Yapmayın arkadaşlar her damalı forma aynı mı şimdi, bjk'nin formasıyla Marsilya'nınki arasında dağlar kadar fark var, çubuklusuyla Newcastle çubuklusu da farklı. Her çubuklu birbirine benzer biraz. Aynı formalar değil kesinlikle ama andırıyor Marsilya'nın formasını. Yalnız Bjk'ninkiler daha kötü olmuş. Birebir aynı formada kullanabilirdi tabi ama kullanmamış Bjk'ye özel yapmışlar(başkta takımda bu modelleri görmedim) ama daha kötü olmuş keşke aynısı kullansalarmış.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
şu bordo şort olayını biri yasaklasa artık,güzelim formayı boğuyo bırakıyo,alta beyaz şort giymeyi bi öğrenemedik yaa,en kötü mavi şort giymeliler..zaten şortun rengiyle formadaki bordo renk alakasız,rezillik tam..
ya zaten sevmiştim ama git gide daha çok sevmeye başladım ben formalarımızı ... hele bjk nin formalardan sonra ... bence mükemmeller arkadaşlar birde aklıma gelmişken bizim hamsi grisi formalar ne zaman çıkacak 2 yrıyamı bi bilgisi olan varsa lütfen .....
şu bordo şort olayını biri yasaklasa artık,güzelim formayı boğuyo bırakıyo,alta beyaz şort giymeyi bi öğrenemedik yaa,en kötü mavi şort giymeliler..zaten şortun rengiyle formadaki bordo renk alakasız,rezillik tam..
Yorum