Kiminle dalga geçiyorsun Metin08? Hayır her mesajında bir kesime imada bulunmalar, "" ikonları kullanmalar felan. Gerçekten nedir yani sorun? Hayır eleştirin, eleştirelim ama senin bu yaptığını anlayamıyoruz. Amacını söyle biz de bilelim, biz de gülelim. Ama insanlarla dalga geçme..
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Metin metin bidaha oku burayi ve düsün ...........ya renkdaslarim o koydunuz takimlarin formalari var ya o Dortmundun adamalr her sene ortalarda oynar ama her sene kombinelerini satarlar her macta full ceker o stad
Zararmi sade forma almamayla zararmi oluyor, bunu almam baska birsey alirim
=a f s;2392132]
Barcelona gibi kurumsal olamıyoruz ama bize Barcelona gibi muamele edilmesini istiyoruz. Karton kutu üzerinde çekilen fotoğraflardan pembe fonlu forma tanıtımlarından bugünlere geldik.
Yeterli midir? Elbette değildir, neler olabileceğini benim kadar ifade eden yoktur bu sayfalarda, lakin kendi gerçeklerimizde budur ne yapalım.[/QUOTE]
25# Alan Carlos Gomez da Costa
Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
ya bırakın lama cimi alacak taraftar gider alır renkgine etine butuna bakmaz sadece taraftar olduğu takıma katkısı olsun diye iş de bu taraftar geçek taraftar işde bu taraftar herşeye layik
ben bile bugün gidim yeni açılan ts clup beylikdüzüne 80 tl alışveriş yapdım çıkdım bakmadım etine butuna 2 t-şhirt bir de yeni doğan yiyenime zıpın
avrupa derken UEFA Kupasini ve Sampiyonlar Ligini demek istedim
Kimse elemede boy gösterdik diye bizi akıllarına kazıyacak, bir anda avrupadaki taraftar sayımız artacak değil. Bu işler seneler alan işler. Ha girer ilk seneden oynarsın çeyrek final o zaman amenna.
Tamam Dortmundun felan bizden cok seyircisi oluyor, bizden cok forma satiyor .... ama yani daha gecen sene kullanilan Formalari niye bize veriyorlar onu anlayamadim. Hele birde ingilterenin 3. Liginde oynayan bi takim gecen sene o formayi giydi.
Yorum