İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Çubuklu formalar satışa çıktı
Bu habere 29 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 4 !
Ürün tedarikçimiz Nike firmasının kulübümüze özel olarak hazırladığı çubuklu Bordo-Mavi formalar satışa sunuldu.
Yeni sezonda takımımızın da kullanacağı çubuklu formalara taraftarlarımız Ts Club Mağazaları ve www.trabzonspor.com.tr adresinden ulaşabilirler.
Diğer Fotoğraflar
Més Que Un Club
Yorum
-
Cokkk güzel bence cubuklusu
1.su yakasi böyle daha güzel
2.beyazlan iyi gider shortlan yani
Kötü olan
reklam seyi cok basit yapilmis logoyla olsaydi daha iyi olurdu ......
--ben reklamsiz isitoyrum ve insallah bulurum .
bide bizim logomus cikiyor zamanla ....
Her antramanda giyidigim icin haftada iki kez yikaniyor ve kötü olan sey cikiyor onar adam gibi dikis yapmiyorlar bunu yapistiriyorlar ..............CCCCokkkkk KöttüüüüüüTrabzonsporLu Gurbetci 61
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah şortta çıkmış bu arada. Turuncu formanın altında görünüyor..
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bir de hamsi renginde çıkacamk bi forma yapılacaktı.O na zaman acaba ?
2.yarı başlamadan önce çıkacak diye biliyorum ben.
Yorum
-
Afs bir husus çekti dikkatimi lütfen sende açıklarsan sevinirim ...
Dikkat ettimde geçen sene giydiğimiz formalarda hala daha satışta bulunuyor
Geçen sene giymiş olduğumuz astonvilla tarzı diye hatırımız kalan formanın hala satışı sürüyor...
Bu formayı bu sene giye bilirmiyiz acaba bence çubuklu ve gövdesi bordo olan formamız bize bu seneyi çıkartır...
Dip Not : Çubuklu formamızın modelinin bu şekilde olacağını zaten önceden biliyorduk çünkü 2 seneden beri katolok ürünlerine göre formamızı seçiyoruz bize ayrı olarak hazırlanan sponsor ürünlerimiz mevcut değil malesef !
Bir sonraki sezon yani 2010/2011 bize ait formalar bizim çizgimize has üretilmezse bu taraftarın daha avutulacak bir yeri kalmaz sıradan katolok ürünlerini giymek zorunda kalırız !ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum