB gibi büyük bir kulüple aynı tip formayı paylaşıyor olmanın gururunu yaşamadım desem yalan olur.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİBB spor forması bizim beyaz formaya o kadar çok benziyor ki, sanırsınız Nike, üretim tesislerinde bolca ürettirdiği beyaz formaların bir kısmına ibbspor bir kısmına da Trabzonspor arması ve reklamlarını (adi bir) yapıştırıcıyla yapıştırmış ve ilgili kulüplere göndermiş.
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
Sorun, kimin yaptığından ziyade niçin yapıldığıyla ilgili. Ben yukarıdaki formaları alıntılayarak, biraz da ironi yoluyla özel tasarım bir formamızın olmadığını, arma ve reklam dışında ibb formasından farklı formamızın olmadığını vurguladım. Sanırsınız'la başlayan cümlenin biraz ironik, biraz da eleştirel ama pek de ciddi olmadığı tahmin edersiniz diye düşünmüştüm.
Neyse, ts arması düşmesin diye yapıştırma yöntemleri düşünenlere, arma yırtılmasın diye aylarca yıkamayanlara rastlıyoruz. Bunun yanısıra, arkadan bakıldığı zaman ibb taraftarı gibi gözükebiliyor olmamız üzücü.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİBB spor forması bizim beyaz formaya o kadar çok benziyor ki, sanırsınız Nike, üretim tesislerinde bolca ürettirdiği beyaz formaların bir kısmına ibbspor bir kısmına da Trabzonspor arması ve reklamlarını (adi bir) yapıştırıcıyla yapıştırmış ve ilgili kulüplere göndermiş.
İBB gibi büyük bir kulüple aynı tip formayı paylaşıyor olmanın gururunu yaşamadım desem yalan olur.
Yorum
-
İBB gibi büyük bir kulüple aynı tip formayı paylaşıyor olmanın gururunu yaşamadım desem yalan olur.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum