Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ssmuratss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaş ne kadar zorlandınız anlamadım ki nedendir.. altı üstü forma renkleri bizim renkler olsun isterse çuval olsun alacaz.. siz almayacaksanız gölge etmeyin ihsan istemez..
    dediğin gibi çuvala trabzonspor arması bassalar da alıyoruz

ama işin kötüsü iki yıkamada arma gidiyor çuval elimizde kalıyor

millet zaten trabzonspor u ezmek için yer arıyor halısahaya maça gidiyosun forma var arma yok

ölürmüsün öldürürmüsün
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• daha neden nike ile anlaştık ozaman...ne getirisi oluyor bize..ozaman lesconla anlaşsaydık...istediğimiz gibi dizayn yaptırır oyuncakla oynar gibi adamları elimizde oynatırdık...ama şimdi nike bizimle oynuyor ...bizim sayemizde para kazanıyorlar ama forma beklediğim gibi değil..100 tl diyorlar kalite forma...sanki şimdiki formalar 35-40 lira...çubuklu forma 75 tl...ben çok çabuk pişman oldum nike dan..şimdi kimse bana öle böle demesin yok 2.senemiz 8. seneden sonra orjinal kalite çizgiler yapacaklar falan...böyle gelmiş böyle gider... ilk senedekinden fazla bi fark yok ortada bana göre...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar şuraya bilgisayarda yapılmış formaları koymayın komik duruma düşüyorsunuz .

Birisi koysun Steau'nun gerçek formasını , kıyaslayalım bizim çubuklu forma ile bakalım bu kadar ortalığı ayağa kaldıracak ne farklar var.

Resim olarak arka sayfalarda a f s abimizin birçok inanılmaz formaları var bende onları buraya koyabilirim istiyorsanız .

Senin varya Dünyadan haberin yok maksat yorum olsun, Formalar arasinda dünyalar kadar fark var, Kumas farki var, kesim farki var, yaka farki var, varda var iste, gördün formayi reklamsiz halini sen ben alamayiz Nike Katalogunda yok cünkü, bizim Forma normal forma yani sen ben Reklamsiz alabiliriz sorun olmadan yani en büyük farkda bu iste, yetermi yoksa devam yazimmi farklari, bunlari görmediniz icin yada görmesisizlikden geldiniz icin hersey ayni geliyor iyi geliyor size ( bizim Formanin aynisi sade siyah beyazi bende var 3 sene önce almistim 20€ya olay bu )

Yorum

• klüp bu forma işini ciddiye almıyor çok belli...o zaman biz de 1 tane bile forma almadan bir protesto yapmalıyız...her sene forma alan biri olarak koleksiyonun eksilmesi umrumda değil...bu kadar acemice yönetilmez...sonra yok forma satamıyoruz, yok kombine...ikisi için de önce senin bir şeyler yapman lazım...çıkar güzel formalar, sonra da iyi pazarla bak bakalım kaç tane satıyorsun...al iyi oyuncu bak bakalım kaç tane kombine satıyorsun!!!
          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
          my name is onur....
          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• nike ın getirisi şu ürünlerini kullandığımız için bize para veriyorlar

kaliteli ürün mü istiyorsun o da basit başarılı ol diyor adamlar

Yorum

• Bu is Sevk Meselesi Isteyen alir isteyen almaz Isteyen severek alir isteyen sirf külübe katki icin alir istiyende hic almaz külübü zarar uratir bukadar basit secip isdedinizi yapin
              25# Alan Carlos Gomez da Costa
              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
              / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu is Sevk Meselesi Isteyen alir isteyen almaz Isteyen severek alir isteyen sirf külübe katki icin alir istiyende hic almaz külübü zarar uratir bukadar basit secip isdedinizi yapin
                Zararmi sade forma almamayla zararmi oluyor, bunu almam baska birsey alirim

Yorum

• ne kadar para vermiş bize nike birisi açıklasın ya..valla merak ediyorum..görende sanır ki yıllık 3-5 milyon euro veriyor...

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende eleştiriyorum ama bu yöntemle hiçbir yere varamayız.

Sen ne verdin ben ne verdim demek çocukça bir yaklaşımdır.

Geçen sezon verilen sözler vardı?

Trabzonspor büyük kulüpse Eskişehir'in 2 sezon önceki giydiği formayı giymeyecek bu kadar basit.
                    Aynen öyle kardeşim..
                    - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Hersene Oldugu Gibi Busene Forma Alacagim

Turuncu Olucak
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• 1-logo sahteymiş yani koskoca ts yönetimi sahte logo ilemi forma yaptıracak ya bunu söyleyen kişide nasıl bir ruh hali var anlamam ts limi değilmi tartışırım

2-Beğenmeyenler neyi beğenmediniz desek e işte arma yapıştırma smetri yok ya sanki gucci giyiyorsunuz moda ikonusunuzda beğenmedinizne diyim

3-Formalar şu takımdan bu takımda hala anlamıyorsunuz değilmi nike bizim köyün markası değil dünya markası bir bize değil dünyada binlerce takıma forma yapıyolar planlamaları üretim çalışmaları stratejileri var ,kardeş bize 2 çubuklu 3 tane ortaya karışık yap diyemessin hele daha 1 sene önce anlaşma imzaladı isen

4-Kumaş iyi ,renk iyi ,stil iyi, farklı bir kaç özelliği daha var neyine kıl oldunuz yada yakından gördünüzmü ?

5- ozaman bende şöyle diyim bu formaya kötü diyenler ya adidas bayisidir yada puma masus karalıyolar formayı yada diyimki bunlar başka takımdan ve forma satışı olmasın diye karalıyolar ne olacak böyle bir ihtimal yok mu ?

6-Arkadaş herşeyi biliyorsunuzya ne diyim size ben bu kadar herşeyi bilen herşeye karışan bir toplum görmedim okulda 2 sınavı veremz burda ahkam keser

formalar süper beğenmeyen gitsin beğendiği takımın formasını alsın
                        ''7''

Yorum

• O forma isterse dunyanın en kaliteli kumaşıyla üretilmiş olsun. ligdeki sıradan bi takımın 2 sene once gıydıgı forma olması bızım baskanımızın, yonetimimizin Trabzonspor'u ne kadar buyuk gordugunun kanıtıdır.

Emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun daha soyleyecek söz bulamıyorum. Gerçekten şu formadan utanıyorum..
                          - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim 2009-2010 yeni sezon formamız normalde İlgiltere 3. lig takımlarından Hartlepool United takımının 2007-2008 sezonunun formasıdır...

Bu bakımdan da mevcut şartlarda Trabzonspor kulübü çok daha fazlasını haketmektedir ama bunun karşılığını 2 sezondur alamamaktadır...

İşte olay bu..
                            Bakın başka ülkelerin 1. liginde oynayan takımların çoğunda bu yok.
                            Yukarıda başka bir arkadaş mavi formamız böyle olacak demişti ama ben sanmıyorum, çünkü o formanın kollarında etrafı üçgenle sarılı nike amblemide yok.
                            Şunu gerçekten merak ediyorum, bilen varsa lütfen cevaplasın; bu kollardaki üçgenle çevrili nike işareti neden misal norveçte yada başka bir ülkenin birinci lig takımının formalarında yokta bizde var. O amblemler büyük takımlarda sadece antrenman eşyalarında var.
                            İşte İngilterenin bilmem kaçıncı liginde oynayan takımın formaları ve bizimkiler.
                            Yönetimede hak veriyorum, böyle formalara nakış arma vb. şeyleri yapmakta istemiyorlar herhalde.
                            efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• özetlersek formaların o kadar iyi netice vericeni sanmıyorum 1 senede bunun çok daha kalitelisini yaparlardı istanbul takımlarıyla yanyana koymaya bile gerek yok arkadaş ortaya koydu 3.cü lig takımı formasının bordomavi uyarlaması.. destek olmak için bahaneyede gerek yok maddi durumu olan alır

Yorum

• arkadaşlar bizim formayı sürekli eleştiriyoruz da

istnbul takımlarının ki de pek aman aman şeyler değil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X