Arkadaslar şeklı şemalı kalıte onemlı degıl renklerdekı asalet onemlı.hepsı sonucta ts forması bunu artık kabullenelım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbicim sen ali fuat abi yi yanlış anladın arka sayfalarda bu knu çok tartışıldı ve gerekilen sorulara karşılık cevaplar verildi arka sayfaları kursan eminim ali fuat abinin ne deemek istediğini iyi anlarsın ..
Yorum
-
İlk olarak balikci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kimseye laf falan sokmadım sokmakda istemem.Sonuçta hepimiz aynı yola aynı takıma gönül vermiş insanlarız.ben anladım ali fuat abiyi ama o beni anlamadı.Okudum arka sayfaları sadece tek tuhaf olan kısmı daha önceki konularda yazıldı diye beğenmediğimizi ifade edemeyizmi.yeni üye olduk içimizden geldi söyledik.benim demek istediğim buydu sadece.biraz kırıcı dille anlatmış okadar.ama daha uzatmaya gerek yok bence.herkese sevgiler.tabiki hepimiz aynı yoldayız ve şunu özellikle belirtiim burda yeni eski die kimseye ayrıcalık tanınmaaz burası BMN buna emin ol abi urda herkezin yazıldığına saygı vardır ..
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
Yorum
-
İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabicim ben sana laf soktun die bişie demedimkitabiki hepimiz aynı yoldayız ve şunu özellikle belirtiim burda yeni eski die kimseye ayrıcalık tanınmaaz burası BMN buna emin ol abi urda herkezin yazıldığına saygı vardır ..
Yorum
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemin kadıkoyde ürünlerimizi satan manolya giyim i aradım geldi mi formalar diye, gelmemiş , ne zaman gelir dedim valla gelicek olan ürünler arızalı çıktı toplatıldı bütün ürünler dedi yeni seri de ay başından önce gelmez dedi
Oradan hayır yok kardeş , imkanın var ise direkt olarak TS Clubdan ulaşmaya çalış formalara derim.
Bu arada anadolu yakasında geçen yılın PUMA fontunda yazı ve numara basan yer varmı bildiğiniz.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
cok haklısın kardes dıger takımlar herseyını 1. agızdan dyuruor bızımkıler yapcaz etcez de hala atı alan uskudarı gectı olımpıyatta dıkkat ettımde tek tuk ınsanda yenı formadan vrdı hep eskı puma vardı mıllette hem seyırcıden yakınıorlar ıstanbula tasınma planları kuruluor bu yuzden ama hala trabzon baglı kalmadan bısey yapmıor 3 buyukler ulkenın dort bı yannda faalıyette bızımkıler sadece trabzonda plansız projesız iş yaptılar ıddıalı takım kurulmus taraftar istekli umıtlı herseyı yapmaya hazr her destegı vercek onlar sadece anlasılan trabzondakı taraftarından bısey beklıor dısardanda destek bekleselerdı coktan onlıne satısa baslamıslardı
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Maaşı bekliyorum..~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce Düz Mavi formadan aldım.. En kısa zamanda habunlardanda alacağum..
Maaşı bekliyorum..trabzondaydım bir tane yoktu yahu. şimdi geldi mi bilmiyorum ama ben de adapazarına döndüm. bakalım nerden bulacaz.
İmza...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo formanın uzun kollusunu aldım. Şöyle söyleyeyim; şu ana kadar aldığım en iyi forma.Hem beden bakımından, hem uzun kollu olması bakımından, hem de kalitesi bakımından...
Yorum
-
Modellerin neler olacağını aylar öncesinden biliyorduk,
Formaları asıl futbolcularımızın üzerinde görünce daha çok seveceğimizi de.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum