Kimseyi yemedim, eski mesajlarıma bakarsan soruların cevaplarının hepsi var. Formanın çıkış tarihi dahil.
abi iddaa dan para tutturdum paranın hepsiyle çeşit çeşit forma alcam ama para gıdıklıo beni harca diye bağırıo.. formaların çıkıcağı günü sabırsızlıkla bekliyorum
Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
Kimseyi yemedim, eski mesajlarıma bakarsan soruların cevaplarının hepsi var. Formanın çıkış tarihi dahil.
afs ben basligi elimden geldince takip etmeye calisiyorum ve mesajlarini severek okuyorum fakat formalarin cikis tarihini söyledigini hatirlamiyorum. sadece 1 haziran diye bir tarih olmadigini yazdigini biliyorum. arkadaslarin dedigi 15-16 haziran tarihi dogru mu?
belki yazmisindir ve gözümden kacmistir ama tarihi bilmek istedigim icin sorayim dedim...
ayrica taraftar kartinda formalarimiz gayet sik duruyor ve benim fikrim bu sezonun en güzel 3 formasi kullanilmis. insallah seneye bunu bile aramayiz!
En son KemaL_Ts tarafından düzenlendi; 02.06.2009, 19:19.
susalım lütfen demesini biliyosun ama haa yanlşış kafadasın nedemek barca ile es es arasında başka seviye yok yoksada yapıcaklar en güzel formayı boş boş konuşmayın ya. küçük düşünmeyin asla takımınıda küçümseme hiç bir zaman senin celtic den psg den şu ingilterenin bilmediğim liginin bilmediğim takımından ne eksiğin var barca en üst seviye 2 milyon forma kaç tane takım satıyo dunyada soylesene bana ozaman nike barca manchester a inter ki inter 2 milyon rakamını göremez juventusa arsenale yapsın sadece ozel forma diğerlerine standart yollasın. bize nike ozel forma yapıcada acaba ne diceksin merak ediyorum bu seferde biz ozel forma haketmiyoduk bize ozel forma yapmasın nike mı diceksin kim susmalı bence ortada
Bende bunu söylemek istemiştim ama farklı bir şekilde ççç Fazla ince oldu galiba. Aynı fikirdeyiz, sakin ol. Önceki mesajlarıma göz atarsan daha iyi anlarsın ne demek istediğimi.
En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 02.06.2009, 20:07.
abi iddaa dan para tutturdum paranın hepsiyle çeşit çeşit forma alcam ama para gıdıklıo beni harca diye bağırıo.. formaların çıkıcağı günü sabırsızlıkla bekliyorum
para seni gidiklia dursun.. sen bekle, formalari super olacak insallah!
Almanya'nın Heilbronn şehiri yakınlarında, Brackenheim'de Yayla Şenlikleri düzenlendi.
Perşembe başladı, Pazartesi gününe kadar devam etti.
Bir iki çoçukda Trabzonspor forması gördüm, ama o formaları ilk kez gördüm.
Bu formaları satan çadırı gördüm, çadırın dışınada TS Club'un yapışkanı var ve üzerinde ''Lisanslı ürün al, takımına sahip çık'' yazıyor!!!!
Gittim satıcının yanına ve dedim ki: ''neden böyle bir yazıyı çadıra yapıştırıp, çakma forma satıp, haksız kazanç sağlıyorsun?''
Beyefendi şaşırdı ve: ''çakma değil'' dedi
Tartışma başladı, bu arada üzerimde beyaz formamız var, ''beyaz formamız bu'' dedim, onun içinde ''Almanya için üretilmiş forma'' dedi!!!!
Yakasındaki etiketleri karşılaştıralım dedim, o halen diretiyor, bu formayı şu an giyiniyormuş Trabzonspor!!! ''O-Ha'' dedim
Tartışma uzamasın diye hanım dürttü beni, kızımda yanımda ''Yazıklar Olsun'' dedim ve ayrıldım, bizim oturduğumuz yerde adamın çadırına yakın, yanından geçiyordum devamlı, adam beni yiyecekmiş gibi bakıyordu!!!
Sonra bir çoçuğu durdurdum ve resmini çektim, tabiki yüzünü kararttım!!!
En son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 21.08.2009, 01:21.
Almanya'nın Heilbronn şehiri yakınlarında, Brackenheim'de Yayla Şenlikleri düzenlendi.
Perşembe başladı, Pazartesi gününe kadar devam etti.
Bir iki çoçukda Trabzonspor forması gördüm, ama o formaları ilk kez gördüm.
Bu formaları satan çadırı gördüm, çadırın dışınada TS Club'un yapışkanı var ve üzerinde ''Lisanslı ürün al, takımına sahip çık'' yazıyor!!!!
Gittim satıcının yanına ve dedim ki: ''neden böyle bir yazıyı çadıra yapıştırıp, çakma forma satıp, haksız kazanç sağlıyorsun?''
Beyefendi şaşırdı ve: ''çakma değil'' dedi
Tartışma başladı, bu arada üzerimde beyaz formamız var, ''beyaz formamız bu'' dedim, onun içinde ''Almanya için üretilmiş forma'' dedi!!!!
Yakasındaki etiketleri karşılaştıralım dedim, o halen diretiyor, bu formayı şu an giyiniyormuş Trabzonspor!!! ''O-Ha'' dedim
Tartışma uzamasın diye hanım dürttü beni, kızımda yanımda ''Yazıklar Olsun'' dedim ve ayrıldım, bizim oturduğumuz yerde adamın çadırına yakın, yanından geçiyordum devamlı, adam beni yiyecekmiş gibi bakıyordu!!!
Sonra bir çoçuğu durdurdum ve resmini çektim, tabiki yüzünü kararttım!!!
Yorum