Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benimde 2007-08 parçalı formam var.2008 haziranında almıştım ve o tarihten bu yana sadece 2 kere yıkadım.korkuyorum yapıştırma olan armam çıkacak diye.bu yüzdende 40.yıl (2006-07 dikişli arma) formamı giyiyorum hep
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

• Çubuklu forma git gide güzel görünmeye başladı.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Formalarla ilgili öneri ve düşüncelerimi yönetimle paylaştım geçen hafta. Bakalım gelişmeler nasıl olacak.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          HattIni bil HattIni
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Barca nın forması hiç hoşuma gitmiyor ama aynı stil olan inter forması gözüme çok hoş gözüktü.
            Bu arada bizim renklerimiz çok güzel
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• bence barcelona forması , renklerini doğru kullanmadıkları için kötü duruyor. birde V yaka şekli formayı kalabalık göstermiş.
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Hamsi vs Piranaların olduğu tişörtten bidaha nezaman çıkacak (internetten almak için) bilgisi olan???
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Ve ayrıca şuan ts clup 'ın internet sitesine girmiyor
                  Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Mavi formamızı ne zaman giyeceğiz acaba? Formanın kumaşı ve kesimi çok güzel.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İBB spor forması bizim beyaz formaya o kadar çok benziyor ki, sanırsınız Nike, üretim tesislerinde bolca ürettirdiği beyaz formaların bir kısmına ibbspor bir kısmına da Trabzonspor arması ve reklamlarını (adi bir) yapıştırıcıyla yapıştırmış ve ilgili kulüplere göndermiş.

İBB gibi büyük bir kulüple aynı tip formayı paylaşıyor olmanın gururunu yaşamadım desem yalan olur.
                      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• o forma dünya'da bir kısmı milli takımlar olmak üzere bir çok takımın kullandığı bir forma.arma konusuna gelince kulübün sorumluluğundaymış o konu diye biliyorum yani nike armayla ilgilenmiyor.
                        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İBB spor forması bizim beyaz formaya o kadar çok benziyor ki, sanırsınız Nike, üretim tesislerinde bolca ürettirdiği beyaz formaların bir kısmına ibbspor bir kısmına da Trabzonspor arması ve reklamlarını (adi bir) yapıştırıcıyla yapıştırmış ve ilgili kulüplere göndermiş.
                          Arma ve reklam baskılarını klüp kendisi yapıyor.Nike sadece formayı yapıp kendi logosunu koyup yolluyor.
                          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Sorun, kimin yaptığından ziyade niçin yapıldığıyla ilgili. Ben yukarıdaki formaları alıntılayarak, biraz da ironi yoluyla özel tasarım bir formamızın olmadığını, arma ve reklam dışında ibb formasından farklı formamızın olmadığını vurguladım. Sanırsınız'la başlayan cümlenin biraz ironik, biraz da eleştirel ama pek de ciddi olmadığı tahmin edersiniz diye düşünmüştüm.

Neyse, ts arması düşmesin diye yapıştırma yöntemleri düşünenlere, arma yırtılmasın diye aylarca yıkamayanlara rastlıyoruz. Bunun yanısıra, arkadan bakıldığı zaman ibb taraftarı gibi gözükebiliyor olmamız üzücü.
                            avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

İBB spor forması bizim beyaz formaya o kadar çok benziyor ki, sanırsınız Nike, üretim tesislerinde bolca ürettirdiği beyaz formaların bir kısmına ibbspor bir kısmına da Trabzonspor arması ve reklamlarını (adi bir) yapıştırıcıyla yapıştırmış ve ilgili kulüplere göndermiş.

İBB gibi büyük bir kulüple aynı tip formayı paylaşıyor olmanın gururunu yaşamadım desem yalan olur.
                              Yemin ediyorum ilk bakista formayi Trabzonspor formasi ve IBB'li futbolcuyu Gökhan Ünal zannettim..

Yorum

Sevgili İhsan, burada binlerce kez konuşuldu. Arma ve reklam baskılarını TRABZONSPOR kulübü yapıyor. Artık kime yaptırıyor bilmem.
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X