Bu tür ürünlerin çıkmasını hepimiz istiyoruz. Kendi adıma önerilerimi, isteklerimi yönetime iletiyorum. İsteklerinizi beğenilerinizi yetkililere iletmekten çekinmeyin. Armalar konusundaki ısrarlarımız sonuç verdi. Lütfen beğendiğiniz örnekleri ve isteklerinizi kulüp yetkililerine iletmeye devam edelim.
Birbirimize dert yanmamız değil, yetkilileri bu konularda yönlendirmemiz bir sonuç doğuracaktır diye düşünüyorum.
Şaka Bir Yana Ali Fuat Abimizin Dediği gibi Lütfen Bizlerde İsteklerimizi Önerilerimizi İletelim.. İletelimki Sonuçlarını Mutlu Bir Şekilde Alalım..
Burada Satılan Korsan Mallarımız İçin Yönetime Her Gördüğüm Şeyi Rapor Tarzında Yazıp Gönderiyorum Etkili Olamasalar Bile Böyle Durumlardan Haberleri Olması iyidir.. Sizlerde Gördüğünüz Korsan Malları Yönetime Bildiriniz..
Bizim anladığımız ve istediğimiz anlamda bir lansman programları yok bildiğim kadarı ile. Kulübün kuruluş yıldönümünde defile gibi bir şey düşünübiliriz dediler o kadar.
Allah'tan Saner Bey markalaşma konusunda bizim kadar hassas, bütün bu konuları kendisiyle konuşma fırsatımız olacak inşallah.
yahu neden cevap verilmiyor telekom mu yazacak wifi mi yoksa başka ne ne halt ise biri gönderebilirmi
Uğur fazla değil zahmet edip 1 sayfa geriye bakarsan görürsün.
afs hoca zaten sürekli son gerçeklikleri yazıyordu ama önceki sayfada bir daha özetledi.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Bizim anladığımız ve istediğimiz anlamda bir lansman programları yok bildiğim kadarı ile. Kulübün kuruluş yıldönümünde defile gibi bir şey düşünübiliriz dediler o kadar.
Allah'tan Saner Bey markalaşma konusunda bizim kadar hassas, bütün bu konuları kendisiyle konuşma fırsatımız olacak inşallah.
Aman abi Kocaelispor bile geçen sene forma tanıtımı yaptı
Uğur fazla değil zahmet edip 1 sayfa geriye bakarsan görürsün.
afs hoca zaten sürekli son gerçeklikleri yazıyordu ama önceki sayfada bir daha özetledi.
tamam ben diyorum ki afs hoca telecom yazacak diyor senin avartarında olduğu gibi fotolarda wifi var ben diyorum ki wifi mi olucak türktelekom veya resim neden yapılmıyor türktelecom ise
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
tamam ben diyorum ki afs hoca telecom yazacak diyor senin avartarında olduğu gibi fotolarda wifi var ben diyorum ki wifi mi olucak türktelekom veya resim neden yapılmıyor türktelecom ise
bendeki wifi afs nin iş netleşmeden önceki tahmini çalışmasıydı
bende bu klasik formamızın olmayışını en güzel olan formamızın olmayışını avatarımda stem için koydum.
T Ü R K
TELEKOM
BÖYLE BİŞİ OLACAKMIŞ ANLADIĞIM KADARI İLE.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum