Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşte ben Ankaraspor'daki formayı istiyordum. Onlarda görünce şok oldum. Bu arada ben formama ismimi yazdırdım ama üste. Madem böyle birşey olacaktı benimkini niye alta yazmadılar.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      emirhan benim soruma aynen yukarıda ki gibi cevap vermişdin. Beyaz formaların tek kolunda reklam var.( ki benim aldığım forma) ama diğer satılan tüm formaların kollarında çift taraflı ülker reklamı var.

doğrudur , ben tsclubda dikkatimi çekmişti ve sormuştum neden turuncu mavi ve beyaz formalarımızda bir tek kolda reklam var diye , onlar da bu sezon böyle olacak demişti
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ankarasporun bu forması çok hoş duruyor..yazı fontları zaten bizden çok daha iyi...
        Keşke düz mavinin yerine bu tarz bir şey yapılsaydı çok daha hoş olurdu.
        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• yok , 1e alıp 5e satmak varken bizim yöneticiler 4e bunlardan alıp 5e satmaz
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ankarasporun bu forması çok hoş duruyor..yazı fontları zaten bizden çok daha iyi...

Bizimle aynı katalogdan seçtikleri formalar, basit de olsa bir tasarımı var. Bizde bunu seçebilirdik ama boş formadan 2 tane seçmeyi tercih etmişler. Hadi 1 tanesini öyle bari diğerini farklı olsaydı bu modelden veya başka bir modelden seçseydiler.

Aynı düz formadan 2 model birden seçeceğimize, mavi modelimizi bundan seçseydik daha mantıklı bir iş yapmış olmaz mıydık soruyorum size?
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ezikler Gibi Bizde Sırta Ülker Reklamımı Alacağız ?

demekki yukarıya ülker yazılacak...

neyse bu sene de böyle olsun...
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Arkadaşlar ülker rekmalı kesin değil daha.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  demekki yukarıya ülker yazılacak...

neyse bu sene de böyle olsun...

bir sayfa önce açıklaması yapıldı.
                  reklam al veya alma, isimler numaranın altına yazılacak tffnin yeni kurulalı bu.
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• bunları bize yapmayan nıke ankaraspora yapıyo
                      giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• merakla beklyor olucam hala nıke ı savunan arkadaşların ne diyeceklerini
                        giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bunları bize yapmayan nıke ankaraspora yapıyo

Ankaraspor'un formaları da katalogdan.

Yorum

• muratcım sen bize iyi ürün yapıldığınımı iddaa ediyorsun lütfen ama kardeşim bize bu seçimleri kimin yaptığını açıklasınlar o zaman

Yorum

İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bunları bize yapmayan nıke ankaraspora yapıyo
                              bunları nike ankaraspora yapmadı. çünkü ankaraspora nike sponsor olmadı

İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              merakla beklyor olucam hala nıke ı savunan arkadaşların ne diyeceklerini
                              cevap vereyim nike ankaraspora yapmıyor, ankaraspor parayla nike dan satın alıyor. çünkü nike türkiyede milli takım ve trabzonspora sponsor oldu, parasını verene mal satmayacak diye bir anlaşma da kimseyle imzalamadı

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ankaraspor'un formaları da katalogdan.
                              ürünlerin tamamı zaten kataloglardan, sen ne seçersen onu alırsın, ankaraspor bunları seçti parasını ödedi aldı,

bizim kulüp başka modeller seçti, şimdiki formaları seçti. ama para ödemeden aldı
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

muratcım sen bize iyi ürün yapıldığınımı iddaa ediyorsun lütfen ama kardeşim bize bu seçimleri kimin yaptığını açıklasınlar o zaman
                                Ben öyle birşey iddia etmiyorum.Eski yazılarıma bakabilirsiniz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X