Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sadece Nike değil Adidas'ta herhalde Simetriyi kaybetmiş ..

allah muhafaza bi de gs'li olsaymışız bu formayaı nasıl giyecekmişiz... bizim formalar bunun yanında moda defilesinden çıkmış kadar güzel duruyor.
    tzercin61

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nike ile olan sözleşmeyi bitirelim yada uzatmayalım diyen arkadaşlar var

bildiğim kadarıyla biz klup olarak ürünlerini kullandığımız için nike dan para alıyruz

daha güzel forma yapacak diye daha az para verecek bir markayla anlaşacaklarnı sanmıyorum
      Ne kadar alıyoruz acaba?
      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak şahinler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        peki türk bayrağı neden yok avrupa kupalarına giden takımlarada oluyodu eskiden
        türkiye kupasını kazandığımız dönemlerde bayrak vardı bizim formalarda
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

peki türk bayrağı neden yok avrupa kupalarına giden takımlarada oluyodu eskiden
          benim bildiğim sadece fortis türkiye kupası sahibi bir de lig şampiyonunda oluyor artık arma...

bir de bjk ve kasımpaşa'nın armasında var. onlar da türkiye adına direk milli takım olarak yarıştıkları için. bjk futbol takımı direk türkiye olarak çıkmış sahaya yani. kasımpaşa'nın da farklı bir daldı ama hatırlamıyorum.
          tzercin61

Yorum

ayrıca formalarda türk bayrağı da olacak bildiğim kadarıyla bu formaya ayrı bi güzellik katar
            bildiğim kadarı ile yalnızca lig ve kupa şampiyonu bir sonraki sene formasında (isterse) türk bayrağı kullanabiliyor yani bu yıl yalnızca bjk formasına türk bayrğı koyabilecek
            Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne kadar alıyoruz acaba?
              istanbul cücüklerindn az aldığımız kesin

zaten istanbul takımlarından sonra bide biz sponsordan para alıyoruz
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Geçen sene bu zamanlar burada tartışıyorduk armaydı formaydı rengiydi kumaşıydı ...

Hararetli tartışmalar yaşadık ve sonunda kanaat getirdik ki formalar aceleye gelmiştir Nike ın da Trabzonspor'un da taraftarın da zamana ihtiyacı var demiştik ...

Bu başlıkta özellikle a f s abimizin telkinleriyle bu konuları rafa kaldırıp beklemeye başladık ...

Bu zaman zarfında şahsen ben bu başlığa yeni formalar çıkacağı güne kadar eleştirel mesaj atmak istemedim ...

Şimdi gelinen nokta da görüyorum ki geçen sene tartıştığımız konular içinde herhangi çözümlenmiş olan bir tane konu dahi yok ...

Ne arma , ne kumaş kalitesi , ne bize has çizgili forma , ne font , ne reklam konularında gözle görülen atılmış somut bir adım yok ...

Geçen sezon olduğu gibi yine forma konusunda hüsrana ve hayal kırıklığına uğramış durumdayım .

Ben nike den ümidimi kestim arkadaşlar , biz şampiyonlar ligi kupasını alana kadar bize doğru dürüst forma yapmaz bu adamlar .

Yönetimi de ayrıca kınıyorum . Forma konusunda resmen sınıfta kalınmıştır. 1 senedir sabırla beklememize rağmen çubuklu forma diye çıkara çıkara yine standart kumaş kalitesi ve dizaynına sahip basit 1. lig takımlarına verilen formalardan çıkarılmıştır .

Sakın hamsili forma falan beklemeyin arkadaşlar emin olun aynı şekilde hüsrana uğrayacağız yine aynı standart orta kalite kumaş ve renkler olacak arma yine yapıştırma olacak (gerçi bu sefer daha kaliteli yapıştırılmıştı değil mi )

Kusura bakmayın ama kimse kimseyi kandırmasın arkadaşlar

Not: 2 forma sözümü unutmuş değilim çuval da çıkarsalar takımıma destek için sözümü tutacağım elmalarla armutları karıştırmayalım ...

Saygılar
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Sevgili Ali Fuat Ağabey bu başlık altında ne kadar yazın varsa kendi çapımda altına imza attım. her zaman senin yazdığın kelamlara değer veririm. Zaten konuşma uslubun insanlarla olan dialoğun nekadar olgun olduğunun göstergesidir. Bu anlamda sana çok teşekkür ederim. yalnız bir istirhamım olacak.

Bir takım şeylerin nasıl döndüğünü neyin ne olduğunu aramızda bilen arkadaşlarımız elbet vardır. Maksadım, demek istediğim klüplerin merchandising sistemi.

Şimdi konuya geliyorum. Diyorsun ki; Nike bunu üretiyor , klüpler bunu giymek, bu çizgideki ürünleri kullanmak zorunda. A.Fuat ağabey ben gerek işim gereği gerek se çevremdeki insanlardan club merchandising sisteminin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Burada çalışma ve niyet önemli. bakış açısı önemli. Vizyon önemli misyon önemli. Taleplerin nasıl karşılacağının irdelenmesi, analiz edilmesi çok önemli.

Trabzonspor klübümüzün yapmış olduğu açık ve secik olarak şudur. Çubuklu forma ihtiyacaını ne yazıkki 3 yıldır kataloğlarında bulunan ve başka tip çubuklu forma dizaynı bulunmayan nike firmasının, hali hazırdaki 3 yıllık kreasyon olan cubuklu forma modelinin secilmesi olmuştur. İstenirse özel tasarım yaptırlır.

Çok net size şunu yazıyorum. 200 e yakın forma koleksiyonum var. Gerek yurt dışından aldığım gerekse getirrtiğim dünyanın bir cok klübünün forması var. Bende bir hastalık bu forma koleksiyonculuğu. Dolayısı ile dikişinden nakışına çubuğundan baklavasına tutunda ne ararsanız en ince kumaş parşasına kadar tiftik tiftik incelerim. Kumaş kalitelerine bakarım. Şimdi deniliyorki özel tasarım yapılırsa kimse o kadar para veremez.

Şu anki formaların fiyatı ne kadar? 75 TL. Gecen seneki Barça formasını ben Neu Camp stadının alrındaki satış mağazalarından 40 avroya aldım. hani nerde bu fiyat farkı. kaldıki şu anki cubuklu TS formamızında ne olduğunu cok iyi biliyorum eskisehirspor formasından gerek dikiş gerek işçilik gerek se kumaş kalitesini. yanından geçemez. Ne yazıkki uyutuluyoruz. Bunu soylemek zorundayım.

hani bazı arkadarşlar diyor, biz barça degiliz bize juve degiliz biz man und degiliz. Nice klüpler biliyorum alt liglerde nike ne formalar yapıyor ismi cismi duyulmamış klüplere arzu ederseniz resimlerini yayınlarım.

Sözün özü şu 3 sene önceki tasarımı bordo mavi yapıp. İste yeni formalarımız diye bizi yuttrulmasına tahammul edemiyorum.

Ali Fuat abi ; olumlu bakışın ve görüşlerin tartışılmaz. Hepsi harikulade. Ancak TS taraftarı bu kadar basitliği hak etmiyor. Konduramadığım olay bu

Hepinize saygılarımı sunuyorum.
                  TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• İlk olarak Umut ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sevgili Ali Fuat Ağabey bu başlık altında ne kadar yazın varsa kendi çapımda altına imza attım. her zaman senin yazdığın kelamlara değer veririm. Zaten konuşma uslubun insanlarla olan dialoğun nekadar olgun olduğunun göstergesidir. Bu anlamda sana çok teşekkür ederim. yalnız bir istirhamım olacak.

Bir takım şeylerin nasıl döndüğünü neyin ne olduğunu aramızda bilen arkadaşlarımız elbet vardır. Maksadım, demek istediğim klüplerin merchandising sistemi.

Şimdi konuya geliyorum. Diyorsun ki; Nike bunu üretiyor , klüpler bunu giymek, bu çizgideki ürünleri kullanmak zorunda. A.Fuat ağabey ben gerek işim gereği gerek se çevremdeki insanlardan club merchandising sisteminin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Burada çalışma ve niyet önemli. bakış açısı önemli. Vizyon önemli misyon önemli. Taleplerin nasıl karşılacağının irdelenmesi, analiz edilmesi çok önemli.

Trabzonspor klübümüzün yapmış olduğu açık ve secik olarak şudur. Çubuklu forma ihtiyacaını ne yazıkki 3 yıldır kataloğlarında bulunan ve başka tip çubuklu forma dizaynı bulunmayan nike firmasının, hali hazırdaki 3 yıllık kreasyon olan cubuklu forma modelinin secilmesi olmuştur. İstenirse özel tasarım yaptırlır.

Çok net size şunu yazıyorum. 200 e yakın forma koleksiyonum var. Gerek yurt dışından aldığım gerekse getirrtiğim dünyanın bir cok klübünün forması var. Bende bir hastalık bu forma koleksiyonculuğu. Dolayısı ile dikişinden nakışına çubuğundan baklavasına tutunda ne ararsanız en ince kumaş parşasına kadar tiftik tiftik incelerim. Kumaş kalitelerine bakarım. Şimdi deniliyorki özel tasarım yapılırsa kimse o kadar para veremez.

Şu anki formaların fiyatı ne kadar? 75 TL. Gecen seneki Barça formasını ben Neu Camp stadının alrındaki satış mağazalarından 40 avroya aldım. hani nerde bu fiyat farkı. kaldıki şu anki cubuklu TS formamızında ne olduğunu cok iyi biliyorum eskisehirspor formasından gerek dikiş gerek işçilik gerek se kumaş kalitesini. yanından geçemez. Ne yazıkki uyutuluyoruz. Bunu soylemek zorundayım.

hani bazı arkadarşlar diyor, biz barça degiliz bize juve degiliz biz man und degiliz. Nice klüpler biliyorum alt liglerde nike ne formalar yapıyor ismi cismi duyulmamış klüplere arzu ederseniz resimlerini yayınlarım.

Sözün özü şu 3 sene önceki tasarımı bordo mavi yapıp. İste yeni formalarımız diye bizi yuttrulmasına tahammul edemiyorum.

Ali Fuat abi ; olumlu bakışın ve görüşlerin tartışılmaz. Hepsi harikulade. Ancak TS taraftarı bu kadar basitliği hak etmiyor. Konduramadığım olay bu

Hepinize saygılarımı sunuyorum.
                    Güzel paylaşım sağol. Görüşlerine de katılıyorum ve sadece mearktan seviyesi düşük klüplerin güzel tasarımlı Nike formalarını çok görmek isterim...

Yorum

• TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• millet çubuklu formalarımızın fiyatı ne kadar.....bide şort varmı altına bide onunla beraber ne kadar?????

Yorum

• Arkadaslar Sabir edin Sabir Formalar cok aceleye geldi onun icin Standart eski Model forma veriyorlar bize Sabir edelim, seneye bizi güzel seyler bekliyor merak etmeyin kafa yormayin sabir edin sade , oh ne güzel oluyor bize bunlar ne hosuma gidiyor ya, Sabir edelim arkadaslar bir seneye ne kaldiki iste ozaman bize özel forma üretirler merak temeyin siz. (Formalar resmen rezil) Takima sade formayla destek olunmuyor onun icin ben bu formayi almamda giymemde

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaslar Sabir edin Sabir Formalar cok aceleye geldi onun icin Standart eski Model forma veriyorlar bize Sabir edelim, seneye bizi güzel seyler bekliyor merak etmeyin kafa yormayin sabir edin sade , oh ne güzel oluyor bize bunlar ne hosuma gidiyor ya, Sabir edelim arkadaslar bir seneye ne kaldiki iste ozaman bize özel forma üretirler merak temeyin siz. (Formalar resmen rezil) Takima sade formayla destek olunmuyor onun icin ben bu formayi almamda giymemde
                            metin abartmaya hic gerek yok
                            25# Alan Carlos Gomez da Costa
                            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                            / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaslar Sabir edin Sabir Formalar cok aceleye geldi onun icin Standart eski Model forma veriyorlar bize Sabir edelim, seneye bizi güzel seyler bekliyor merak etmeyin kafa yormayin sabir edin sade , oh ne güzel oluyor bize bunlar ne hosuma gidiyor ya, Sabir edelim arkadaslar bir seneye ne kaldiki iste ozaman bize özel forma üretirler merak temeyin siz. (Formalar resmen rezil) Takima sade formayla destek olunmuyor onun icin ben bu formayi almamda giymemde
                              Tühh , ne yapacağız biz sen forma almazsan , yandık .

Transferler de zora girdi şimdi , istemesini bilirsin ama .

Yorum

• İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim bildiğim sadece fortis türkiye kupası sahibi bir de lig şampiyonunda oluyor artık arma...

bir de bjk ve kasımpaşa'nın armasında var. onlar da türkiye adına direk milli takım olarak yarıştıkları için. bjk futbol takımı direk türkiye olarak çıkmış sahaya yani. kasımpaşa'nın da farklı bir daldı ama hatırlamıyorum.
                                kasımpaşa değil karsıkayanın armasında var..

neyse formalar fena değil,bordo mavi olan herşey güzeldir..şampiyon olalım da isterse bordo mavi atletle olalım..
                                1461!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X