Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu yil cikacak olan mavi formamiza benziyor, nasil eline gecti arkadasin acaba? Sahte mi ki?
    yanlis hatirlamiosam ts clubda bu mevcut
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• misafir umduğunu değil bulduğune yer bi şey bulamayıncada ççç

yeni sezon ürünlerini geciktiriosun ali fuat abi tasarım bekliolar senden
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Forma korsan gelmedi bana ( arması sökülmüş zira ) ürün olarak dikkatimi çekti.

Misafirlerimizin kötü niyetli olmadığına eminim. BMN'nin yakından takip edildiğini biliyorsunuz. İlgililerin taraftarın ne düşündüğünü merak etmeleri de normal. Trabzonspor taraftarının ve BMN'nin neler paylaştığının merak edilmesi de doğal.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu mesaji ikinci kes yaziyorum. Umarim bu kez cevap alirim:

Alıntı:
          a f s tarafından yazılan
          Kimseyi yemedim, eski mesajlarıma bakarsan soruların cevaplarının hepsi var. Formanın çıkış tarihi dahil.

afs ben basligi elimden geldince takip etmeye calisiyorum ve mesajlarini severek okuyorum fakat formalarin cikis tarihini söyledigini hatirlamiyorum. sadece 1 haziran diye bir tarih olmadigini yazdigini biliyorum. arkadaslarin dedigi 15-16 haziran tarihi dogru mu?

belki yazmisindir ve gözümden kacmistir ama tarihi bilmek istedigim icin sorayim dedim...

ayrica taraftar kartinda formalarimiz gayet sik duruyor ve benim fikrim bu sezonun en güzel 3 formasi kullanilmis. insallah seneye bunu bile aramayiz!

Yorum

• İlk olarak renac tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yazdığın son msj da pek anlaşılmıyo inceliktende eser yok galiba oraya yazdığın ap açık ortada gibi duruyo. ben senin eski msjlarınıda okicak değilim heralde buna vaktim yok eğer benim cvp yazdığım msj daki gibi düşünüyosan cvbım aynıdır sana ama düşünmüyosan ozaman cvbım benim gibi düşünmeyenleridir
            Ben bu başlığa daha önce 100 msj yazmışım benim tavrım belli orda demek istediğim şey yazdığım şeyin tam tersidir daha önceden benim tavrımı bilseydin anlardın bunu. Söylediğim lafın arkasında duruyorum ben herzaman merak etme. Ne sandın sen öyle yazdın diye korkup fikir mi değiştirdim yani. 100 kere direk söylediğim şeyi bir kerede üstü kapalı söyledim. Benimde senin inandırmaya çalışarak harcayacak vaktim yok. Son yazdığın cümle anlamsız olmuş.
            En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 03.06.2009, 16:00.
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Bence o uzun kollu değil eleman içinden aynı tonda mavi giymiş gibi duruyor ama yanılıyo da olabilirim..

Yorum

• O forma değilde antremanda giydiklerine benziyor.Çok kalın.
                Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğraftaki mavi uzun kollu forma dikkatimi çekti.
                  yeni mavi formamiz! nerden buldi habuni

guzel gorunuyor!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğraftaki mavi uzun kollu forma dikkatimi çekti.
                    Sacit o formayı alalı nerdeyse 4-5 ay var. Çok az miktarda çıkmıştı o formadan Ali Fuat abi. Antremanlarda da bir iki göz görmüşsündür futbolcuların üzerinde. Formaya göre daha kalın o
                    Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                    Her Türlü

Yorum

• Ben Trabzon'da çok kişide rastladım o formadan. Kenarında bir yerinde beyaz bir boşluk var. Antalyaspor'un mavi formasını çok andırıyor ki zannedersem o ama, çakma değil bundan eminim.Yattara da ilk dönemki Eskişehirspor maçı sonrasında kolbastı oynarken üstünde bu forma vardı.

Ama TS Club da var mı hiç bir bilgim yok.

Yorum

• formanın altına mai sweet giymiş...
                        En son Ercan DEMİRCİ tarafından düzenlendi; 03.06.2009, 19:17.

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Trabzon'da çok kişide rastladım o formadan. Kenarında bir yerinde beyaz bir boşluk var. Antalyaspor'un mavi formasını çok andırıyor ki zannedersem o ama, çakma değil bundan eminim.Yattara da ilk dönemki Eskişehirspor maçı sonrasında kolbastı oynarken üstünde bu forma vardı.

Ama TS Club da var mı hiç bir bilgim yok.
                          ts clubda mevcut o üründen
                          25# Alan Carlos Gomez da Costa
                          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                          / Rize Ardesenli

Yorum

• Bu mavi uzun kollu ts clubta fiyatı ne kadar acaba?

Yorum

• Fotoğrafa dikkatli bakınca ürünü hatırladım, alttan da aynı renk giyince uzun kollu gibi durmuş Çağatay'ın dediği gibi.

Pro Evolution Soccer (PES) 2010'da Lionel Messi'nin görüntüsü böyle:

Fifa 2009'da Trabzonsporlu futbolcuların modellemeleri çok başarılıydı, bakalım yeni formalarımız futbol oyunlarında nasıl görünecek.

Forma çıkış tarihini kulüp açıklayacağı için tarihi söylememe konusunda söz verdim. Temmuz'dan önce o kadarını söylebilirim. Sevineceğimiz 'nihayet' diyeceğimiz sürprizlerle birlikte tabii.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formalar 15-16 Haziran gibi çıkacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X