Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gri pul desenli forma yapılacak yazıyordu haberde, formada hamsi resmi olacağı nereden çıktı anlamadım. Yoksa gazetelerin kendi kafalarına göre düzenlediği resimleri mi ciddiye alıyoruz?

Trabzonspor' un hem büyük bir takım, hem de nihayetinde bir şehir takımı oluşunun çıkarttığı nadir sorunlardan biridir bu. Bazı taraftarlar hamsiyi benimserken, bazıları da kendilerince haklı olarak hamsiyi istemiyor. Umarım sonunda herkesin mutlu olacağı bir çözüm bulunur.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yuh artık!
      Hakikatten yuh!!!

O kırmızı yerde "afs" yazıyor değil mi?

Yorum

• Benim yorumlarıma,görüşlerime cevap verirken biraz daha saygılı olmanı isterdim..[ Kazım ]

Kardeş senin yorumlarına tabiki saygılıyız fakat bu konuda görüşümü sölemeden edemem.Sürçülisan ettiysek affola.

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kirmizi noktaya dikkat lutfen fotomontaj degildir bizzat kapali carsidan aldim 20ytl ye yonetimin goremedigini kapali carsililar gordu alifuat abi telif hakkini ara
          Abi, 'afs' yazısı fotomontaj gibi duruyor yahu.

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kirmizi noktaya dikkat lutfen fotomontaj degildir bizzat kapali carsidan aldim 20ytl ye yonetimin goremedigini kapali carsililar gordu alifuat abi telif hakkini ara
            ahahaha.iste bu gercekten guzeldi kardesim paylasim icin sagol. ts club yapsaydi bu tasarimi fiyati nolursa olsun alirdim valla. uyanik esnaf ts club'un yapamadigini beceriyor. valla ne diyiim biraz daha kaliteli olsa bende bunlardan 1 tane siparis eder buraya yollatirdim valla.

suc kimin?

a) piyasadaki boslugu farkedip sahte urun ureterek bi acigi degerlendiren esnafmi?

b) istedigi urun cesitlerini ve istedigi fiyatlari ts clup'ta bulamayan ve bunu taklit urunlerlen karsilayan taraftarmi?

c) piyasadaki boslugun olusmasina izin veren, taraftarin ihtiyacini karsilayamayan, ve bu 2sinide engellemik icin yeterli cabayi gostermeyen ts clup'mi?

Yorum

• Yani ürün yapmak bu kadar basitken,neden zorlaştırıyorlar anlamıyorum.

Nike'den memnun değilimm...
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ama bence o ürünü almamak lazim. ayip degilmi. Takim yapmiyor bir bahane degil. onun hemen hemen aynisi var esofman üstü olarak. biraz pahali ama ya onu al ya hic alma. ayip olyuyor. böyle mi takima destek olacagiz.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yuh artık!
                  Abi , çarşı esnafı senden şikayetçi . Sonraki çalışmalarında bir zahmet imzanı kullanmazsan daha rahat edecekler

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abi kisaltilmis imzani dahi almislar,
                  bak adamlar emege saygi gösteriyorlar

.
                  Bu hırsızlarda emeğe saygı filan aramamak gerek . Bence buradaki çalışmanın direk yazıcı çıktısını alıp imalathaneye gitmişler .
                  En son Serdar A tarafından düzenlendi; 31.12.2008, 14:21.

Yorum

• Komedi yahu. İşe bak. Hakikaten "afs" yazıyor.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• O ürünün aynısından Ankara'da da var desem?
                      Merak edip görmek isteyenler akşam 8 - 9 gibi Kızılay'da metro çıkışında kurulan seyyar tezgahlara uğrayabilirler.
                      Haramı övmek gibi olmasın ama gerçekten de güzel yapmışlar.
                      Demek ki isteyince oluyor.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yuh yaa bu kadar olur.

cem,keşke sorsaydın afs ne demek diye
                        Cem sormuş abi.Bu ürünü nerde görüp yaptırdınız diyince "Nike'ın resmi sitesinden aldık" demişler

afs'nin ne anlama geldiğini araştırmadan basıp satışa sunmuşlar

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O ürünün aynısından Ankara'da da var desem?
                          Merak edip görmek isteyenler akşam 8 - 9 gibi Kızılay'da metro çıkışında kurulan seyyar tezgahlara uğrayabilirler.
                          Haramı övmek gibi olmasın ama gerçekten de güzel yapmışlar.
                          Demek ki isteyince oluyor.

Evet Alper bolca var onlardan. Nike'nin ürünlerinden daha çok ürün var hatta.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Nike FIT gibi formalarda afs görmeyince bizim taraftar "Yahu bu taklit, orijinal değil" demesinler sonra!
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yuh hakketten yuh
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• cubuklu formalar devre arasında cıkacak deniyordu, şimdi hamsi deseni gündemde.
                                Hala beklentileri karşılayamadı nike.
                                Şampiyon olana kadar!
                                Oynayın sonuna kadar!
                                Biz varız ölene kadar!
                                Birimiz kalana kadar!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X