İlk olarak KaNuNSuZ oFLu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
yaw herseye varimda.. insan bari su belediyede calisan cöpcülerin giydigi turuncu kiyafete benzeyen formayi yapmaz yerine eski aston villa tasarimini birakirdi yaw.. asaletli formaydi vallaha.. bu ne böyleKaNuNSuZ oFLu ™
aDiM aDiM SaMPiYoNLuGa.. TeK RaKiBiMiZ THY iDi oDa DüSTü...
(Düsen ucakda canini kaybedenleri saygiyla aniyorum)
Yorum
-
yaw ama simdi allah var... nede olsa bizim renk.. baktikca gözüme hos geliyor.. hele su egemenin üstündeki cubuklu hehe acaba egemendenmi yoksa renklerdenmi kaynaklaniyor bilinmez ama.. ula türk telekom sana deyrum.. o yazi ne öyle.. hicmi photoshop kullanmadi bu ttnet calisanlari yawKaNuNSuZ oFLu ™
aDiM aDiM SaMPiYoNLuGa.. TeK RaKiBiMiZ THY iDi oDa DüSTü...
(Düsen ucakda canini kaybedenleri saygiyla aniyorum)
Yorum
-
Manchester United 2009 / 2010 sezonu formaları:
Manchester bu noktaya kaç yılda gelmiş biz ne yapmışız? ManU kaç yıldır Nike ile çalışıyor, biz neden üç yıl aynı marka ile çalışamamışız? Adamların pazarlama teknikleri nasıl bizimki nasıl?
Bu örnekleri görmek bize ne kazandırır diye sorabilirsiniz. Dünyada olup biteni öğrenip kendi gerçeklerimiz, kendi tarihimizle olayı yorumlayıp ortaya çok daha özel ve güzel ürünler çıkarabiliriz.
Manchester United formasının önündeki V işareti sırf tasarım olsun diye değil geçen yüzyılın başında giydikleri tarihi formalarının günümüze uyarlanmış şekli.
Başarıya ulaşmak çalışma ve sabır gerektiriyor.
Yeni formalarımız hayırlı uğurlu olsun. Formalarımızı takım üzerinde gördükçe daha çok seveceğiz.En son a f s tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 10:07.
Yorum
-
bizim insanımız kadar yapılan her şeyi ama herşeyi eleştiren fakat kendisi alternatif bir şey üretmeyen-üretemeyen insanlar dünya üzerinde yok. tek yaptıkları bilip bilmeden sırf iş olsun diye eleştiri yapmak. niyetleri yok forma almaya amaçları bahane üretmek. kulüp üç kuruş para kazanmasında ne olursa olsun.
geçen sene formalar çıktı hakaret derecesinde yazılar yazıldı. böyle formamı olur falan filan, çubuklu isteriz. şimdi çubuklu yaptılar bunlar formamı derler, birisi turuncu beğenir diğeri yerden yere vurur, birisi yazıyı eleştirir diğeri yakalara takar, birisi yakaları harika bulur kumaşı beğenmez, birisi renge takar, diğeri eskisinden nefret eder yenisini pahalı bulur vs...
Allah bu taraftarın başına başkan olana bol bol yardım etsin. Adam kanser değilse bile 3 günde kesin olur...Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki hani bize özel balıklı forma yapılacaktı ya? o ne zaman acaba bilgisi öolan vaaamı ?HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
Tişörtler taraftar projesinde yer alan tasarımlar. ( 124lü hamsili olanlar hariç )
Yorum
-
çubuklu forma güzel olmuş çok beğendim hemen alacam bi tane.
ama türk telekom yazısı çok dandik duruyor,eğreti gibi.
adidas la çalışan gs nin ki de aynı olmuş,herhalde türk telekom un tercihi.
tek forma ile geçiştirmiş nike ama devamı gelir heralde.KİMSE,SENİN KADAR, YÜREKTEN SEVİLEMEZ...
Yorum
-
Çubuklu formayı daha çıktığı ilk gün aldım.Ama kolundaki ülker yazısı bir gün sonra çıkmaya başladı.Ts Clup'a gittim.Bakın böyle oluyor dedim.Ordaki görevli kız hemen değiştirelim dedi.Ama görevli adam değiştiremeyiz ama çıkartın yapıştıralım dedi.Ben deçıplak mı kalacağım dedim.İşte mağazalarımızın ve formalarımızın durumu kısaca böyle.
Yorum
-
Artık şu oldu bu oldu yu bir kenara bırakmamız gerekiyor. Bu sene formalarımız artık belli ne kadar eleştirsekte bu formalar giyilecek. Peki bu formaları nasıl göz zevkine hitap ettirerek, nasıl ahenk ve uyum içerisinde olacağını konuşmak gerekiyor.
Takımdaki forma seciciler maçtan önce hangi formaların giyileceği konusunda biraz özen göstermeli. Tabiki iç saha dış saha durumu, rakip takımın giyeceği forma konusu, öncelikle hangi takım forma seçme konusu göz önünde bulundurularak.
Örneğin; Benim düşünecem:
Çubuklu forma - beyaz şort - beyaz tozluk - (beyaz numara beyaz fort, şortta bordo numara)
Mavi forma - bordo şort - mavi tozluk - (bordo numara bordo fort, şortta mavi numara)
Parçalı forma - mavi şort - bordo tozluk - (beyaz numara beyaz fort, şortta bordo numara)
Beyaz forma - beyaz şort - beyaz tozluk - (bordo numara bordo fort, şortta bordo numara)
Turuncu forma - bordo şort - mavi tozluk - (bordo numara bordo fort, şortta mavi numara)
en azından göze hitap edecek şekilde düzenlenmeli.
Font konusuna değinmek istiyorum. Bu sene de font ve numaralar büyük bir ihtimalle yine Nike firmasının standart kombinasyonu uygulanacak.
Yine göze hitap edilecek çok hoş çalışmalar yapılabilir klüp tarafından, yeterki klüp bu tip şeylere önem versin. Nasıl mı olacak? FB örneğindeki gibi, onlar yaklaşık 5 senedir kendi numara ve fontlarını kullanıyorlar adidas ın numara ve fontunu değil. ve harika baskı kalitesi ile yapıyorlar bu işi. Ütü baskısı numara ve fontların yerleşim planı çok özen gösterilerek yapılıyor.
Ya bizde? Geçen sene avatarımdaki formayı internetten sipariş ettim Trabzon TS club'tan. Nasıl gelgi biliyor musunuz? Yurtiçi kargonun poşetine tıkıştırılmış ve inanılmaz buruşuk bir şekilde. Numara ve font kırışmış berbat durumdaydı. Kendim ütü ile defalarca üzerinden geçerek ancak düzeltebilidim. "UMUT" yazısı farkındaysanız tam ortalanmamış. Yani işler baştan sağma yapılıyor. Fenerium peki nasıl yapıyor? Siparişi veriyorsunuz ve adamlar mükemmel bir şekilde numara ve baskıyı yapıyor, harika bir şekilde kitap gibi katlıyorlar, önce jelatin ambalaja sarıyorlar, sonra naylon poşete muntazam bir şekilde presliyorlar en son kargo ambalajına koyup öyle sevk ediyorlar. Bunu yapmak çok zor bir olay değil, öyle çok maliyet getirecek hususlar da değil. Yeter ki özen gösterilsin istenilsin.
Klübün en azından formalara olan tepkisini dinleyip en azından bu tip şeylere özen göstererek, sıkıntılara su serpmiş olması sizce hoş olmaz mı?
Şu font olayına da güzel bir karakter belirleyip, Nike ın standart, çok ta kaliteli olmayan baskısı yerine, göze hitap edecek çok güzel bir baskı şekli dizayn edilse, çok mu şey istemiş oluruz? Bence olmayız. Yeter ki istenilsin. Gerisi teferruat.En son Umut ÖZTÜRK tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 10:37.TRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
-
-
DEEP BLUE
Kulübün içinde bu işlere bakan arkadaşların zevksiz ve çapsız olduğunu biliyor ve üst perdeden ürünlerin çıkmayacağını tahmin ediyorduk zaten. Ama NIKE gibi bir dünya markasında görev alan dizaynır(!) kardeşlerin bu kadar zayıf kalabileceğini düşünemedik doğrusu...
Ne yalan söyleyeyim, pazar malı gibi duran bu basit tasarımlar, inşaatçılığa yeni başlayan bizim laz müteahhitlerin yaptığı apartmanları hatırlattı bana... Ev mi ev işte... Kapısı bacası penceresi banyosu mutfağı filan var... Ama kendine has bir ruhu yok... Estetik yok, ince düşünce yok, sıradan... Zaten alıcısı da, eşşeğini satarak otobüsle İstanbul'un yolunu tutan gün görmemiş sıradan anadolu insanı...
Trabzon şehrinin haritadaki konumuna bakıp, Trabzonspor taraftarına ''eşşeğini satan adam'' muamelesi yapan NIKE firmasına ve bu zevksizlik abidesi şeyleri ''tasarım'' diye kabul edip 1 yıldır hayallerimizi ve zamanımızı çalan değerli kulüp yetkililerimize teşekkür ediyorum... Kendi adıma bir formanın bedeline tekabül eden rakamı kulübe hibe etmeyi, ya da üzerine biraz daha koyup bir kombine alarak herhangi bir tanıdığa hediye etmeyi daha uygun buluyorum. Günlük hayatını Trabzonspor'un maç programına göre düzenleyen, ruh hali maç sonucuna göre şekillenen ve çok da akıllı olmayan bir taraftar olarak, bu saygısızlığa karşı, duruşum bu şekilde olacak... Eşşekleri satalı çok zaman geçti çünkü...
Herkese saygılar...En son Misafir tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 11:53.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum