Çubuklu forma gayet güzel görünüyor. Bence Telekom reklamıda çok hoş olmuş. Avea reklamını oldum olası sevemedim bi türlü. Sanki oraya emanet gibi duruyordu ve formanın düşey renk inişlerini engelliyordu bana göre. Şimdi ise çok daha hoş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Fora61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Ts Clapta çalışan arkadaşımdan bu akşam aldım habere göre Yeni çıkan formaları nike geri çekiyor acilen kolileyip gönderin demişler. sebebini sölemiyolar sadece formada bir hata oldunu sölüyolar. Bilginize.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar biraz gerçekçi olalım biz bir a.madrid değiliz forma satışı anlamında diyorum yanlış anlaşılmalara yol açmayalımdasen 2 bin forma satıyosun adam 20 bin (rakamlar örnektir) tabiki adamlar onlarn formasına daha çok yatırım yapacak ... bze değil ... ayrıca ben nike ın bize uyarladığı formaları sevdim bu seneki cubukluda güzel sadece bize dandik gelmesinin nedeni türk telekom yazısından kaynaklanıyor o bassit olmuş bence
Formaya yatırım yapmak ne demek bir kere onu anlayalım ...
Trabzonspor beğenseniz de beğenmeseniz de bu ülkenin en büyük klüplerinden biridir ...
Potansiyeli olan bir kaç takımdan biridir ...
Nike olaya bu yönüyle bakmalı ne kadar satacağını düşünmeksizin klübün şanına şerefine yaraşır formalar çıkarmalıdır ...
Çıkar bakalım satıyor mu satmıyor mu ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi ya,belkide sakaydi bu formalar manyak formalar bizi bekliyo olamazmi
Birilerinin çıkım ceee yapacağını herşeyin değişeceğini falan sanıyorum ...
Gerçi olay şaka olmayacak kadar berbat ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
bugün mecidiyeköy de ki magazamızdan cubukluyu aldım.. Hosumada gitti. Canlısı daha guzel duruyor formanın.. 1.89 boyunda 82 kiloda bi adam olarak M size aldım. Tam oturdu üstüme .Bol sevmeyen biri olarak hosuma gitti formanın durusu. Forma alacaklara duyrulur bedenler bence gayet normal.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu firma gerçekten bizimle dalga geçiyor şu kaliteye bir bak birde bizim formalara
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.80 boy 68 kilo M beden aldım güzel oldu"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum