Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iğrençmiş ya offf şu formadan yüzümüzü güldürmediler bir türlü! Neden barcelonadaki parçalıdan yapılmıyo böyle sallama birşey yapılıyo! Bence barcelonaya intere forma yapan nike ile bizim nike kesinlikle aynı degil kesinlikle! Nike ın alt firması bize forma yapıyo bence.

Yorum

• Formanın dizaynına bakıdığında burada tasarlanan formayla hemen hemen aynı ama var bi eksiklik işte pazar malı gibi duruyo.. Sanki korsan ürün gibi.. Süper ligi dolaşın en kötü kalitede formalar bizimkiler tsclub ı puma yı özler oldum ya.. Heyecanla bekledikten sonra 1 kere de beklediğimize yakın birşey olsun ya hep hüsran.. Kimse kulube destek falan demesin. Forma falan almıyorum. Pazar malına 80 milyon verip bağış yapacak kadar zengin değilim.

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Formanın dizaynına bakıdığında burada tasarlanan formayla hemen hemen aynı ama var bi eksiklik işte pazar malı gibi duruyo.. Sanki korsan ürün gibi.. Süper ligi dolaşın en kötü kalitede formalar bizimkiler tsclub ı puma yı özler oldum ya.. Heyecanla bekledikten sonra 1 kere de beklediğimize yakın birşey olsun ya hep hüsran.. Kimse kulube destek falan demesin. Forma falan almıyorum. Pazar malına 80 milyon verip bağış yapacak kadar zengin değilim.
        aynen almıyorum bende!
        ama bence kesinlikle barcelona ve intere forma yapan nike bize forma yapmıyo o firma degil! nike ın alt firması gibi birşey bize forma yapıyo bence!

Yorum

• Tekrar bakin derim.
          En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 21.01.2009, 13:29.

Yorum

• Bu formaları Nike firmasının yaptığına inanmak istemiyorum.

Yorum

• burda konuşan arkadaşlar sanki formayı ellerine almış,giymiş hatta maç yapmış gibiler.
              formaya dokunmadan,kendi gözümle görmeden yorum yapmak istemiyorum.ama görünüşte avea logosu gerçekten çok kötü.yapıştırma sanki.ama bunun da düzeltilecegine inanıyorum.(inşallah. )

Yorum

• Yazmayım dedim ama duramadım...

Bende bu formalara bi takıntı oluştu...

Ya anlamadığım bişey var bu amblemimiz ve reklamları neden biz yapıyoruz neden yapıştırma...

Çok basit duruyor ya ligde en kötü takımda bile bu yok arkadaşlar !

Ayrıca Nike olarak kafama başka bişey takılıyor bu nikefitmidie nedir ne iştir ?
                2. kalite mi demek hala kafa yoruyorum...

Forma renk ve tasarım olarak bundan daha iyisi olacağını sanmıyorum ama bu çıkartmalardan artık kurtulsak diyorum...

Ayrıca bizim formamız bi inter bi barcelona veya nebileyim en azından staubugreş gibi olmıcaksa kendimize has kaliteli çıkartma olmayan bi ambiyans oluşturan yani yemişim Nikekı bu zihniyet böle devam edecekse ve gerisi böle olacaksa pumada kalsaydı benim için aynıydı...
                2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                Kafalarda 61
                Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• Emanet gibi duruyor bu formalar.Ön kısmın aşağı sanki ip çekilmişte buzulmuş gibi.
                  İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• valla şu son rsimde iyi gibi yinede...sadece avea logosunu bordo üzerine yapmasalar çok daha iyi olurdu...kesimi biraz daha dar gibi diğer formalardan...bide formanın kumaşı şu delikli delikli tarzda mı yani milli takım forması gibi....
                    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tekrar bakin derim.

Böle olsun canımı yesin bide dikişli amblemimiz olsa ebatıda büyüse tamamdır !
                      Tabi forma numara fontunu unutmamak gerek
                      2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                      Kafalarda 61
                      Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ankaraspor formasının aynısını yapmak mı bize özel oluyor ben anlayamadım.Barcelona renkleri bizim renklerden farklımı bunuda anlayamıyorum.
                        Yeni çıkan parçalı forma Ankaraspor'un modeli değil, Nike'n bu sezonki standart parçalı forma modeli. Ankaraspor gibi standart renklere sahip takımlar hazır forma alırken bize özel sıfırdan kumaş ve üretim yapılıyor.

Bizim renklerimizin Barcelona ile aynı olmadığı aşikar. Aslında bizim renk tonlarımız Westham ve Aston Villa'dan da farklı. Koyu bordo gök mavi.

Bize niye Barcelona modeli yapılmadı sorusunun cevabı: o model sadece onlara özel ( bu senelik ), başkaları aynı form ve renkleri kullanamaz.

Yıllardır sponsorumuzda bir istikrar sağlayamadığımız için belli bir forma tarzımız oluşamamış maalesef. Şimdi sabredersek bunu başarabileceğiz.

Biz olaya kurumsal ve doğru yaklaşalım, taraftarın beklentilerini doğru analiz edelim, avrupadaki başarılarımızla hayal ettiğimiz 'dünyada sadece bize özel formalara' kavuşuruz. Bilgisayarlardaki futbol oyunlarına kadar uzanan bir çok alana yayılan ciddi bir marka projesidir resmi forma.

Trabzonspor'da bu potansiyel fazlasıyla var, fakat doğru yaklaşımlarla çözülürse. Geçmiş forma sponsorlarında da tekrarlanan hatalar var.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 'avea' yazısı düzeltilirse o kadar da kötü değil sanki...

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Bence Ankaraspor''un formaları bizimkinden güzel. O avea yapıştırması ne öyle bu arada. İğrenç ötesi. Bu formalar bize özel yapıldıysa yukarıdaki linkteki Ankaraspor forması da onlara özel yapıldı herhalde. İkisi de aynı çünkü.
                              İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• bence avea yazısı dışında formalar çok güzel...
                                kesim konusundaki eleştiriler için şu an erken ...fotoda formayı giyen oyuncular göksu ve papy çok genç oyuncular ve fizik olarak daha ufaklar, bu nedenle forma bol gözüküyor olabilir..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X