Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kimseyi yemedim, eski mesajlarıma bakarsan soruların cevaplarının hepsi var. Formanın çıkış tarihi dahil.
    abi iddaa dan para tutturdum paranın hepsiyle çeşit çeşit forma alcam ama para gıdıklıo beni harca diye bağırıo.. formaların çıkıcağı günü sabırsızlıkla bekliyorum
    Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kimseyi yemedim, eski mesajlarıma bakarsan soruların cevaplarının hepsi var. Formanın çıkış tarihi dahil.
      afs ben basligi elimden geldince takip etmeye calisiyorum ve mesajlarini severek okuyorum fakat formalarin cikis tarihini söyledigini hatirlamiyorum. sadece 1 haziran diye bir tarih olmadigini yazdigini biliyorum. arkadaslarin dedigi 15-16 haziran tarihi dogru mu?

belki yazmisindir ve gözümden kacmistir ama tarihi bilmek istedigim icin sorayim dedim...

ayrica taraftar kartinda formalarimiz gayet sik duruyor ve benim fikrim bu sezonun en güzel 3 formasi kullanilmis. insallah seneye bunu bile aramayiz!
      En son KemaL_Ts tarafından düzenlendi; 02.06.2009, 19:19.

Yorum

• İlk olarak renac tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        susalım lütfen demesini biliyosun ama haa yanlşış kafadasın nedemek barca ile es es arasında başka seviye yok yoksada yapıcaklar en güzel formayı boş boş konuşmayın ya. küçük düşünmeyin asla takımınıda küçümseme hiç bir zaman senin celtic den psg den şu ingilterenin bilmediğim liginin bilmediğim takımından ne eksiğin var barca en üst seviye 2 milyon forma kaç tane takım satıyo dunyada soylesene bana ozaman nike barca manchester a inter ki inter 2 milyon rakamını göremez juventusa arsenale yapsın sadece ozel forma diğerlerine standart yollasın. bize nike ozel forma yapıcada acaba ne diceksin merak ediyorum bu seferde biz ozel forma haketmiyoduk bize ozel forma yapmasın nike mı diceksin kim susmalı bence ortada
        Bende bunu söylemek istemiştim ama farklı bir şekilde ççç Fazla ince oldu galiba. Aynı fikirdeyiz, sakin ol. Önceki mesajlarıma göz atarsan daha iyi anlarsın ne demek istediğimi.
        En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 02.06.2009, 20:07.
        Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Bugün (2 Haziran 2009) Trabzondaki TS Club mağazasında sordum, çubuklu formalar Temmuzda çıkacakmış öyle söyledi ordaki bayan, Temmuzun ortalarında...
          Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
          Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• İlk olarak Jetaime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün (2 Haziran 2009) Trabzondaki TS Club mağazasında sordum, çubuklu formalar Temmuzda çıkacakmış öyle söyledi ordaki bayan, Temmuzun ortalarında...
            Ordaki erkek'te pazar günü bana Haziran'da dedi net bir tarihi yok ama Haziranda dedi

Yorum

• O zaman demektir kafadan sallıyolar yada onların kişisel öngörülerini sorduğumuzu sanıyolar...
              Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
              Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi iddaa dan para tutturdum paranın hepsiyle çeşit çeşit forma alcam ama para gıdıklıo beni harca diye bağırıo.. formaların çıkıcağı günü sabırsızlıkla bekliyorum
                para seni gidiklia dursun.. sen bekle, formalari super olacak insallah!

Yorum

• yahu resim y+klemek istiyorum

YAPAMAYRIM

imdaaaaaat
                  Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Beyaz forma bende var ve Uzun kollusu süper eger cebınızede uygunsa gıdın Uzun kollusundan alın kesinlikle harika =)
                    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yahu resim y+klemek istiyorum

YAPAMAYRIM

imdaaaaaat
                      google a resim upload yazarak cıkan sıtelerden veya da

imageshack

adlı siteden resimlerini hızlıca yukleyebılırsın
                      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Okuyun ve Olaya bakın!!!

Almanya'nın Heilbronn şehiri yakınlarında, Brackenheim'de Yayla Şenlikleri düzenlendi.
                        Perşembe başladı, Pazartesi gününe kadar devam etti.
                        Bir iki çoçukda Trabzonspor forması gördüm, ama o formaları ilk kez gördüm.
                        Bu formaları satan çadırı gördüm, çadırın dışınada TS Club'un yapışkanı var ve üzerinde ''Lisanslı ürün al, takımına sahip çık'' yazıyor!!!!
                        Gittim satıcının yanına ve dedim ki: ''neden böyle bir yazıyı çadıra yapıştırıp, çakma forma satıp, haksız kazanç sağlıyorsun?''
                        Beyefendi şaşırdı ve: ''çakma değil'' dedi
                        Tartışma başladı, bu arada üzerimde beyaz formamız var, ''beyaz formamız bu'' dedim, onun içinde ''Almanya için üretilmiş forma'' dedi!!!!
                        Yakasındaki etiketleri karşılaştıralım dedim, o halen diretiyor, bu formayı şu an giyiniyormuş Trabzonspor!!! ''O-Ha'' dedim
                        Tartışma uzamasın diye hanım dürttü beni, kızımda yanımda ''Yazıklar Olsun'' dedim ve ayrıldım, bizim oturduğumuz yerde adamın çadırına yakın, yanından geçiyordum devamlı, adam beni yiyecekmiş gibi bakıyordu!!!
                        Sonra bir çoçuğu durdurdum ve resmini çektim, tabiki yüzünü kararttım!!!
                        En son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 21.08.2009, 01:21.
                        Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Elazığspor forması gibi olmuş.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Almanya'nın Heilbronn şehiri yakınlarında, Brackenheim'de Yayla Şenlikleri düzenlendi.
                            Perşembe başladı, Pazartesi gününe kadar devam etti.
                            Bir iki çoçukda Trabzonspor forması gördüm, ama o formaları ilk kez gördüm.
                            Bu formaları satan çadırı gördüm, çadırın dışınada TS Club'un yapışkanı var ve üzerinde ''Lisanslı ürün al, takımına sahip çık'' yazıyor!!!!
                            Gittim satıcının yanına ve dedim ki: ''neden böyle bir yazıyı çadıra yapıştırıp, çakma forma satıp, haksız kazanç sağlıyorsun?''
                            Beyefendi şaşırdı ve: ''çakma değil'' dedi
                            Tartışma başladı, bu arada üzerimde beyaz formamız var, ''beyaz formamız bu'' dedim, onun içinde ''Almanya için üretilmiş forma'' dedi!!!!
                            Yakasındaki etiketleri karşılaştıralım dedim, o halen diretiyor, bu formayı şu an giyiniyormuş Trabzonspor!!! ''O-Ha'' dedim
                            Tartışma uzamasın diye hanım dürttü beni, kızımda yanımda ''Yazıklar Olsun'' dedim ve ayrıldım, bizim oturduğumuz yerde adamın çadırına yakın, yanından geçiyordum devamlı, adam beni yiyecekmiş gibi bakıyordu!!!
                            Sonra bir çoçuğu durdurdum ve resmini çektim, tabiki yüzünü kararttım!!!
                            böyle insanlar oldugu sürece basari gelmez

Yorum

• formanin armasini begenmedim degil ama yapanlarin elleri kirilsin!

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyaz forma bende var ve Uzun kollusu süper eger cebınızede uygunsa gıdın Uzun kollusundan alın kesinlikle harika =)

Uygun beden olsa alacağım ama yok ki.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X