Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ali fuat abi tebrikler
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Tebrikler vip demek.. yakışırrr

ayrıca 5000 tl hediye çekiyle bir tsclub mağazasını baştan aşağı alabilirsin ürün mürün kalmaz kimseye

Yorum

• Tebrikler..

Yorum

• tebrikler be basarilar dilerim Ali Fut Abi
          25# Alan Carlos Gomez da Costa
          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
          / Rize Ardesenli

Yorum

• trabzonun sitesine gireyim dedim bide ne göreyim afs abimizin ismi geçiyo tebrikler abim. projeniz taö olarak neydi bi bilgilendirirmisiniz abicim
            TRABZONSPOR
            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
            Mesut Keleş (19)

Yorum

• tekrar tebrikler tasarımların bi harika. http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=1159#Icerik dan indirebilrsiniz arkadaslar .inşallah kluğ bir çok konuda örnek alır
              TRABZONSPOR
              Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
              Mesut Keleş (19)

Yorum

• Ali Fuat abi Tebrik ederim.İnşallah Projelerini dikkate alırlar.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Vallah tebrik ederim Ali fuat abi
                  "Trabzon Bir Sevda, Trabzonspor Bir Destandir"

Yorum

• Ne hazırlanırsa hazırlansın ama orjinal renklerimiz korunsun...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne hazırlanırsa hazırlansın ama orjinal renklerimiz korunsun...

Budur...

Yorum

en sonunda renk kodlarımızı bulabildim ohhh beee
                        Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

kodlar 100% dogru mu?

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kodlar 100% dogru mu?
                            Koyu bordo ve açık mavinin renk kodu budur evet, "dark maroon" ve "light blue" olarak geçer.
                            En son ucurum tarafından düzenlendi; 17.02.2009, 20:21.

Yorum

• "Görüntüsü aynaya yansıyan bir ayna ne gösterir? İki okur aynı kitabı okuduklarını düşünürken, okudukları kitap aslında aynı değildir; çünkü bu her okur okuduğu kitaplara kendi çağrışımlarını, tecrübelerini, hayallerini katar; yani her kitap, okurunun yansıdığı bir aynadır ... Peki, bunun tersi de mümkün değil mi? Bir okur farklı kitapları okursa, aynı nedenlerle bunlar birbirinden çok farklı sayılmayabilir; yani okur da aslında kitabın yansıdığı bir aynadır ... Ama okur ile okuduğu kitap arasında yaşanan olaylar nerede gerçekleşmekte? Bu sorunun yanıtı "kitap" değildir; çünkü sonuçta kitap yalnızca beyaz kağıtların üstündeki siyah işaretlerden oluşur ve mutlaka bir okur ihtiyacı vardır. Ama sorunun yanıtı "okur" da değildir; çünkü kitap olmazsa, bütün bu süreç gerçekleşmez. Bu siyah işaretleri okuduğumuzda ruhumuzda oluşan sevinç, hüzün, sempati, sıkıntı, gülme ya da ağlama duygusu aslında nerede oluşmaktadır?

'Anlamak' yalnızca insanın alışılmışı ya da bilineni yeniden fark etmesi değil midir? "

Garip bir giriş oldu farkındayım.
                              Öncelikli böyle güzel bir günü nasip ettiği için yüce Rabbime hamd ederek başlayayım.

Projenin resmi sitede açıklandığı sırada bir okul projesi için avrupa yakasındaydım. Metin Külünk sağ olsun, ilk o haber verip tebrik etti o saatten sonrada telefonla tebrik mesajları gelmeye başladı.

Telefonla, mail yoluyla ve buraya mesaj yazarak bu özel günde sevincimizi paylaşan bordomavi sevdalılarına teşekkürü borç bilirim. Asıl siz sağ olun, sizlerin hislerine beklentilerine tercüman olabildiysem ne mutlu bana.

Projenin hazırlanmasında bana yardım eden Emin Yükünç kardeşim Mimar Sinan Üniversitesi Grafik bölümü öğrencisi o da benim gibi başkalarından öğrenmiş bu haberi. ( Emin ile ilgili bir bilgi: hani internette dolaşan mavi jeans mağazasının yanında bordo mağazası görüntüsü vardır, işte onu photoshopta hazırlayan kendisidir. Normalde hiç bir mavijeans mağazasının yanında öyle bir yer yok. Dikkatli gözler futbol federasyonu organizasyonunda da fark etmişler onu bravo.)

Projenin resmi sitedeki sunumunun dışında birkaç sayfası daha var ek olarak. Konsept olarak 'çözümün parçası' ve puzzle seçmemin nedeni az da olsa çorbada tuzumuz olsun, çözüme bir katkımız olabilir düşüncesi idi.

Tunga'nın çok zekice yakaladığı noktayım aslında markalaşma bir süreç ve bu doğru başlayıp doğru sürdürülmeli. Trabzonspor camiasının içerisinde daha ne cevherler güzellikler var, bunu ortaya çıkarmak lazım.

Doğru yaklaşımlar ile ortaya güzel işler çıkarabilirsiniz. Yoksa elinizde dünyanın en iyi markası da olsa sonuç tatmin edici olmayabilir. önemli olan mevcut imkânlarla maksimum fayda ve güzellikleri ortaya koyabilmek. Trabzonsporumuz yalnızca saha sonuçları ile değil hayatın her alanında ortaya yeni projeler ve değerler koyabilen büyük bir camia olduğunu göstermiş oldu.

Trabzonspor Yönetimine özelde Projelerden Sorumlu Yöneticimiz Sayın Sırrı Eren'e teşekkürlerimi bildirmek isterim. Onlar bu iletişim yolunu açmasalardı, biz bugün bu sevinci yaşayamıyor olurduk.

Sizlerin beğenileri benim için en büyük ödül oldu ve bu projenin sağlıklı ve doğru bir biçimde hayata geçmesi noktasında fikirleriniz, beğenileriniz en önemli yol gösterici olacak.

Benim için asıl iş şimdi başlıyor: bu projenin yaşayan ve sürüdürülebilir bir proje olması önemli olan. Bu konuda çalışmalara başladık bile, yoğun iş hayatım, avrupa birliği ve büyükşehir belediyesi için hazırladığım projelerin dışında ( biz de fikir çok ) Trabzonspor bir anda en öne geçmiş oldu. Ve projeyi doğru anlatabilmek ve bundan sonrası için sağlıklı bir yol haritası çizebilmek için Trabzonsporumuzla görüşmelere başladım bile.

Bu projede eğitimime katkıda bulunan ve emeği geçen hocalarımın, fikirlerini benimle paylaşan tasarımcı arkadaşlarımın ve en önemlisi BMN'de gerek beğenileri gerekse eleştirileri ile bana fikir veren sizlerin katkısı çok büyük.

İlginiz ve nezaketli yaklaşımlarınız için çok teşekkür ederim.

Umarım Trabzonsporumuza ufacık da olsa bir katkımız olmuştur.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• afs abi herseyi koymussun, ama tozluklari unuttun mu yada koymak mi istemedin.

--

- araba plakasi cercevesi

- araba kotlugu kilifi

- yüzme sortu

vs vs

yapilacak o kadar fazla sey varki, bi senin önerilerinle baslasalar afs abi, gelir insallah devami

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X