Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• su formalarin güzelligine bakin arkadaslar Nedir bu Nike`dan cekdigimiz

BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      su formalarin güzelligine bakin arkadaslar Nedir bu Nike`dan cekdigimiz

Bunlar Dünya takimlari ya bizle niye kiyazliyorsun olurmu hic, bekle avrupaya acilalim Nike bir sene daha süre verelim bak ozaman bizim formalara

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunlar Dünya takimlari ya bizle niye kiyazliyorsun olurmu hic, bekle avrupaya acilalim Nike bir sene daha süre verelim bak ozaman bizim formalara
        Dortmund son zamanlarda hem ligde cok zayif hemde avrupada hc yok. Bunun neresi Dünya Takimi? Ozaman Galatasaraydami dünya takimi oluyor?
        BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

Dortmund son zamanlarda hem ligde cok zayif hemde avrupada hc yok. Bunun neresi Dünya Takimi? Ozaman Galatasaraydami dünya takimi oluyor?

Bilmem artik onu, sen onu burdaki Nike savunan kisilere sor en iyisi onlar herseyi daha iyi biliyor ya

Yorum

• Kiminle dalga geçiyorsun Metin08? Hayır her mesajında bir kesime imada bulunmalar, " " ikonları kullanmalar felan. Gerçekten nedir yani sorun? Hayır eleştirin, eleştirelim ama senin bu yaptığını anlayamıyoruz. Amacını söyle biz de bilelim, biz de gülelim. Ama insanlarla dalga geçme..
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence insanları ti'ye almış olsan bile çok doğru söylemişsin.

Yorum

• Dortmund zaten avrupa

Almanya bundesliga bu...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hersene Oldugu Gibi Busene Forma Alacagim

Turuncu Olucak
                  Abi turuncu alma bak takım giymiyor kalıyorsun öyle turuncu giyince tecrübeliyim bu konuda bu seneden

Yorum

• Metin metin bidaha oku burayi ve düsün ...........ya renkdaslarim o koydunuz takimlarin formalari var ya o Dortmundun adamalr her sene ortalarda oynar ama her sene kombinelerini satarlar her macta full ceker o stad

[QUOTE
                    İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zararmi sade forma almamayla zararmi oluyor, bunu almam baska birsey alirim
                    =a f s;2392132]

Barcelona gibi kurumsal olamıyoruz ama bize Barcelona gibi muamele edilmesini istiyoruz. Karton kutu üzerinde çekilen fotoğraflardan pembe fonlu forma tanıtımlarından bugünlere geldik.

Yeterli midir? Elbette değildir, neler olabileceğini benim kadar ifade eden yoktur bu sayfalarda, lakin kendi gerçeklerimizde budur ne yapalım.[/QUOTE]
                    25# Alan Carlos Gomez da Costa
                    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                    / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dortmund zaten avrupa

Almanya bundesliga bu...
                      avrupa derken UEFA Kupasini ve Sampiyonlar Ligini demek istedim
                      BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• ya bırakın lama cimi alacak taraftar gider alır renkgine etine butuna bakmaz sadece taraftar olduğu takıma katkısı olsun diye iş de bu taraftar geçek taraftar işde bu taraftar herşeye layik

ben bile bugün gidim yeni açılan ts clup beylikdüzüne 80 tl alışveriş yapdım çıkdım bakmadım etine butuna 2 t-şhirt bir de yeni doğan yiyenime zıpın
                        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Her Mac 80 Bin Kisi Dortmundun maclarini Izler

Arada Cook fark var
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Evet ozaman baska
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Kimse elemede boy gösterdik diye bizi akıllarına kazıyacak, bir anda avrupadaki taraftar sayımız artacak değil. Bu işler seneler alan işler. Ha girer ilk seneden oynarsın çeyrek final o zaman amenna.

Yorum

• Vural Koyumcu

Tamam Dortmundun felan bizden cok seyircisi oluyor, bizden cok forma satiyor .... ama yani daha gecen sene kullanilan Formalari niye bize veriyorlar onu anlayamadim. Hele birde ingilterenin 3. Liginde oynayan bi takim gecen sene o formayi giydi.
                                BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X