formalar hakkeden harika ....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi sirt numaralar fontu üzerine cok önemli noktalara dokundu zaten. Sirt numaralar gercekten formanin gösteris acisindan cok önemli. Formanin üzerinde güzel duracak fontlar secilmeli...
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forma yapmayı beceren renkdaşlarım bir gri renk forma deneyebilirmi? Çok merak ettim ve de yakışır diye düşünüyorum.
Yorum
-
-
-
bu gokah kulagında ne var boyle topçu adam koşu yaparken yada idmana çıkarken ne muzigi bu takmış kulaklık bana göre bi tuhaf iş
formları artık nike satışa çıkarsın yonetim yada ibb maçında çok forma geitrisin olimpiyataki maçta alalım dedik elde bi turuncu bi bordo kalmış diger formlarayok yonetim ibb maçıan forma yıgsın da taraftarda alsınbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum