Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ülker logosunda beyaz zemin kullanmalarının nedeni Ülker'in kurumsal kimliği ile alakalı mı diye düşünüdüm fakat koyu zeminlerde logo kullanımlarında illa beyaz zemin kullanmak gibi bir uygulamaları yok.

Bordo zeminde altın yaldız da kullanılabilir pekala.

Parçalı formanın bir kolunun bordo diğerinin mavi olması da sorun olmamalı bir tarafta logo mavi üzerinde bordo, diğer tarafta bordo üzerinde mavi veya latın rengi pekala kullanılabilirdi. "Ek maliyet, kim düşünecek onu şimdi, ne var olmuş işte" diye düşünüyorlarsa söyleyecek bir şey yok sonuç ortada zaten.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 06.05.2009, 12:03.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çok önemsemiyolar galiba bu tür şeyleri ama geçekden çok önemli ortak kanaatimiz olan reklam zeminleri çok basit bişey hatta zeminsiz yapmak daha kolay olmazmı???

Belkide ellerinde kalan (armamı denir o reklamlara bilmiyorum) bitirmeye çalışıyor olabilirler
      HAMSİ
      Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Şampiyonlar ligine katılırsak Uefa'nın belirlediği kurumsal fontları mecburen kullanacağız. Kullanmışken ligde de aynı fontları kullanmaya devam edebiliriz.

Barcelona'nın 2009 / 2010 formasını aylar önce paylaşmıştım. Başka bir görüntüsü:

Arsenal'in kendi sitesindeki teaser ( meraklandırma ) kampanyasında yeni sezondaki renkleri hakkında ipuçları var gibi.

Arsenal'in 1994 / 95 sezonu deplasman formasının renkleri gizli sanki. Bakalım önümüzdeki günlerde öğreniriz ne olduğunu.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 06.05.2009, 12:36.

Yorum

• Formalardaki kullanılacak font herhangi bir font olmamalı. Üzerinde ciddi düşünülüp karar verilmeli.

Yorum

• o değilde 25 gün sonra çıkıyo yeni formalarımız insan heyecanlanıyo ya sevgilimle buluşurken bile böle heyecanlanmıyorum bu nası bir aşk bu nası bi sevgi

Yorum

• Kalite ayrıntılarda gizli:

Raslantılar veya tesadüflerle değil, bilinçli ve estetik olarak olaya yaklaşıp doğru çözümler üretmemiz gerekiyor.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 06.05.2009, 13:31.

Yorum

• AFS abinin daha önceden söylediği gelecek sezon fontları yeleklerde kullanılmış Demek ki seneye formalarda bu font kullanılacak..

Yorum

• Çok istediğim beyaz formanın uzun kolusunu halen alabilmiş değilim çünkü astronomik bir fiyat var..

Yeni sezonda eğer elde bu formadan varsa fiyatı düşecektir çubuklu formayla alırım büyük ihtimalle ikisini..

Yorum

• dün oynanan bornova maçında trubunlerde 3-4 çocuk, beyaz yakalı ,parçalı forma giyiyordu.ayrıca göğüs reklamında avea yoktu başka bişi yazıyodu tam okuyamadım.her neyse bugun tofaş maçında kamera trubunleri gösterdiğinde o çocukları dikkatlice incelicem.sneye çıkabilecek formalar olabilir belkide
                    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                    #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dün oynanan bornova maçında trubunlerde 3-4 çocuk, beyaz yakalı ,parçalı forma giyiyordu.ayrıca göğüs reklamında avea yoktu başka bişi yazıyodu tam okuyamadım.her neyse bugun tofaş maçında kamera trubunleri gösterdiğinde o çocukları dikkatlice incelicem.sneye çıkabilecek formalar olabilir belkide
                      Tv'de görmüştüm ben galiba Antalya'da bir takım kurmuş çocuklar onun formasıydı onlar

Yorum

• Avea logolarında da bir standart yok.

Yorum

• sayın afs bey. sponsorluk anlaşması yapılırken, bi standart belirlenmiyormu acaba, mesela, formalarda kullanılacak sponsorun logosunun ebatları veya antrenman malzemelerinde kullanılacak sponsorun logosu anlaşmaya göre kullanılmıyormu. bilginiz varmı. tşk.

Yorum

• Konunun uzmanı değilim, sade bir Trabzonspor üyesi ve taraftarıyım o kadar.
                            Aynı şeye bakıyoruz ben farklı gördüklerimi paylaşıyorum.

Formada veya antreman ürünlerinde yer alacak sponsor logolarının, forma numaralarının, armaların, büyüklüklerinde uygulanacakları yerlerle ilgili öncelikli olarak Uefa ve futbol federasyonunun belirlediği genel kurallar ve sınırlar var. Bütün takımlar talimatlarda yer alan bu sınır ve ölçüler içerisinde hareket etmek zorunda.

Takımlar kendi liglerinde başka fontlar kullanırken şampiyonlar liginde uefa'nın belirlediği kurumsal fontu kullanmak zorunda.

Sorun bu sınırların içerisinde daha estetik ve doğru çözümler üretmek mümkünden bu tür uygulama hatalarının tekrarlanması.
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 07.05.2009, 18:02.

Yorum

• bu konudaki hassasiyetinizi bildiğim için böyle bi soru sormuştum. yanlış anlaşılmamışım umarım.

Yorum

• yukardaki fotolar alıntıydı ....
                                barça parçalı formada bizi taklit etmiş
                                utanın be kendiniz olun kendiniz......
                                orjinal olun biraz
                                En son M.S.SOFU tarafından düzenlendi; 08.05.2009, 04:34. Sebep: bir üstteki uzun mesajı alıntılamaya gerek yok ;)
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X