Belli bir tarz ve forma kültürünün olması için, önce böyle bir niyet, daha sonra bu iş için profesyonelce çalışmak gerekiyor.
Şort gerçekten de çok hoşuma gitti...Acaba bizim gri formamız için de böyle birşey düşünülemez mi..Formanın üstü de tıpkı şort gibi olursa bence güzel olur..
Son dakika bilgileri :
- Armalarımız nihayet değişti.
- Forma sponsurumuz Türk Telekom. Logo üstte Türk altta Telekom şeklinde sadece yazı olarak kullanılacak.
2009 / 2010 sezonu formalarımız şu şekilde olacak:
1 - Parçalı forma ( bu sene giydiğimizin aynısı )
2 - Beyaz ( bu sene giydiğimizin aynısı )
3 - Düz mavi
4 - Düz turuncu
5 - Çubuklu
6 - Gri forma ( 2009 sene sonu )
Trabzonspor 2009 / 2010 Çubuklu forma modeli. Sponsor Türk Telekom
a f s hocam
en üstteki sizin dizaynınız çubuklu ile nike katalogdaki çubuklu çok farklı(çubukların yaka etrafındaki ayrımı)
hangisi olacak acaba.?
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Bir sezon için 6 forma fazla değil mi ? Bu sezon giydiğimiz 2 formanın önümüzdeki sezonda da giyecekmişiz, buna ne gerek vardı ? Formalar ellerinde kaldı sanırım.
2 tane düz formamız olucakmış, mavi ve turuncu. Galiba ikiside aynı modelden olucak.
3 tane alternatif rengimiz olucak turuncu, beyaz ve gri.
Bizde burası takip ediliyor sanıyorduk, bir senedir gövdesi bordo, kolları mavi forma tasarlandı durdu, yeni gelecek ürünlerde yokmuş.
6 çeşit forma giyicez, şortlarla, tozluklarla kaç çeşit kombinasyon oluşturulacak kimbilir, bizde gelmişiz burda markalaşmaktan bahsediyoruz. Formalar bir tarafa renklerimizde bile istikrar tutturamıyoruz. Bu konuyla kulüpte ilgilenen birim ya da kişi kimdir bilemiyorum ancak çok amatör davranılıyor. Kulübe atılan mail'ler de dikkate alınmıyor ya da hepsi okunmuyor.
Herşeye rağmen gelişme iki gelişme oldu. Bunlar armanın dikişli olması ve çubuklu formamızın çıkması. Bu hızla ilerlersek 2020'de herşey çok güzel olacak. Formaların dikişli olmasında Afs abinin çok emeği oldu anladığım kadarıyla, teşekkürler Afs abi.
Parcali Forma zaten ugrsuz geldi, bi sene daha o formaya dayanabilirmiyim aceba
Beyaz Forma'nin yeniden cikmasina sevindim, ama mavi olan yerler bordo olsaydi, afs abinin bi tasarimindaki gibi, cok güzel ve hos olurdu... Ben hemen bitane alirdim ondan, beyaz-bordo ikilisi beyaz-mavi den daha güzel gözüküyor bence
bu simdi BORDO mu???
bu simdi bizim rengimizmi??
bizim renklerimiz ile hic alakasi yok....
niye bu modelleri üretirken bizim simdiki renklerimizi kullanmiyorsunuz?
bu simdi BORDO mu???
bu simdi bizim rengimizmi??
bizim renklerimiz ile hic alakasi yok....
niye bu modelleri üretirken bizim simdiki renklerimizi kullanmiyorsunuz?
Bana göre de bordo. Güzel sanatlar eğitimi almış biri olarak benim yorumum bu. İlla başka bir şey olsun diye bir tutum da yok ortada, Trabzonspor'un renklerine karşı bir tavır da.
Kulüp tutup bu formaları yapmıyor zaten. Fikir vermesi için yapılmış örnek çalışmalar bunlar. Nasıl bir monitörden baktığınızı, size nasıl göründüğünü bilmiyorum ama, meselenin özünü es geçip, aynı mevzuyu ısrarla dile getirmenin bize bir faydası yok sanırım.
Sanırım bir çok kişinin aksine ben düz mavi formamızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum Örnek formadaki gibi üzerinde sadece mavi rengin olduğu, nakışlı armalı mavi forma harika görünüyor bana.
Bir de uzun kollu forma. Çıkaracaklarsa çıkaracağız desinler. Çıkarmayacaklarsa yok çıkarmayacağız desinler ki ona göre yolumuzu bulalım. Geçen sene uzun kollu forma bekleye bekleye sezonu bitiriyordum az kalsın bir bordo formayla.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Renk meselesi anlaşılmıştır, uzatmak istemiyorum. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var.
Geçmiş sayfalarda paylaşmıştım Arsenal'in 2009 / 2010 sezonu formaları ile ilgili teaser ( meraklandırma ) kampanyasında ipuçları var diye.
Önümüzdeki günlerde bu formayı nasıl tanıttıklarını da paylaşırım sizinle.
Şimdi gördüğünüz bu forma o gün gözümüze bambaşka görünecek.
Yaptığınız işin sunumu, işin kendisi kadar önemli olabiliyor bazen.
afs abi paylasim icin cok sagol
yanliz bizim niye siyah formamiz yok
arsenal formasina hasta oldum resmen
Sanırım bir çok kişinin aksine ben düz mavi formamızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum Örnek formadaki gibi üzerinde sadece mavi rengin olduğu, nakışlı armalı mavi forma harika görünüyor bana.
Bir de uzun kollu forma. Çıkaracaklarsa çıkaracağız desinler. Çıkarmayacaklarsa yok çıkarmayacağız desinler ki ona göre yolumuzu bulalım. Geçen sene uzun kollu forma bekleye bekleye sezonu bitiriyordum az kalsın bir bordo formayla.
katiliyorum.. uzun kol forma istiyoruz.. bide siteye konacak!!
Yorum