İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMail deki "Arma olayı kabul edilecek" dediği armanın dikişli olması mı?
Yorum
-
teşekkürler afs abi
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNihayet bir ümit ışığı doğdu ve TS Club'tan müjdeli bir mail geldi:
"Kardeşim
Arma olayı büyük ihtimalle kabul olacak
Bilgin olsun"
Gelen mail yüreğime su serpmesine rağmen, resmi açıklama gelmeden endişelerim izale olmayacak.
Kesin sonuç alınıncaya kadar olayın takipcisi olmaya devam.
senin önerilerin doğrultusunda 4-5 mail de ben atmıştım
adım adım gidiyoruz ama en mükemmeli bulacağımıza inanıyorum
sizler eksik olmayın yeterki.YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
Formalarımız bu sene erken çıkıyor. Arka sayfalarda hangi modeller olduğunu paylaştım. Modeller seçildi, siparişleri verildi şu an üretimdeler. Ve bizim verdiğimiz siparişler doğrultusunda istediğimiz sayı kadar bize özel üretiliyor.
Yenilen web sitesi, düzeltilip yenilenen armalar, taraftar projesinde yer alan tasarımlar ve diğer detaylarla geçen sene yaşadığımız sıkıntıları yaşamayacağımızı umuyorum.
Formanın lansmanı nasıl olur, uzun kollu formalar diğer modellerle aynı anda satışta olur mu, dağıtım sorunu aşılır mı, TS Clublar çoğalır mı? benim de merak ettiğim sorular.
Armaları düzelttirelim sırada formaya Trabzonspor ve Karadeniz Fırtınası yazdırmak var.
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfs abi çalışmaların ve gayretlerin için teşekkürler
Cengiz Abi
Yeni sezon formaları Temmuz'un başına yetişir mi??mantıklı biçimde bakılırsa Temmuz en önemli ay olsa gerek , geçmişteki hataları yapmak istemiyorlarsa Temmuz başı formalar satışa mutlaka sunulmalı...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNihayet bir ümit ışığı doğdu ve TS Club'tan müjdeli bir mail geldi:
"Kardeşim
Arma olayı büyük ihtimalle kabul olacak
Bilgin olsun"
Gelen mail yüreğime su serpmesine rağmen, resmi açıklama gelmeden endişelerim izale olmayacak.
Kesin sonuç alınıncaya kadar olayın takipcisi olmaya devam.
gerçekten nihayet inşallah böyle olur...OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Armalar ve sponsor logoları yine kulüp tarafından yapılacağı için şu saçma uygulamaya bir an önce son vermeliler.
yorduk.Yine Kulüp mü reklam ve logo transferlerini yapacak?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum