ha birde şunu belirtiym..deminden beri bir sürü takımın nike forma fiyatlarına baktım. en ucuz formalar bize ait. bu yüzden yönetimi tebrik etmek lazım. dahada ucuzu yok çünkü. alabileceğimiz en uygun fiyatlara satmaya çalışıyo.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Avea logosu forma üzerine serigrafi ile baskı, yani boya, yapıştırma değil. Futbolcuların giyecekleri formalar da aynı.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Fotoğraf ve ışık sizi yanıltabilir demiştim. Benim formanın bir farkı yok. Trabzon'dayken stadyumdan aldım.
Son formamızı dünyada ve Türkiye'de parçalı Nike forması giyen başka takımlarla karşılaştırıp ne fark diye soruyoruz. Fark olması mı lazım? Bizim renklerimizde olması ve Trabzonspor forması olması yeterli değil mi? Nike'ın bu sezon için belirlediği parçalı forma modeli bu, neden başka bir numara yapsın ki. Bütün büyük markalarda belli bir marka çizgisi ve model anlayışı var. Bunun tutarlı olmasına neden şaşırıyoruz anlamıyorum. Armalarımız kötü oluşu, şort modellerinin seçilen seriye uygun olmaması gibi olumsuz farklar elbette var.
Hiçbir marka ilk sene sponsor olduğu takıma sıfırdan forma yapmaz. Geçmişte çalıştığımız hiçbir marka da bunu yapmadı. Bu durum Trabzonspor'a veya Nike özel bir durum değil, ticaretin ve spor tekstilinin genel kuralı bu!. "Özel" diye tutturduğumuz formayı sabredersek, ancak önümüzdeki yıllarda görebileceğiz. Milli takım bile kaç sene sonra özel forma yapıldı bunu unutuyoruz.
Bu işin çok başında olduğumuz gerçeğini ıskalamadan, zorla kendimizi sıkıntıya strese sokmamıza gerek yok.En son a f s tarafından düzenlendi; 30.01.2009, 17:06.
Yorum
-
Ali fuat abicim ben size sadece şunu göstermek istedim. bazı arkadaşlarımız gibi bende formamızın eskişehirspor formasının bordo mavi şekli olduğunu söylüyoruz. ama siz yok diyosunuz dünya üzerinde tek. tamam renk olarak tek ama aynı mal. herhalde ki aynı mal olacak. ayrı mal olanlar belli.. arsenalin barcelonanın celticin manchesterın interin juventusun formaları bi kademe yüksekte ki fora malları. ki bunun gibi olamayız. ne yalan söylim seneyede böyle birşey beklemiyorum ve kimsede kendiini kaptırmasın. ben şu anda ki nike tan gayet memnunum. formanın değerini düşürenler. reklamlar ve armadır. son çıkan formamızın reklamsız hali reklamlı halinden bin kat daha güzel. inşallah seneye düzeltebilirlerse bunu düzeltsinler. ve yinede diyorum formaların dünyada ki (ki euronun ve doların bu kadr yüksek olduğu ülkelerde değiller o ülkeler) fiyatlara göre gayet ucuz. lütfen formalarımızı alalım.
2000den beri her sene bir forma alıyorum.diğer ürünleri saymıyorum bile.
ha gayret eğer Trabzonspor büyüyecekse bizlerle büyüyecek
Yorum
-
Duyarlı yaklaşımın için teşekkür ederim Ufuk.
Önce biz kulüp olarak Barcelona, Mancester olalım, formamız peşimizden gelir. Toplam kaliteden söz ediyorsak işin taraftar yönü epey ileride. Umarım Trabzonspor yönetimi ve çalışanları bu büyük potansiyeli doğru şekilde değerlendirebilirler.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son cınar#7 tarafından düzenlendi; 30.01.2009, 19:46.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
öncelikde sunu sölemek istiyorum NIKEfıt kumas harika bende milli takım forması var ve cok güzel bu formanın öle olması sevndirdi beni
birde formanın arkasında numaranın ve ismin rengi beyaz olsa dışındada bordo veya mavi şeridi olsa bide font biraz daha sert çigilere sahip olsa sizce nasıl olur (:
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum