Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu ne güzelliktir allahım yaa.Şu forma çıksın bir saniye yerimde durmam be Onur eline sağlık süper olmuş
    Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
    Her Türlü

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben her türlü yardıma hazırım. Ve geniş bir rapor hazırladım bugün yönetimle paylaşacağım.

Cengiz bunu bana değil ilgilelere söylemek lazım. Ayrıca estağfurullah diyeyim, içimizde ne cevherler var. Benim yaptığım Trabzonsporumuzun potansiyel güzelliklerini ortaya koyma çabası.

İyilik yaptık denize attık bakalım ne olur.
      çok sevindim bu haberine, inanıyorum ki yönetim hazırlamış olduğun rapora gerektiği değeri verecektir...

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gec kalmayalim yeni sezona bizim formalar ciksin
        Çok şekil olmuş eline sağlık
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Bana öyle geliyor ki seneyeki gri formamız Gullit forması gibi olacak. Onun grisi. Ve tabi ki modernize olmuş hali:
          Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yorum

• Açıklama:TS Club Sweat Bordo 08-09
            Mont Bayan Bordo Beyaz 08-09
            Pantolon Gri Erkek 08-09
            Kravat Dük
            Atkı Bordo Mavi Dük,
            Çanta Ts Medium Spor

Fiyatı: 175 YTL

TL Değeri: 175.000.000 TL
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• yahu şu yeni atkılardan alamadım içim yandı... gecen hafta sitede vardı tam alacam bu hafta kaldırmışlar... kocaelinde de doğru düzgün bi yerde yok... neyse nasip...
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yahu şu yeni atkılardan alamadım içim yandı... gecen hafta sitede vardı tam alacam bu hafta kaldırmışlar... kocaelinde de doğru düzgün bi yerde yok... neyse nasip...

Yeni atkılar Ts club sitesinde hala mevcut.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• forma yok almak sitiyoz uygun forma yok boyur olarak ya xl ya m olmuyor yonetim bu isten cok para kaybetti tam forma satma zamanı ama forma yok ortalıkta nasıl bir is bu
                  bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni atkılar Ts club sitesinde hala mevcut.

https://www.trabzonspor.com.tr/categories.asp?catID=8
                    yok benim dediğim arka rengi lacivert tarzı olan sanırım sen eklemiştin buraya onun resmini.. Yazı stilini cok beğenmiştim..
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yok benim dediğim arka rengi lacivert tarzı olan sanırım sen eklemiştin buraya onun resmini.. Yazı stilini cok beğenmiştim..

Evet o atkı sitede yok. Benim aldığım atkının arkası beyaz. Lacivert üstüne yazılan font benimde hoşuma gitti. Ayrıca TS amblemi çok güzel ve kocaman.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Gayet Güzel bir ürün yan taraflarında büyük bir şekilde logolarımız var...
                        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• bana göre nıke ile olan sponsorluğumuz uzun sürmez.bu işi kıvıramayacaklar.yada bizi hafife alıyorlar.hiçbir nıke mağazasında formamız yok.oysa bir sürü yabancı takımların formaları var.

Yorum

• Gri forma büyük ihtimal liverpool'un formasina benzer

Yorum

• bu parçalı formalar ikinciyarı başlamadan çıkacakmı...bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

Yorum

• trabzonda kalan arkadaslardan birisi bi tsclupa telefon acsa

parcali formalar ya bügün yada yarin cikmasi gerek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X