Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ali Fuat abi Ts Club'ların İzmir'de açılması konusu gündemde var mı?
    Cem Yılmaz'ın Trabzon'daki parodisine göndermede bulunayım: bilmem, var mı?
    Şaka bir yana benim duyduğum TS Club için Türkiye'nin dörtbir yanından yoğun taleplerin geldiği. Başvuruları, taraftarın beklentilerini karşılayacak, Trabzonspor'a yakışır şekilde temsil edecekleri seçmek için ince eleyip sık dokuyorlar. İzmir'den böyle bir talep var mı bu işin sorumlularına sormak lazım. Ben de herkes gibi sade bir taraftarım o kadar.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Teşekkürler
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• parcali formamiz ankarada varmi
        nerden bulabilirim onu

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          parcali formamiz ankarada varmi
          nerden bulabilirim onu
          Bu konuda bilgim yok ama Kızılay'daki Taraftar Store'den sipariş verilmişti.Geldiler mi bilmiyorum.
          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
          Her Türlü

Yorum

• Korsan forma alıp futbolcuya imzalatmanın, korsan bir kitabı yazarına imzalatmaktan farkı yok.

Kitap okuma aşkı veya takım sevgisi ile alakalı bir durum değil bu. İki yanlış bir doğru etmez. Başkalarının sırtından, helal olmayan haksız kazancın hiçbir mazareti olamaz. Baştan yanlış olan bir olayın sonucu doğru olmaz. Emek hırsızlığına, vergi kaçırılmasına, kulübümüzün gelir kaybına alet olmamalıyız. Lisanslı ürün almış, futbolcusuna imzalatmak için sırada ezilirken bekleyenler varken, futbolcuya boş kağıt ve korsan ürün uzatanlar o sevgisiyle(!) başkalarının hakkına girdiğinin farkında olmalı.

İşin ekonomik boyutu ve arz talep boyutu ayrı bir konu ve ilgili başlıkta konuşuluyor. Trabzonspor'un gelir elde edebileceği ürünlerden, belki Trabzonspor'u bile tutmayan insanların, haksız kazanç elde etmelerine gönlüm razı olmuyor. Ve bu işe taraftarımızın alet olmasına üzülüyorum.

Lütfen bu konuda hassas olalım. Avrupada formaların kaç eurodan satıldığını biliyoruz. Orijinal forma ve ürün almak sadece kulübe gelir sağlamak değil, gerçek anlamda sahip çıkmanın da bir göstergesi. Orijinal formalara demediğini bırakmayanlar, korsan ürünler konusunda da hassas olmalı değil miydi?

Ucuz zannederek, kötü bir taklide değerinden fazla para kaptırmanın, haksız kazanç elde edenlerden başka kimseye faydası yok.

Bunları neden yazdım: tam da arka sayfada kötü bir Nike taklidi Trabzonspor forması var ve futbolculara imzalatılmış. BMN yönetimi gerekirse bir karar alsın ve korsan ürünlerin ihbar ve uyarı dışında reklamı yapılmasın bu sayfalarda.

Bu konuda hassasum.

Yorum

• Bordo formamız en güzeli bence.Alırsam ya ondan alıcam ya da parçalı.

Yorum

• Barcelona'nın 2009 / 2010 sezonu giyeceği formalarla ilgili dedikodular dolaşmaya başladı internette. Her sezon yaptıkları gibi önümüzdeki sezon da yedek renk olarak yepyeni bir renk deneyecekler belli.

Barcelona kraliyet rengi diye formalarında ve resmi ürünlerinin hiçbirinde beyaz rengi kullanmıyor. Birkaç sezondur Fenerbahçe de Adidas giymesine rağmen Barça'yı takip ediyor önce turkuaz forma, sonra fosforlu sarı rengi kullandılar fakat turuncuyu asla giyemezler.

Hamsili forma diye gereksiz yere erken duyurulan gri formalarımız nasıl olacak acaba? Grinin tonu, bordo mavi renklerle uyumu nasıl olacak merak ediyorum.

Sahada rakibi ezen bize yakışan renklerden seçilmeli yedek renkler. Maçı stadyumda veya televizyonda izlerken renkler nasıl görünecek önemli. Bu anlamda asıl renkler ve formaların yanında, mavinin tonlarında oynamalıydık yedek renk olarak. Gerçi bunları söylüyorum ama kendimi vodafone reklamında derdini anlatamayan adam gibi hissetmiyor da değilim.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gerçi bunları söylüyorum ama kendimi vodafone reklamında derdini anlatamayan adam gibi hissetmiyor da değilim.
                  Vodafone dema, haşimdi çıkar biri, derki ''sen Vodafone'nin adamısın!''
                  Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• aslında gogus reklamımız vodafone olsa hıcte fena olmaz hatta super olur...
                    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• ilk defa dün fatihte ki nike mağazında trabzonspor formalrını gördüm normalde nike kendi mağazalarında satmıyordu formalarımızı..
                      Football İs My Life

Yorum

• ankarada kı antares alısverıs merkezınde nıke magzasında formlarımız mevcut darısı butun nıke magzalarına forma alırken sordum bayagı ılgı varmıs

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          parcali formamiz ankarada varmi
                          nerden bulabilirim onu
                          etlıktekı antares alısverıs merkezındekı nıke magzasında var beden sorunuda yok

Yorum

• Nike mağazalarında formalarımız satılıyor artıkTepe Nautilus'daki Nike mağazasında gördüm bugün formayı.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• ne diyelim o zaman hayırlı uğurlu olsun.

Yorum

• Ankaragücü maçında yeni formalarımızı görebileceğiz büyük ihtimalle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X