Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mehmetburak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Zanzibar ın(ülke olması lazım) forması.Değişik ve özgün bir çalışma olmuş.kaplan desenleri güzel olmuş.
    hummel işte yaa.. bu iskandinavlar her konuda işi biliyorlar. hummel formaları her zaman en az kappa formalar kadar beğenmişimdir. ama ne yazık ki Türkiye'de hummel ürünleri bulmak imkansız gibi
    TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hummel işte yaa.. bu iskandinavlar her konuda işi biliyorlar. hummel formaları her zaman en az kappa formalar kadar beğenmişimdir. ama ne yazık ki Türkiye'de hummel ürünleri bulmak imkansız gibi
      ha şimdide nike gitsin hammal mı gelsin diyo taraftar

bu taraftar memnun olmaz...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nike mağazasında olası bir diyalog:

- Yeni sezon Trabzonspor'un Nike formaları geldi mi?
        - Gelmedi kardeşim, bekliyoruz
        Aradan birkaç gün veya hafta geçer aynı mağazada aynı kişiler:
        - Trabzonspor forması geldi mi?
        - Geldi nihayet, o kadar çok soran oluyordu ki
        - İyi, ben formaları beğenmemiştim
        - Nassi?
        - Çubuklu gelsin ondan alacağım. Çubuklusu geldi mi?
        - Gelmedi Şubat'ta
        - Peki, ben arada uğrar gene sorarım, hayırlı işler.
        aynen abi.. bende çubukluyu bekliyorum şahsen.. hepsini tek tek inceledim. yok yani.. bir beyaz forma .. keşke bir bordo mavi şerit olsa çapraz yada yatay bence daha bir farklı yapardı ya neyse..
        Girls from your city

Yorum

• oooo cok güzel cok sevindim bu marka avrupada cok büyük bi marka öyle böyle bi marka degil yani nike hayirli ugurlu olsun ee....simdi türktelekom ne oldu formalarin üzerinde avea yaziyor

Yorum

• İlk olarak Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynen abi.. bende çubukluyu bekliyorum şahsen.. hepsini tek tek inceledim. yok yani.. bir beyaz forma .. keşke bir bordo mavi şerit olsa çapraz yada yatay bence daha bir farklı yapardı ya neyse..
            herkesin zevki faklıdır lafım yok ama bence bordo forma çok güzel (yakalı olan) giyince üstüne de yakışıyor ankara maçında staddaki tscluba gittiydim orada kısa kollusu kalmamış o yüzden alamadım ama ankaraya gidince almayı düşünüyorum çubukluya gelince şubatta bir forma daha alırız hiç olmadı maksat klube katkı deilmi
            Beraber yürüyoz biz bu yollarda, Beraber ıslanıyoz yağan yağmurda,
            Şimdi sıra geldi şampiyonluğa, Hayden Uşaklar bi gayret yav...

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gungorende sormusken haznedar dan neden almıyosun?
              hehe dedim ya gıcıklık olsun hem ben formamı aldım haznedardan ama oraya gıcıklık olsun getirsinler diye yapıyorum sinir oldum yan mağazalarında adidasta fener ile gs nin formaları var ve vitrindeler bizim formamız yok ortada
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ha şimdide nike gitsin hammal mı gelsin diyo taraftar

bu taraftar memnun olmaz...
                Türkiye'de bir takımın hummel marka forma giyme ihtimali Antalya'ya kırmızı kar yağması ihtimaliyle hemen hemen aynı.
                Ben takım hummel forma giysin dememiştim, yanlış anlaşılmış. Sadece çok güzel ürünleri olan güzel bir marka. Ama Türkiye'de bırakın formalarını çorabını bulmak bile imkansız. (Şahsen Ankara'da 8 yıldır satılan tek bir hummel görmedim. Marka hakkındaki fikirlerim tamamen Avrupa'ya yapılan ziyaretlerden getirilen ürünler ve tv maçlarından.)

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 02.09.2008, 13:42.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Türkiye'de bir takımın hummel marka forma giyme ihtimali Antalya'ya kırmızı kar yağması ihtimaliyle hemen hemen aynı.
                    Ben takım hummel forma giysin dememiştim, yanlış anlaşılmış. Sadece çok güzel ürünleri olan güzel bir marka. Ama Türkiye'de bırakın formalarını çorabını bulmak bile imkansız. (Şahsen Ankara'da 8 yıldır satılan tek bir hummel görmedim. Marka hakkındaki fikirlerim tamamen Avrupa'ya yapılan ziyaretlerden getirilen ürünler ve tv maçlarından.)
                    Bursaspor 2 sene önceye kadar Hummel giyiyodu

Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Tanıl Bora'nın yeni sezonun ilk haftasını değerlendirdiği "Yeni meraklar, yeni kıyafetler" başlıklı yazının formalarla ilgili olan kısmı:

"Yapısal bir folklor sorunu: Takımlarımızın formalarındaki stilsizlik, devamsızlık. Hele Anadolulular, apar topar çarşıya çıkarılıp sırtlarına rastgele bir ceket-pantolon uydurulan parasız yatılılara benziyorlar. Hemen her sezon, malzeme tedarikçisinin münasip gördüğü başka bir iş kıyafeti. Yenilik yapılmasını anlarız, sözgelimi deplasman formaları ara ara tadil edilebilir; ama özlemimiz, her takımın artık alâmeti olmuş bir formayla bilinmesi, sıklıkla onu giymesidir. Koca Galatasaray, parçalı sarı-kırmızıyı naftalinleyip şu satsuma kılığıyla mı gezecek mesela? Trabzonspor’un tişört üstü yeleği (bordo yerine vişneçürüğü), kötü bir 70’ler retrosu. Gençler’in klasik kırmızı siyah çubukluyla başlaması, ne güzel. Yeni kreasyonların güzellerini not edelim. Denizlispor’un önü zümrüt yeşili-doygun siyah parçalı, arkası siyah üstü sarı numaralı forması, gayet şık. Antepspor, kırmızı siyah ince yatay çubuklusuyla, bir İskoç estetiği sergiledi. Hacettepe’nin menekşe mor rengi zaten bir şenlik, çubuklu uygulama da hiç fena değil. ‘Körfez’, beyaz zemin üzerine yeşil siyah çubuklarla, frapan bir boyacı-badanacı havasında."

Tabi yazıya katılıp katılmamak sizin tercihiniz. Şahsen ben bizim formamızı beğeniyor ve Tanıl Hoca'nın yaptığı yoruma katılmıyorum. Fakat Tanıl Hoca her zamanki gibi futbolun farklı yönlerini kendi üslubuyla ele almış.

Yazının tamamı da Tanıl Hoca'nın bütün yazıları gibi son derece keyifli. Bakmak isteyenler için link: http://www.radikal.com.tr/Default.as...CategoryID=103
                      Tanıl Hoca geçen hafta kaldığı yerden devam etmiş, hem de geçen hafta bizim formamıza yaptığı eleştirilerin cevabıyla;

"Geçen hafta bordo-mavililerin yeni formasının şekilsizliği hakkında yazdıklarım üzerine, Hakan Kulaçoğlu dostumuzdan bir cereyanlı mektup geldi. (Kendisi ‘Trabzonspor: Fırtına, İhtilal, Efsane’ kitabının da yazarıdır.) İkinci devreye şık bir kılığın hazır olacağını vaadettikten sonra, bordolarını vişne çürüğüne benzetmeme de ‘açıklık getiriyor’: “Bordo/vişne çürüğü konusunu da aydınlatayım. Bizim bordo rengimiz kırmızının koyusu gibi değil. Mürdüm rengine yakın, hatta mor çağrıştıran koyu bordo. Vişne çürüğü de diyebilirsin, ki Trabzon’daki kurucu unsurlar bazen bu terimi aynen kullanıyor.” Folklora ve teferruata ehemmiyet vermek de, futbol hevesinin bir parçası değil mi?
                      Trabzonspor, sun’i Ankara deplasmanında iştahını ve meziyetlerini bir parça daha gösterdi. İştah henüz meziyetlerin önünde. Selçuk İnan’ın tedricen bir lidere dönüşmesine tanık olmak isteriz. Bir hipotez: Galiba, gelmiş geçmiş Ersun Yanal takımlarının en sağlamcı savunmasıyla karşı karşıya olacağız. Song-Egemen, gürbüz ve yavuz bir ikili. Giray gibi sağlam bir seçenek de var.
                      "

Yazının tamamı için: http://www.radikal.com.tr/Default.as...&CategoryID=84

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ohooo Antalya'ya kırmızı kar iki yıl önce yağmış da haberim yokmuş. Aydınlattığınız için teşekkürler Remzi Bey. Fakat hummel ın Türkiye'de temsilciliği ve ürünleri yok (galiba). Sadece çalışmayan bir sayfası var. Bunun da aksini ispatlarsanız inanın hiç bozulmam. Bana iyilik yapmış olursunuz.

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

valla bu forma kepazelik ya...hummel yazısı herşeyi bitiriyor...bursa nın bu sene giydiği kappalar güzel değil,aslında bu sene ligde beşiktaş ve bizden başaka güzel forması olan yok.
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            valla bu forma kepazelik ya...hummel yazısı herşeyi bitiriyor...bursa nın bu sene giydiği kappalar güzel değil,aslında bu sene ligde beşiktaş ve bizden başaka güzel forması olan yok.
                            bence bizide katma
                            seneye bize has bişiler olursa belki...
                            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Dün Trabzondaki iki mağazamızada uğradım.Nike Eşofmanlar satışa sunulmuş.Nike markalı formalardan bi tane uzun kollu turuncu bi tanede uzun kollu bordo dışında forma göremedim.Puma formalarda iyice azalmış raflar boşalmış Ts Club mağazası iflası bekleyen zararına satış yapan mağazaları andırıyor...
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak husky61 tarafından gönderildi
                                AYNEN BEN AYLARDIR KADIKÖYDE SORMADIK MAĞAZA BIRAKMADIM HATTA HERALDE ADAMLAR BENİ TANDII VE GELİNCE BANA POSTALARLAR FORMAYI YOK BÖLE BİŞE YAAA ESKİ FORMALARLA DOLANIP DURUOZ ORTALARDA
                                her yerde aynı arkadaşlar.ben de taksimdekine sordum bilmiyoruz diyorlar..
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X