İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
misafir umduğunu değil bulduğune yer bi şey bulamayıncada ççç
yeni sezon ürünlerini geciktiriosun ali fuat abitasarım bekliolar senden
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
Forma korsan gelmedi bana ( arması sökülmüş zira) ürün olarak dikkatimi çekti.
Misafirlerimizin kötü niyetli olmadığına eminim. BMN'nin yakından takip edildiğini biliyorsunuz. İlgililerin taraftarın ne düşündüğünü merak etmeleri de normal. Trabzonspor taraftarının ve BMN'nin neler paylaştığının merak edilmesi de doğal.
Yorum
-
Bu mesaji ikinci kes yaziyorum. Umarim bu kez cevap alirim:
Alıntı:
a f s tarafından yazılan
Kimseyi yemedim, eski mesajlarıma bakarsan soruların cevaplarının hepsi var. Formanın çıkış tarihi dahil.
afs ben basligi elimden geldince takip etmeye calisiyorum ve mesajlarini severek okuyorum fakat formalarin cikis tarihini söyledigini hatirlamiyorum. sadece 1 haziran diye bir tarih olmadigini yazdigini biliyorum. arkadaslarin dedigi 15-16 haziran tarihi dogru mu?
belki yazmisindir ve gözümden kacmistir ama tarihi bilmek istedigim icin sorayim dedim...
ayrica taraftar kartinda formalarimiz gayet sik duruyor ve benim fikrim bu sezonun en güzel 3 formasi kullanilmis. insallah seneye bunu bile aramayiz!
Yorum
-
İlk olarak renac tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazdığın son msj da pek anlaşılmıyo inceliktende eser yok galiba oraya yazdığın ap açık ortada gibi duruyo. ben senin eski msjlarınıda okicak değilim heralde buna vaktim yok eğer benim cvp yazdığım msj daki gibi düşünüyosan cvbım aynıdır sana ama düşünmüyosan ozaman cvbım benim gibi düşünmeyenleridirEn son b_m_61 tarafından düzenlendi; 03.06.2009, 16:00.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fotoğraftaki mavi uzun kollu forma dikkatimi çekti.
guzel gorunuyor!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fotoğraftaki mavi uzun kollu forma dikkatimi çekti.Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
Ben Trabzon'da çok kişide rastladım o formadan. Kenarında bir yerinde beyaz bir boşluk var. Antalyaspor'un mavi formasını çok andırıyor ki zannedersem o ama, çakma değil bundan eminim.Yattara da ilk dönemki Eskişehirspor maçı sonrasında kolbastı oynarken üstünde bu forma vardı.
Ama TS Club da var mı hiç bir bilgim yok.
Yorum
-
formanın altına mai sweet giymiş...En son Ercan DEMİRCİ tarafından düzenlendi; 03.06.2009, 19:17.
Yorum
-
İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Trabzon'da çok kişide rastladım o formadan. Kenarında bir yerinde beyaz bir boşluk var. Antalyaspor'un mavi formasını çok andırıyor ki zannedersem o ama, çakma değil bundan eminim.Yattara da ilk dönemki Eskişehirspor maçı sonrasında kolbastı oynarken üstünde bu forma vardı.
Ama TS Club da var mı hiç bir bilgim yok.25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
Fotoğrafa dikkatli bakınca ürünü hatırladım, alttan da aynı renk giyince uzun kollu gibi durmuş Çağatay'ın dediği gibi.
Pro Evolution Soccer (PES) 2010'da Lionel Messi'nin görüntüsü böyle:
Fifa 2009'da Trabzonsporlu futbolcuların modellemeleri çok başarılıydı, bakalım yeni formalarımız futbol oyunlarında nasıl görünecek.
Forma çıkış tarihini kulüp açıklayacağı için tarihi söylememe konusunda söz verdim. Temmuz'dan önce o kadarını söylebilirim. Sevineceğimiz 'nihayet' diyeceğimiz sürprizlerle birlikte tabii.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum