İlk olarak Ozan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin kolayına ve ucuzuna kaçmışlar. Kumaş aynı kumaş değil. Renkler özellikle kollardaki mavi aynı değil ( gözlerimle bir tanesini görmüştüm ), eski gibi duruyor. Ucuz bir taklit, işçilikten kaçılmışlar. Kenarlardan inen beyaz çizgiler kötü bir uygulama. Kollarda Nike nakışı yok.
Bir taraftarın Trabzonspor forması giymesi güzel bir şey, onu futbolcularına imzalatması da güzel bir olay, fakat bu olayı gidip korsan ürünle yapması çok yanlış bir şey.
Ucuz zannederek, kötü bir taklide değerinden fazla para kaptırmanın, haksız kazanç elde edenlerden başka kimseye faydası yok.
Adi bir malı pahalıya almak yerine, faturalı resmi belge ile kulübe ulaştırılmalı bu tür insanlara prim vermemeliyiz.
Korsan ürün almamalı, bu konuda birbirimizi uyarmalıyız.
ama Egemen´den aldim diyor!!!???Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak solacik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama Egemen´den aldim diyor!!!???....
Yorum
-
Formalar her geçen gün gözümüze daha güzel görünecek demiştim.
Korsanları hariç tabii...
Yorum
-
Interspor ile yapılan anlaşma Nike formaları ile ilgili TS Club ürünleri sadece TS Club mağazalarında olacak.
Yorum
-
Anlaşma Intersport ile yapıldı. Capitol'deki mağazada formalarımızı görmüştüm. Capitol'deki mağaza Meydan AVM ve Optimum AVM'ye taşınmış.En son a f s tarafından düzenlendi; 04.02.2009, 12:00.
Yorum
-
İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO formaları alan gerçek Trabzonsporlu değildir.Kulübüne ihanet etmenin bir örneğidir.
Bizim kadar ince detayları değerlendirmeyenler bu formayı orjinalinden ayırt edemez.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen kötü düşünmeyelim kumaş kalitsi hariç forma son derece orjinaline benzetilmiş.
Bizim kadar ince detayları değerlendirmeyenler bu formayı orjinalinden ayırt edemez.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum