Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yetkili misafirimize:

Böyle bir ürün piyasaya çıksın. TD parasını ürünlerle karşılayalım.

r i y o k
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yetkili misafirimize:

r i y o k
      Gri yok
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yetkili misafirimize:

r i y o k
        g resmin üstünde oni kaçırmışın

en alttaki forma olsa gerçektende satış patlaması yapar,ama dinleyen yok...
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• benim anladığım bu modelin grisini nike bize yapıp verecek...ve katalogda olmadığı için sadece bize özgü olacak...sizin tahmininiz nedir merak ediyorum?

Yorum

• g yi görememişim.

Teşekkürler.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Nike'ın neler yapabileceğini ve neler yapamadığımızı görüyor, biliyoruz.
              Şimdi TS Club markasını 'marka' yapma zamanı. Taraftarların beklentileri, ihtiyaçları belli, bu konu ile ilgili bolca çözüm ve örnek de var elimizin altında.

Nike'ın formanın dışında antreman ürünleri ve günlük ürünlerine doğru dokunuşlarla çok güzel ürünler çıkarmak mümkün. Doğru ürün, doğru renk ve doğru sponsor logolarının uygulanması kastım. Daha da ötesi doğru yaklaşım ve güzel tasarımlarla kendi ürünlerimizi çıkarmak ta mümkün.

Senelerdir bir polarımız yok. Şimdi yaz diyeceksiniz şimdiden söyleyelim de sonbahara kışa anca yetişir. Şimdi yaz sezonu ile ilgili ihtiyaçlar öncelikli. Birkaç yeni tasarımım var hepinizin beğeneceği. Bayan ve çocuklara özel birkaç yeni tasarımla kulüple paylaşacağım. Umarım bir katkım olur.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yaz için t-shirtler çıkmayacakmı bilgisi olan yokmu?
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• bizim formaların dizayndan öte biraz kaliteye ihtiyacı var. bu sneki formalar dökülüyordu resmen. özellikle arma kısmı nakış olmalı(zaten muhabbeti geçmiştir). ayrıca kumaşı da biraz dandik gibi sanki . yani daha kaliteli kumaşları vardır nike'ın heralde değil mi? bir de seneye bordo mavi çubuklu forma olsun, mavi beyaz yan çubuklu olabilir. ayrıca yedek olarak bir de bu sene başında çıkan koyu bordo bir ton açık bordo parçalı forma da güzeldi hani. ondan almıştım bu sune bir maçta giydiler 3. hafta ankaragücü maçında o da güzel olur.
                  tzercin61

Yorum

• su formalarin bi tanitimini yapar insan

Yorum

• Fosforlu Yeşil forma istiyorum barselonanınkinden

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Formalar Bir Aksilik Olmazsa 28 Haziran Tarihinde Mağazalarda Satışa Sunulacaktır.

Dün (07.haziran.2009) Haznedar Tsclub, Sarıyerdeki 2.Şubesini Hizmete Sundu. Çok Yakında Beylikdüzünde 3. Tsclub Hizmete Girecekmiş...
                        beylikdüzü mü ? ne dersuunn desene artık alısveriş için 3 vesaite binmeye gerek kalmayacak =) ha bu habere cok sevindim he.

Yorum

• bence de arkadsın dedı gıbı formalarımız bıraz daha kalıtelı olması lazım bırde renk tonlarını ben begenmıyorum bızım bormuzda mavmızde dah akoyu olursa daha hos duruyo nıke acık tonda yapıyo bu formayı hos gostermıyo...adıdas bu ısı bılıyor renk tonlarıda malıda modellerıde cok guzel bu sezon grı renk olmasıan cok sevındım bordı mavı grı cok ıyı uyum saglar ama bunlara guzel model ve renk tonu cok onemlı

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Senelerdir bir polarımız yok. Şimdi yaz diyeceksiniz şimdiden söyleyelim de sonbahara kışa anca yetişir. Şimdi yaz sezonu ile ilgili ihtiyaçlar öncelikli. Birkaç yeni tasarımım var hepinizin beğeneceği. Bayan ve çocuklara özel birkaç yeni tasarımla kulüple paylaşacağım. Umarım bir katkım olur.
                            aman abi biz nasıl olsa beğeniriz sen koyarsın resmi alır korsancılar kullanır sen olmasan çakma adidasa çakma TS yapıştırıp satıyorlar

Yorum

• Resmi sitede AVEA reklamını kaldırıp TÜRKTELEKOM'u koymuşlar bu demek oluyorki TTNET değil TÜRKTELEKOM yazacak formalarda..
                              - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Beşiktaş Adidas ile anlaştı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X