Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gittiğimiz her deplasmanda bir stand açmak, imza günü düzenlemek zor şeyler değil.
    Bu beklentilerimiz hemen olur mu? Şimdilik sanmıyorum.
    İstiyorum, keşke diyorum fakat...

Şu olabilir; orijinal forma yerine korsan çakma Nike formalar ve bunu alan bilinçsiz taraftar bulabilirsiniz bu ihtimal daha yakın.

Şimdilik...
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gittiğimiz her deplasmanda bir stand açmak, imza günü düzenlemek zor şeyler değil.
      Bu beklentilerimiz hemen olur mu? Şimdilik sanmıyorum.
      İstiyorum, keşke diyorum fakat...

Şu olabilir; orijinal forma yerine korsan çakma Nike formalar ve bunu alan bilinçsiz taraftar bulabilirsiniz bu ihtimal daha yakın.

Şimdilik...
      Ali Fuat lütfen kardeşim şu kulüpte tanıdıgın birisi varsa bir arada dürt belki bir şey çıkar...
      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Tanıl Bora'nın yeni sezonun ilk haftasını değerlendirdiği "Yeni meraklar, yeni kıyafetler" başlıklı yazının formalarla ilgili olan kısmı:

"Yapısal bir folklor sorunu: Takımlarımızın formalarındaki stilsizlik, devamsızlık. Hele Anadolulular, apar topar çarşıya çıkarılıp sırtlarına rastgele bir ceket-pantolon uydurulan parasız yatılılara benziyorlar. Hemen her sezon, malzeme tedarikçisinin münasip gördüğü başka bir iş kıyafeti. Yenilik yapılmasını anlarız, sözgelimi deplasman formaları ara ara tadil edilebilir; ama özlemimiz, her takımın artık alâmeti olmuş bir formayla bilinmesi, sıklıkla onu giymesidir. Koca Galatasaray, parçalı sarı-kırmızıyı naftalinleyip şu satsuma kılığıyla mı gezecek mesela? Trabzonspor’un tişört üstü yeleği (bordo yerine vişneçürüğü), kötü bir 70’ler retrosu. Gençler’in klasik kırmızı siyah çubukluyla başlaması, ne güzel. Yeni kreasyonların güzellerini not edelim. Denizlispor’un önü zümrüt yeşili-doygun siyah parçalı, arkası siyah üstü sarı numaralı forması, gayet şık. Antepspor, kırmızı siyah ince yatay çubuklusuyla, bir İskoç estetiği sergiledi. Hacettepe’nin menekşe mor rengi zaten bir şenlik, çubuklu uygulama da hiç fena değil. ‘Körfez’, beyaz zemin üzerine yeşil siyah çubuklarla, frapan bir boyacı-badanacı havasında."

Tabi yazıya katılıp katılmamak sizin tercihiniz. Şahsen ben bizim formamızı beğeniyor ve Tanıl Hoca'nın yaptığı yoruma katılmıyorum. Fakat Tanıl Hoca her zamanki gibi futbolun farklı yönlerini kendi üslubuyla ele almış.

Yazının tamamı da Tanıl Hoca'nın bütün yazıları gibi son derece keyifli. Bakmak isteyenler için link: http://www.radikal.com.tr/Default.as...CategoryID=103
        En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 26.08.2008, 16:52.
        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• yaaaa su bayraklar neden satilmiyor tscluplarda....

tezgahta satilanlar resmi ürün olarak neden cikmiyor...

Yorum

• demin kadıkoyde ürünlerimizi satan manolya giyim i aradım geldi mi formalar diye, gelmemiş , ne zaman gelir dedim valla gelicek olan ürünler arızalı çıktı toplatıldı bütün ürünler dedi yeni seri de ay başından önce gelmez dedi

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• bu lisansiz ürün isine kulüp olarak girsek...

bir arkadas bir baslikta yazmis "durumu olmayanlar mecburiyetten giyiyor" diye...

peki ya yönetim buna bir cagre bulsa, 10 liraya güzel cocuklar icin formalar, bayraklar yapsa... hatta bir forma cikarsa "TSclup" marka, 10 liraya satsa... böylece lisanssiz ürün kimse kullanmaz, hatta lisanssiz ürünlerin lisanslilarini almayi tercih etmezlermi

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu lisansiz ürün isine kulüp olarak girsek...

bir arkadas bir baslikta yazmis "durumu olmayanlar mecburiyetten giyiyor" diye...

peki ya yönetim buna bir cagre bulsa, 10 liraya güzel cocuklar icin formalar, bayraklar yapsa... hatta bir forma cikarsa "TSclup" marka, 10 liraya satsa... böylece lisanssiz ürün kimse kullanmaz, hatta lisanssiz ürünlerin lisanslilarini almayi tercih etmezlermi
                Süper bir fikir.
                Tabi bunun için TsClup markasının da gelişmesi lazım.

Bu arada biz yeni formaları alamayacak mıyız.
                Hayret de birşey...
                Hiç bir yerde bedeni yok formaların, sanki koca adamız ha.
                Aradığımız M ve S beden, bulamıyoruz..

Yorum

• Çubuklu forma yapılacakmı bilgisi olan varmı.

Yorum

• İlk olarak balikci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çubuklu forma yapılacakmı bilgisi olan varmı.
                    evet cubuklu formal 100% ikinci yari cikacak....emin olabilirsin

Yorum

• ozaman süper.sabırsızlıkla bekliyorum.
                      adama sormazlarmı hani sizin formanın çubuğu diye.çubuklu olmazsa olmaz

Yorum

• Forum'da imza günü

Oyuncularımız Gökhan Ünal ve Selçuk İnan yarın (Çarşamba) saat 17.00'de Forum Alışveriş Merkezi?nde bulunan Ts Club Standında imza gününe katılacaklar.

26.08.2008 19:49:00

Nihayet. Umarım yeterince forma vardır ve numara ve isimleri olan formaları imzalarlar. Hadi bakalım bazı şeyler düzelmeye mi başlıyor.

Siteye yeni üye olanlar bilgi eksikliğinden olmalı önce bir formalara saydırmaya başlıyorlar nedense.
                        Tavsiyem bu başlığın eski sayfalarında şöyle bir gezsinler. Bu kadar sayfadır ne konuşulmuş, hangi bilgiler ve belgeler paylaşılmış diye.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 26.08.2008, 20:50.

Yorum

• Ben şunu anlayamadım biz yeni üyeyiz diye bize formalar farklı eski üyelere farklımı gözüküyor.Bizde beğenmediğimizi belirtebiliriz diye düşünüyorum ne var bunda.Yeni üyeysek yeniyiz ama hala formalar berbat.

Yorum

• İlk olarak balikci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben şunu anlayamadım biz yeni üyeyiz diye bize formalar farklı eski üyelere farklımı gözüküyor.Bizde beğenmediğimizi belirtebiliriz diye düşünüyorum ne var bunda.Yeni üyeysek yeniyiz ama hala formalar berbat.
                            Abicim sen ali fuat abi yi yanlış anladın arka sayfalarda bu knu çok tartışıldı ve gerekilen sorulara karşılık cevaplar verildi arka sayfaları kursan eminim ali fuat abinin ne deemek istediğini iyi anlarsın ..
                            bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Mesele eski yeni meselesi değil, olaylara yaklaşım meselesi.

Bilgi sahibi olunmadan, fikir sahibi olunmaz. Kitabın son sayfasından okuyunca o kitap hakkında bilgi sahibi olamazsınız.

Sorulan soruların çoğu bu sayfalarda defalarca cevaplandı. Ve geride bıraktığımız bunca sayfa ve eski başlık içerisinde gerçekten çok değerli bilgiler var. İnsan merak eder, birazcık okuyun, bilgi sahibi olun, bunları kaçırmayın, işin aslını bilin, demenin neresi kötü?

Zevk meselesine gelince insan beğenmeyebilir, fakat Trabzonspor formasına berbat denilmez.

BMN kültüründe paylaşmak ve paylaşırken öğrenmek var. Yoksa burada birbirimize laf sokuşturma yarışı içerisinde değiliz. En azından ben o tür polemiklerin içerisinde olmak istemem.

Ne demek istediğimi 'eskiler' ve bu başlığı takip eden misafirler çok net anladı.

Trabzonsporluluğun eskisi yenisi mi olur?

Yorum

• formaların kalitesine bişe demem fakat istediğimiz modeller olduğu şüpheli..... bence forma konusunda hala daha büyük eksiklikler söz konusu...taraftarın en yoğun bulunduğu ayda forma satamazsan nezaman satacaksın...ben istediğim formadan kalmadığı icin alamadan döndüm istanbula..sebebi eğer eldeki malları satamazlarsa yeni sipariş yapamazlarmış önce depodaki mallar satılacakmış...anlaşılan yapılması gereken daha cok iş var...mecburen devre arasını bekleyecem...hic değilse ozaman cubuklu forma alırım...
                                En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 26.08.2008, 22:17.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X