Bu takımlara Porto, Wolsburg, İnter'i de ekleyebiliriz. Not: Wolsburg bu sene Nike giymiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımlara Porto, Wolsburg, İnter'i de ekleyebiliriz. Not: Wolsburg bu sene Nike giymiyor.
Yorum
-
İstanbul'da sokağa çıkıyorum..
Fenerbahçe formalı, Galatasaray formalı insanlar görüyorum..
Üzerlerindeki forma konuşuyor resmen, 'Ben kaliteyim' diye..
Dalga geçmeye çalıştığımız Galatasaray'ın mor renkli forması bile süper kaliteli bir ürün..
Böyle formalar giymek için Trabzonspor'u bırakmamız gerekmiyor sanırım..Giresunlu TrabzonsporlularOsman Ağa Torunu!Mês que un clup!25 Haziran 2005 - Statüko 1967
Yorum
-
İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearsenalin üstteki formasının aynısı TS ye yollansın(bordo-mavi tabi)300 sene başka forma da gözüm olmaz,
hiç hoşlanmadığım nike a da sempati duyarım heralde...
Kürşat merak etme çok daha güzellerini hazırlıyorum.
Nike'ın yeni sezon çizgileri bizim önerilerimizle birleşince ortaya güzel sonuçlar çıkacak diye umuyorum.
Kabul edilirse ekstra rengimizi herkes çok sevecek. İstişare için paylaştığım tasarımcı ve arkadaşlarım renk konusundaki önerimi beğendiklerini söyledi. Bize ait çizgiler ve renklerle birleşince ortaya güzel bir forma çıktı. Mahrem olduğu için şimdilik burada paylaşamıyorum fakat en az benim kadar heyecanlanacağınızı söyleyebilirim.
En son a f s tarafından düzenlendi; 28.08.2009, 16:49.
Yorum
-
İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamsi desenli gri forma ne zaman çıkacaktı?Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum