Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu forma gayet güzel görünüyor. Bence Telekom reklamıda çok hoş olmuş. Avea reklamını oldum olası sevemedim bi türlü. Sanki oraya emanet gibi duruyordu ve formanın düşey renk inişlerini engelliyordu bana göre. Şimdi ise çok daha hoş.
    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Resmi sitede 'Stok Yok' yazmışlar ne çabuk bitti
      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Arkadaşlar Ts Clapta çalışan arkadaşımdan bu akşam aldım habere göre Yeni çıkan formaları nike geri çekiyor acilen kolileyip gönderin demişler. sebebini sölemiyolar sadece formada bir hata oldunu sölüyolar. Bilginize.

Yorum

• İlk olarak Fora61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar Ts Clapta çalışan arkadaşımdan bu akşam aldım habere göre Yeni çıkan formaları nike geri çekiyor acilen kolileyip gönderin demişler. sebebini sölemiyolar sadece formada bir hata oldunu sölüyolar. Bilginize.
          Hadi ya,belkide sakaydi bu formalar manyak formalar bizi bekliyo olamazmi
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar biraz gerçekçi olalım biz bir a.madrid değiliz forma satışı anlamında diyorum yanlış anlaşılmalara yol açmayalımda sen 2 bin forma satıyosun adam 20 bin (rakamlar örnektir) tabiki adamlar onlarn formasına daha çok yatırım yapacak ... bze değil ... ayrıca ben nike ın bize uyarladığı formaları sevdim bu seneki cubukluda güzel sadece bize dandik gelmesinin nedeni türk telekom yazısından kaynaklanıyor o bassit olmuş bence
            Arkadaş böyle saçma bir düşünce olamaz ...

Formaya yatırım yapmak ne demek bir kere onu anlayalım ...

Trabzonspor beğenseniz de beğenmeseniz de bu ülkenin en büyük klüplerinden biridir ...

Potansiyeli olan bir kaç takımdan biridir ...

Nike olaya bu yönüyle bakmalı ne kadar satacağını düşünmeksizin klübün şanına şerefine yaraşır formalar çıkarmalıdır ...

Çıkar bakalım satıyor mu satmıyor mu ...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hadi ya,belkide sakaydi bu formalar manyak formalar bizi bekliyo olamazmi
              Vallahi benimde aklıma geldi sen çok yaşa ...

Birilerinin çıkım ceee yapacağını herşeyin değişeceğini falan sanıyorum ...

Gerçi olay şaka olmayacak kadar berbat ...
              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Harbi nedemek bu simdi ya ?
                Belkide Nike girmistir bu foruma,taraftarin bu tepkisini görünce ?
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Mainz 05 yeni sezon Formasi:

*
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Eskisehir:

*
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bugün mecidiyeköy de ki magazamızdan cubukluyu aldım.. Hosumada gitti. Canlısı daha guzel duruyor formanın.. 1.89 boyunda 82 kiloda bi adam olarak M size aldım. Tam oturdu üstüme .Bol sevmeyen biri olarak hosuma gitti formanın durusu. Forma alacaklara duyrulur bedenler bence gayet normal.
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• 1.84 boy, 81 kilo. Ne olur ne olmaz diye L aldım.

Biraz bol ama güzel durdu forma.

Yorum

• 1.80 boy 68 kilo M beden aldım güzel oldu
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• ben size birşey diyimmi bence nike suçu yok suç bizim yönetimdedir bence az maliyete çok kazanç sağlamak için nike ile böyle bi anlaşma yapmıştır resmen bize idanlık formalar yapıyorlar maliyeti düşük ama fiyatı yüksek bizim başkan bu işi biliyor..
                            FOREVER TRABZONSPOR
                            1461
                            TS rh (-)

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu firma gerçekten bizimle dalga geçiyor şu kaliteye bir bak birde bizim formalara
                              hıc bıseye uzulmuyorum ama nike logosunun bızım formalarda kucuk olmasına uzuluyorum su formadakı buyukluge bak bıde bızdekıne bak

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1.80 boy 68 kilo M beden aldım güzel oldu
                                Cem sana zahmet olacak ama bi mahsuru yoksa formayi giyip bi foto yollarmisin buraya. Benimde boyum 1.80 ama kilom 80 ve M almayi düsünüyorum. Malum yurt disinda oldugum icin formayi üstümde deneme sansim yok bari böyle bi degerlendirme yapim
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X