Ben her türlü yardıma hazırım. Ve geniş bir rapor hazırladım bugün yönetimle paylaşacağım.
Cengiz bunu bana değil ilgilelere söylemek lazım. Ayrıca estağfurullah diyeyim, içimizde ne cevherler var. Benim yaptığım Trabzonsporumuzun potansiyel güzelliklerini ortaya koyma çabası.
İyilik yaptık denize attık bakalım ne olur.
çok sevindim bu haberine, inanıyorum ki yönetim hazırlamış olduğun rapora gerektiği değeri verecektir...
yahu şu yeni atkılardan alamadım içim yandı... gecen hafta sitede vardı tam alacam bu hafta kaldırmışlar... kocaelinde de doğru düzgün bi yerde yok... neyse nasip...
yahu şu yeni atkılardan alamadım içim yandı... gecen hafta sitede vardı tam alacam bu hafta kaldırmışlar... kocaelinde de doğru düzgün bi yerde yok... neyse nasip...
forma yok almak sitiyoz uygun forma yok boyur olarak ya xl ya m olmuyor yonetim bu isten cok para kaybetti tam forma satma zamanı ama forma yok ortalıkta nasıl bir is bu
bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
bana göre nıke ile olan sponsorluğumuz uzun sürmez.bu işi kıvıramayacaklar.yada bizi hafife alıyorlar.hiçbir nıke mağazasında formamız yok.oysa bir sürü yabancı takımların formaları var.
Yorum