Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu korsan formayı yakından da görmüştüm ve konuyla bizim kadar ilgilenmeyen bir taraftar kesinlikle anlamaz korsan olduğunu malesef .
    ben bu yüzden Ts_club dan baska yerden almiorum ürünleri
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşin kolayına ve ucuzuna kaçmışlar. Kumaş aynı kumaş değil. Renkler özellikle kollardaki mavi aynı değil ( gözlerimle bir tanesini görmüştüm ), eski gibi duruyor. Ucuz bir taklit, işçilikten kaçılmışlar. Kenarlardan inen beyaz çizgiler kötü bir uygulama. Kollarda Nike nakışı yok.

Bir taraftarın Trabzonspor forması giymesi güzel bir şey, onu futbolcularına imzalatması da güzel bir olay, fakat bu olayı gidip korsan ürünle yapması çok yanlış bir şey.

Ucuz zannederek, kötü bir taklide değerinden fazla para kaptırmanın, haksız kazanç elde edenlerden başka kimseye faydası yok.

Adi bir malı pahalıya almak yerine, faturalı resmi belge ile kulübe ulaştırılmalı bu tür insanlara prim vermemeliyiz.

Korsan ürün almamalı, bu konuda birbirimizi uyarmalıyız.

ama Egemen´den aldim diyor!!!???
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Bence tam bir komedi. Orjinal üründe yapıştırma,
        çakma üründe nakış amblem. Bu kadar olur.

Şöyle dememiz gerekirken abçbu forma çakma ya baksana amblem bile yapıştırma.
        En son Gürkan tarafından düzenlendi; 03.02.2009, 23:43.

Yorum

• İlk olarak solacik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ama Egemen´den aldim diyor!!!???
          yalan ....

Yorum

• Veya formayi sadece Egemen'e verip imzalari toplama ihtimali de olabilir.

Yorum

• Formalar her geçen gün gözümüze daha güzel görünecek demiştim.

Korsanları hariç tabii...
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yahu bizim bu TsClub intersport gibi birşeyle anlaşma yapacakdı ne oldu ?

Yorum

• Interspor ile yapılan anlaşma Nike formaları ile ilgili TS Club ürünleri sadece TS Club mağazalarında olacak.

Yorum

• Abi bir interspor var bir de intersport var . Hangisiyle anlaşma yapıldı ? Bu anlaşma yapılan firmanın mağazalarında şimdi forma var mı ?

Yorum

• Anlaşma Intersport ile yapıldı. Capitol'deki mağazada formalarımızı görmüştüm. Capitol'deki mağaza Meydan AVM ve Optimum AVM'ye taşınmış.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 04.02.2009, 12:00.

Yorum

• İnşallah buradaki mağazasına gelmiştir formalar . Bakmak lazım .

Yorum

• ne yani capitoldeki mağaza mı taşınmış ula bende tam forma alacaktım şimdi kalk git tepeüstüne

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O formaları alan gerçek Trabzonsporlu değildir.Kulübüne ihanet etmenin bir örneğidir.
                            Hemen kötü düşünmeyelim kumaş kalitsi hariç forma son derece orjinaline benzetilmiş.

Bizim kadar ince detayları değerlendirmeyenler bu formayı orjinalinden ayırt edemez.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ali Fuat abi Ts Club'ların İzmir'de açılması konusu gündemde var mı?
                              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hemen kötü düşünmeyelim kumaş kalitsi hariç forma son derece orjinaline benzetilmiş.

Bizim kadar ince detayları değerlendirmeyenler bu formayı orjinalinden ayırt edemez.
                                Bilerek,isteyerek korsan ürün alanlardan bahsetmek istedim.
                                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X