Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hüseyin manken olsaymış da olurmuş . Bakışlar süper Krampon giyseler daha iyi olabilirdi . Böyle çok kaba görünüyor ayakları ve Adidas olması ayrı bir hikaye
    Yeni çıkan formanın önündeki ve kollarındaki reklamlarda fon konusunda bir değişiklik olmazsa almayı düşünmüyorum . Ceyhun'un giydiği formadan alacağım sanırım bu gidişle ve uzun kollularını bekliyorum .
    En son Ozan tarafından düzenlendi; 26.01.2009, 19:28.

Yorum

• Bu iki formanın reklamsız taraftar forması olarak satılmasını istiyorum.T-shirt gibi giyebilsek.Taraftara yönelik ürünlerde reklam olmasın.2004-2005 sezonunda Kappa çok güzel reklamsız taraftar formaları sunmuştu bize.İnşallah Gelecek yıl böyle bir çalışma yapılır.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gelişme Var.
        bak bu resimde parcali forma hepsi cok güzel cikmis. hüseyinin üstündeki biraz ütüsüz felan gibi duruyor. ama bu resim cok hosuma gitti sadece nike futbol ayakabisi giyselerdi cok daha güzel olurdu.

Yorum

• Hüseyin-Tayfun-Barış-Göksu dörtlüsü olsaydı keşke.

Ayrıca adidas ayakkabılardan vazgeçseler daha iyi olurdu.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğru renk kombinasyonunu seçmek önemli, kışın yağmur çamuru düşünerek
            bordo şort giymek daha avantajlı. Giyilen forma modeli ve rengiyle uyumu sağlayacak renkler kullanılmalı. Bu söylediklerime çoraplar da dahil.

Hasan Yavuz'un tespitlerine de katıldığımı ifade edeyim.

Avrupada Şampiyonlar Liginde veya Uefa'da mücadele edip başarı gösterince dünyanın futbol vitrinine çıkmış oluyorsun.

Büyüklüğün ölçüsü o başkalarına göre.

Bu gerçek Trabzonspor'un büyük camia ve takım olduğu gerçeği ile çelişmiyor. Endüstriyel futbolda yerinizi almanız için 'marka' olmanız gerekiyor.

O yollardan geçebilirsek, oynadığımız PES veya FIFA oyunlarında işte o zaman istediğimiz gibi forma modellerimizi ve futbolcularımızı görme şansımız olacak ve biz istemesek de bize özel formalar yapılacak.

Fakat bunlar bir anda olmuyor. Hele belli bir yol almışken, yıkıp yeniden yapmaya çalışmakla hiç olmuyor.

Sabır + istikrar = başarı.
            dostum sen nike git iş başı yap bence orda işten anlıyan hiç kimse yok 2.sınıf forma yapıyorlar bize

Yorum

• Barcelona'nın formalarına özendikleri kadar bizim formalara özenmeyecekseler anlaşmayı bozsun yönetim bu nedir yaa şimdiye kadar böyle adi formalar görmemiştim.

Yorum

• yanlız tayfun baya bi aşmış olayı , adidası felan geçtik onitsuka giymiş :O

=)
                En son Yılmaz tarafından düzenlendi; 26.01.2009, 22:37.
                pele good , maradona better , george best

Yorum

• Cale alışık böyle pozlara.

Yorum

göbekli mankenden sonra büyük gelişme.......
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• iki kişi arasındaki logo farklarını bulunuz

Sağdaki Logo harap durumda.Dün akşam Takım ısınırken dikkat ettim giydikleri eşofmanların bazıları bu şekildeydi.Hadi Taraftarın formasını yapıştırmalı yaptınız bari takımın kullandığı malzemeleri doğru düzgün yapın.

Birçoğumuzn geçen yılki formasındaki armalar kopmuştur mutlaka.Maçlarda görüyorum
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Futbolcuların giydiği forma ile bize satılan formaların aynı olduğunu düşünüyorum.

Eğer gerçekten de durum böyleyse, futbolcuların rahatlığı açısından her maça beyaz forma ile çıkılması daha iyi olur.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gelişme Var.
                          harika olmus cok begendim ben,bizim yönetim gercekten bu isi biliyo.
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

bu güzel olmuş işte biraz daha özenmeye başlamışlar ama formanın altında spor ayakkabı çok çirkin duruyor
                            ayrıca aynı mevki futbolcularından oluşan gruplar halinde bi kaç fotoğraf yayınlasalar güzel olurdu
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

Film afisi gibi olmus ama kötü durmuyor Filmin adi:

Hesap Zamani (The Revenge of Trabzonspor)

Yorum

• evet bu resim gayet güzel hüseyinin formasi haric bütün formalar güzel duruyor. fazla mi uzun böyle bilemiyorum yoksa vücüdü mu yok bir türlü anliyamadim ama hüseyinde güzel durmamis forma. hüseyinin bakislari güzel, durusu güzel forma güzel durmamis sadece ve ayakabi isi cözülse mühtis.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X