Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yazıklar olsun gerçekten de.

Yorum

• 1.78 boy, 98 kiloyum, bana large mı olur, yoksa Xlarge mı.

Yorum

• Açık konuşmak gerekirse hiç beğenmedim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Keşke çubuklu forma olmasaydı . Eski Nike formalarımız daha güzeldi bunlara göre . Türk Telekom reklamı çok kötü duruyor...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mavi formalar yarın TS Club'ta olacak. Formaların tanıtımında mavi formamız da olacak.

Sene ortasında nasıl bir forma yaparlar bilemiyorum.
            Bu sezona 2 yeni formayla gireceğiz o zaman Ali Fuat Abi.

Çubuklu,Mavi ve geçen sezon giydiklerimiz yani.
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak lecosseemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              biz sevmioormuyuz almayan sevmioormu ? Sacma sacma postlar atma senin gibiler yüzünden işte düzgün forma üretilmioor ikinci sınıf formaları giyicek bir takım deiliz büyük camiaya büyük forma yakışır...aklında olsun..
              saÇma sapan olduĞunu dÜŞÜnsem yazmam.takima destek olmak İÇİn en salak formayi bİle yapsalar gİdİp alma taraftariyim.formayi takima destek olsun dİye aliyorum ben.gİyİp hava atmak İÇİn deĞİl.senİn ne nİyetle aldiĞini bİlemem tabİ.adamlar ÇikartmiŞ formayi.para lazim.eleŞtİrmİcen gİtcen alcan.aklinda olsun...

Yorum

• oy atmayan kalmasın arkadaşlar;

fatih sultan tekke için tıklayalım oyumuzu atalım;

http://www.bordomavi.net/index.php?p...ular&d_id=2092
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nike'ın kendi çizgisinden taviz vermemesi kendi adına ne kadar tutarlı ve prensipli çalıştığının bir göstergesi o yüzden her sayfaya Eskişehirspor forması yapıştırmayı bırakın artık.

Modelim bu diyor adamlar ve ona göre üretiyorlar, bunun neresi size garip geliyor?

Bakmakla görmek farklı şeyler.
                  abi trabzonsporun resmi dergisinde nike'ta yetkili birinin trabzonspora özel çubuklu forma yapıyoruz diye açıklaması vardı. yani kimse modelim bu falan demedi özel çubuklu forma dedi ya özel demek 2 sene önceki 2.lig ekibinin forması demekmiş yada birileri yalan söyleyip bu taraftarla çok feci dalga geçiyor.
                  elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                  TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                  legends never die ...

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    celtıc le kendımızı neden bır tutuyoruz analamadım avrupada son yıllarda ne basarımız var
                    sivasspor'un avrupada ne başarısı varkı adidas onlara adam gibi forma yapıyor söylesene..

Yorum

• İlk olarak LECOSSEEMRE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dostum Kusura bakmada senin gibiler oLduğu için her sene böle dandik formaları giymek zorunda kalıooruz...sesimi cıkartsak böle oLmuycak arkdşlar ispatlarını sunmuş sana Bir cok Büyük Bir camiayız bunu anlasanız artık iyi oLucak eskişehirsporun yada Kocaelisporun giydiği Formanın Bordo mavisini İstemiooruz !!! daha ötesi varmı ?
                      Ötesi yoksa, giymezsiniz olur biter.
                      Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• simetri diye bir kelime almış gidiyor.

simetri ayarını nike mı yaptı yoksa logoyu ts mi

ts yaptıysa nike ye saldırmanın mantığı ne ?

kappa ile rekor dedi birisi. ne rekoru bu. Ts tarihinde ne zaman bu yılki kadar forma sattı bana biri açıklarmı
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          celtıc le kendımızı neden bır tutuyoruz analamadım avrupada son yıllarda ne basarımız var
                          Güzel forma giymek için avrupada başarı sahibi olmak mı gerek??? Şuraya bakın bir senede kafamıza sokulan fikirler ne kadar saçma.
                          Güzel forma istiyoruz. -Olmaz. -Niye? -Avrupada başarınız yok. Saçmalığa bak. Sanki Kappa bize güzel forma yaparken Şampiyonlar ligini almıştık, 2 milyon forma satıyoduk. Saçma sapan laflarla insanlar manupule ediliyor.
                          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sivasspor'un avrupada ne başarısı varkı adidas onlara adam gibi forma yapıyor söylesene..
                            sivasa yapılan formada gs, fb kalitesinde değil ki.
                            a.sebatın geçtiğimiz sezon giydiği formalardan da sivas giyiyordu.

eğer adidasla anlaşsaydık o zamanda niye sivasın kayserinin giydiklerini giyiyoruz denecekti.
                            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bir Celtic'in formasına bak bir de bizim arada ne kadar fark var
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X