ok tamam anlaşıldı o zaman
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Arkadaşlar başlığımızın ismi 'Resmi sponsor nike' olmasına rağmen burada sadece gözü kapalı formaları tartışıyorsunuz..
kaçtır soruyorum 'nike bize forma dışında atkı, şapka, bere, vs. üretecek mi?' diye..
formadan ibaret bir sponsor mu bu nike yoksa bizim sözümüze mi itibar yok?Giresunlu TrabzonsporlularOsman Ağa Torunu!Mês que un clup!25 Haziran 2005 - Statüko 1967
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleatkı şapka bere klüp kendi üretirse kârı daha fazla olur bizimde alma imkanımız fazla olur uygun fiyatından dolayı.bence en iyisi şuanki sistem
budur!
ama senin mantıkla yorum getirecek olursak eğer formaları, vs ürünleri klüp kendi üretirse bu sefer karımız en üst seviyeye ulaşır
yanlış mıyım :=)Giresunlu TrabzonsporlularOsman Ağa Torunu!Mês que un clup!25 Haziran 2005 - Statüko 1967
Yorum
-
doğrudur o konuda d aşunu söylerim hep
madem armayı reklamları ıvırızıvırı klüp basıyor, sadece formayı nikedan alıyor, o halde kendi markamızı kuralım gibilerinden...
nike yüzünden tekstil işinde tecrübe kazandık
gerçi halen düzgün arma yapmayı öğrenemedik , oda olur inşallahBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEzikler Gibi Bizde Sırta Ülker Reklamımı Alacağız ?
Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
element61
İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEzikler Gibi Bizde Sırta Ülker Reklamımı Alacağız ?
30 m $ para aldı gs ve fb bizde o kadar para alsak fenamı olur
Yorum
-
ts club da 24 tl ye süper tshirt ler var
korsan forma için fiyatı bahane edenlere en güzel cevap.
forma şart mı kardeşim? lisanslı ürün olsun da ne olursa olsun. senin 100 liralık formanla benim 24 liralık tshirtüm arasında bir fark yok benim için.
bordo mavi tshirtlerle hem de önünde TRABZONSPOR yazanı var, amblemimiz olanı var.
bu konu duyurulsun...
bir söz de stadın önünü korsancılara teslim edenlere. maç günleri stadın önünde seyyar satıcılar gibi TS CLUB stant açsa da ucuz ürünlerinden de satsa...En son arifemre tarafından düzenlendi; 03.08.2009, 11:25.İmza...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum