Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nihayet bir ümit ışığı doğdu ve TS Club'tan müjdeli bir mail geldi:

"Kardeşim

Arma olayı büyük ihtimalle kabul olacak

Bilgin olsun"

Gelen mail yüreğime su serpmesine rağmen, resmi açıklama gelmeden endişelerim izale olmayacak.

Kesin sonuç alınıncaya kadar olayın takipcisi olmaya devam.
    en azından bir adım atılmış oldu...umarım resmi açıklama da gelecektir...farklı mail adreslerinden sık sık mail atıyorum...umarım bizim duyarlılığımızın karşılığı da aynı oranda olumlu bir cvp olur...

Yorum

• Bu formanın aynısından yapılsın Adak adarım.

Yorum

• cok güzel bir haber... durmak yok

Yorum

• Mail deki "Arma olayı kabul edilecek" dediği armanın dikişli olması mı?

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mail deki "Arma olayı kabul edilecek" dediği armanın dikişli olması mı?
            evet. yane en azindan bu puma zamanindan kalan armalar kullanilmayacak. ya dikisli olacak yada daha kaliteli yapistirma olacak Gs de oldugu gibi.

Yorum

• teşekkürler afs abi

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Kardeşim

Bilgin olsun"

Gelen mail yüreğime su serpmesine rağmen, resmi açıklama gelmeden endişelerim izale olmayacak.

Abi sağolasın
              senin önerilerin doğrultusunda 4-5 mail de ben atmıştım
              adım adım gidiyoruz ama en mükemmeli bulacağımıza inanıyorum
              sizler eksik olmayın yeterki.
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Afs abi çalışmaların ve gayretlerin için teşekkürler

Cengiz Abi

Yeni sezon formaları Temmuz'un başına yetişir mi??
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• Formalarımız bu sene erken çıkıyor. Arka sayfalarda hangi modeller olduğunu paylaştım. Modeller seçildi, siparişleri verildi şu an üretimdeler. Ve bizim verdiğimiz siparişler doğrultusunda istediğimiz sayı kadar bize özel üretiliyor.

Yenilen web sitesi, düzeltilip yenilenen armalar, taraftar projesinde yer alan tasarımlar ve diğer detaylarla geçen sene yaşadığımız sıkıntıları yaşamayacağımızı umuyorum.

Formanın lansmanı nasıl olur, uzun kollu formalar diğer modellerle aynı anda satışta olur mu, dağıtım sorunu aşılır mı, TS Clublar çoğalır mı? benim de merak ettiğim sorular.

Armaları düzelttirelim sırada formaya Trabzonspor ve Karadeniz Fırtınası yazdırmak var.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Afs abi çalışmaların ve gayretlerin için teşekkürler

Cengiz Abi

Yeni sezon formaları Temmuz'un başına yetişir mi??
                    bunu inan ben de merak ediyorum mantıklı biçimde bakılırsa Temmuz en önemli ay olsa gerek , geçmişteki hataları yapmak istemiyorlarsa Temmuz başı formalar satışa mutlaka sunulmalı...

Yorum

• Yeni site ne zaman devreye girecek abi bilgin var mı?

Yorum

"Kardeşim

Bilgin olsun"

gerçekten nihayet inşallah böyle olur...
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

Armalar ve sponsor logoları yine kulüp tarafından yapılacağı için şu saçma uygulamaya bir an önce son vermeliler.
                          Ali Fuat abi,Gelecek yıl formaları herşeyiyle Nike Hazırlayacak diye bili
                          yorduk.Yine Kulüp mü reklam ve logo transferlerini yapacak?
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bildiğim kadarıyla haziran ayında çıkacak formalarımız

Yorum

• armalar konusunda olumlu gelismeler varmis insallah birde yakaya Trabzonspor yazilirda tam süper olur.

Yorum

• inşallah armalara bi çözüm getırırler dedıgınız gıbı yoksa şimdikiler çokk kalitesiz ve bikaç yıkamadan sonra mahfoluyor.
                                BİZE HERYER TRABZON...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X