Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En son deepmavi tarafından düzenlendi; 22.02.2009, 03:31.

Yorum

• Program bulamadığımdan Pes 2009 da hem parçalı hemde çizgili forma modeli tasarladım afs usta tasarladığım bu modeli daha ustaca Trabzonsporumuza tasarlaya bilirmisin elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım umarım beğenirsiniz emeğe saygı

Yorum

• Yorum

• Bu parçalı formaya baştan beri hiç ısınamamıştım. Sonuçlar kötü gittikçe daha da soğudum. Bana hep GS çağrıştırıyor. Bordo gövde mavi kollu formamız en güzeli, hele birde altına beyaz şortla.

Yorum

• Çarşamba günü Bordeaux maçına gitmek kısmet oldu. Bordo'nun taraftar dükkanına gittim. İnanılmaz çeşit vardı. Ve her bir ürün o kadar güzeldi ki. Bordo o kadar büyük bir yer değil toplam nüfusu 300.000. Şehir dışında zaten taraftarı olduğunu zannetmiyorum. Şehirde ise futbol çok revaçta değil. Maçta stadın çoğu gs liydi siz hesap edin. Ancak buna rağmen taraftar dükkanındaki ürünler kısanılacak cinstendi. Ben de bir atkı ve sweet-shirt aldım. Örnek alabileceğimiz bir çok yer varken neden hala yerimizde sayıyoruz. Talep mi yok? İnanmıyorum.
            Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• kolların rengü güzel olmamış bence

Yorum

• belki takim olarak nefret ediyoruz ama formanin deatilari cok güzel
                yakasinda Fenerbahce yazisi
                sirt baskilarin incideki logo ( mutlaka yeni sezonda bizede yapilmali )

Yorum

• çünkü onların formalarını adidas her deteayına kadar kendi üretip gönderiyor. bizim gibi sadece renklerimizde forma hazırlatıp ismi numarayı armayı kendi baskılamıyor :/ bu sezon kullandığımız formaları , pembe mor şeklinde sipariş etmem halinde bana bile gönderirler. bu sponsor olmayı gerektiren bi çalışma değil yani.

zannımca , nike bu sezon bize yanlızca stad ve klübümüzün çeşitli birimlerinde araçlarında ismi görünmesi için sponsor oldu , para aldığımız nokta sadece bu olsagerek. formaları yine nike markası altında ama biz kendimiz satın alıyoruz gibi geliyor.
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• bu detailari yapmak zor degil
                    kimse burda beni kandirmasin
                    yok böyle yok söyle

TS formasi kalitede en üst düzeyde olmasi lazim
                    onun icin bu detailar sart

bazi kisiler icin forma normal biseydir
                    benim icin ondan daha degerli bisey
                    Külübün disari gösterisi o forma oluyor

Yorum

• Bugün Sadri Şener Tesislerindeki Ts Club mağazasına gittim.Mağaza kapalıydı kapıda bir not gözüme ilişti Lunapark karşısı alt geçitteki şubemiz açıktır.

Moloza indim ve alt geçitteki şubeye gittim.Bir arkadaşa hediye etmek için almayı düşündüğüm bayan sveet Ts Club alışveriş sitesinde 25 ylt olmasına rağmen bu şubede 30 ytl idi.

Sveet almaktan Vazgeçtim bir adet yastık aldım.Az önce ts club sitesinden bakarken 12 liralık yastığı 15 liraya aldığımı farkettim.

Bu tür ikili fiyatlarla taraftarın soyulması Trabzonspor üzerinden haksız kazanç sağlanması ve kulübün buna duyarsız kalması kabul edilebilir bişey değil.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• lunaparkta ki alt geçitte ts club mı var..

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          lunaparkta ki alt geçitte ts club mı var..
                          varmış bende yeni gördüm.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bu yeni formaları giydiğimizden beri takım top oynamıyor...

Yorum

• Gerçekten şu parçalı formalar uğursuz geldi sanki

Yorum

• Kanal a'daki mç skorların canlı yayında anlatan programda Ümit Aktan'ın üzerinde TS Club markalı Nike'ın bordo kolları mavi formamızın kötü bir taklidini gördüm. Bu formayı yapmaya kim karar vermiş, kim yapmış, niye yapmış anlayabilmiş değilim.

Böyle güzel forma varken ne gerek var çözemedim.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X