Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haklısın kardeşim. Şuan adaptasyon ürünleri mevcut. İlerleyen zamanlarda , baskı yerine dikiş armalı , Puma değil Nike fontlu , Hazır ürün yerine klübümüz için yapılacak ürünlerin satışa sunulacağı malum. Bir süre beklenirse geniş vakitte üretilmiş sağlam ürünlere ulaşma imkanımız olur. Yinede klübe katkı sağlamak adına 1-2 forma almaya niyetim var şuan. Devre arasında çıkacak çubuklu formayla beraber 2 forma da o dönemde alırsak , hem klübün gönlü hem bizim gönlümüz olacak
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maltepedeki zeynep giyimi aradım bugün formaların en geç cuma günü geleceğini söylediler onlarda bıkmış gelen giden arayan bitmiyor diyorlar bu arada kredi kartına taksitte yapıyorlarmış
      bende geçen hafta gitmiştim oraya.adamlar bıkkın bıkkın cevap verdiler.belli ki onlarda bıkmışlar artık sorulardan
      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugün kadıköyde bi spor magazasına girdim adama dedim trabzonsporun yeni forması varmı die Adam sadece üc büyüklerin formasını satıyoruz dediBende Tek Büyügün formasını istiyorum dedim adam bana mal mal baktı sonra bisey demedim cıktım..
        Birde formalar nike magazalarna gelmeyecekmis öglemi gittigim ne kdar nike magazası varsa hepside sadece Ts Clup ta satılacak dediezikbahcenin geysenin formaları adidasta satılıyor bizimkiler neden nike ta satılmıyor....
        şu spor mağazasının adını ve tam olarak nerde olduğunu yazsana.
        bende bi gideyim.
        İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
        Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün kadıköyde bi spor magazasına girdim adama dedim trabzonsporun yeni forması varmı die Adam sadece üc büyüklerin formasını satıyoruz dediBende Tek Büyügün formasını istiyorum dedim adam bana mal mal baktı sonra bisey demedim cıktım..
          Birde formalar nike magazalarna gelmeyecekmis öglemi gittigim ne kdar nike magazası varsa hepside sadece Ts Clup ta satılacak dediezikbahcenin geysenin formaları adidasta satılıyor bizimkiler neden nike ta satılmıyor....
          bende KALE OUTLET CENTER güngören'de orada ki Nıke mağazasına gittim Trabzon spor la ilgili hiç bir ürün yoktu peki gelicek mi dedim bilmiyoruz dediler diceksiniz güngörende TS clup var oraya git al amacım sadece gidip sormaktı nıke mağazasında olsa oradan alırdım..
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• wolfsburgun bu aksamki maçta buyuk ihtimalle giyecegi nike formalarından bir kacı:

İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu merakla beklediğimiz şaşalı ürünler çıkınca istemeseler de satacaklar...
              Satmayı istemiyor olabilirler, ama para kazanmayı istiyorlar...

6 aya kadar çıksa bari bizi şımartacak olan ürünler...
              Ahmet olayı özetlemiş aslında. Nike mağazaları yeni sezonda Trabzonspor'a sponsor olduklarını bile bilmiyor olabilir. Fakat böyle bir talep olduğunu görüp, forma satışı yapıp para kazanmak isteyeceklerdir. Yapmaları gereken tek şey ürünleri temin ettikleri yerlere sipariş vermek. Fakat adamları yönlendirip, bu potansiyeli görmelerini sağlamak lazım. Hiçbir takımın formasının bu kadar ısrarla sorulduğunu sanmıyorum. Adamları bunaltmadan bize çözüm üretmeleri için Nike'a veya kulübe istekte bulunmaları lazım.

Geçmiş yıllarda böyle bir satış sistemimiz yoktu, kulüpteki yapıdan dolayı aksilikler, formaliteler, kanuni prosüdürler işi yavaşlatıyor olabilir, Formalara olan yoğun ilgiden dolayı arma ve logoların baskısından dolayı da olabilir.

Almanya'da kayda değer bir forma ve ürün satışı olmuş. Bazı arkadaşlar 'neden yardım makbuzu karşılığı satış yapılmış, beceriksizler' diye sitemde bulunmuştu. Fakat işin teknik boyutuna bakınca, Almanlar Türkiye'den kalkıp, kendi topraklarında satış yapmanı engelleyecek veya düzenleyecek prosedürler, vergiler, sözleşmeler koymuşlar. Bizimkiler de bu kadar kısa sürede bürokrasiye takılmamak için, işi pratik bir şekilde çözmüşler ne güzel. Başka bir ülkede hadi ben forma getirdim, bir de kredi kartı ile satayım diyemiyorsunuz. Olayların nedenlerine inip, doğru bilgilerle hareket edince düşüncelerimiz de değişecektir.

Bu noktadan sonra yönetime düşen bu talep ve ilgiyi en hızlı şekilde karşılayıp, forma ve ürün satışını tüm seneye yaymak olmalı. Bu arada biz kuzu kuzu bekleyelim mi, elbette hayır. Haklı talep ve isteklerimizi en demokratik şekilde yönetime iletelim. Bunu yaparken kafa, göz, kalp kırmayalım yeter. Herkes aynı şeyi istiyor ne güzel; daha fazla forma satılsın. Bugünleri de gördük şükürler olsun. Geçen sene böyle bir derdimiz yoktu (!)

Forma modellerinin sayısına gelince, çubuklu forma ile birlikte 6 çeşit formamız oluyor. Futbol federasyonu sezon başında kulüplerden hangi formaları giyeceklerini bildirmelerini isteyip onaylıyor. Belli bir sayı sınırlaması varsa, bazı modellerimiz taraftar forması olarak satışa devam eder, ortada sorun kalmaz yani.

Şayet bulabilirsek tabii Bu kadar bekledik, ben biraz daha beklemeye razıyım. Çubuklu formalarımız da çıkınca bizi çok kıskanacaklar çok.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• a f s abi ağzına sağlık gene yazmışsın çok güzel
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şu spor mağazasının adını ve tam olarak nerde olduğunu yazsana.
                  bende bi gideyim.
                  Benny
                  sakın adresi verme
                  Hüseyin Kurt iyi demiyecek onlara,hatırlarını yıkacak benden söylemesi
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aaa, yapıştırma mı armamız...
                    Olmadı ama, hem de hiç olmadı...

Kendimi forma almak için şartlandırırken, böyle şeyler şevkimi kırıyor...
                    Alacağız ama, bi almak var, bi de almak var....
                    Benimde şevkimi kırdı ama gidip bakıp karar vereceğim
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• bigün toplanıp şöyle 10-15 kişi gidebildiğimiz kadar nike mağzasına gidip teker teker içeri girerek formamızı sorsak satmıyomusunuz desek onlarda satmaz olurmuyuz satıyoruzda bize daha ulaşmadı formalar derler mi acaba
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar büyük takımlar en fazla iki forma giyer biri her zaman giydiği forma biride deplasmanda renklerinin catıştığı takımlarla oynarken değişik forma giyorlar ama biz bize sponsor olan firmaların mankeni gibi 5 tane forma giyiyoruz r madrid barca mancester unıted milan sahaya cıktığında futbolcuyu görmeden hangi takım olduğunu anlıyoruz cünkü forması beynimize aşina oldu biz ise hangisi bizim takım anlamamız zaman alıyor bizim de hersene kendi tarzımızda bir veya iki formamız olmalı sahaya cıktığımızda yabancı birkişi tarafındanda işte bu trabzonspor demeli benböyle istiyorum sizlerde benim gibi düşünüyorsanız külübe bu isteğimizi iletelim cevap bekliyorum arkadaşlar saygılar
                        Arkadasim bu dedigini haftalar once dile getirdim ama gorulen o ki bizim taraftarimiz bu tur seylerle ugrasamayacak kadar yogun yada umursamiyorlar. Ne diyebilrim ki? Ama bence onemli bir konu. Hele hele boyle formalar varken bence yapilabilecek en iyi sey tam bordo ile turuncu yu saklayip gerisini cope atmak. Aslinda bu ikisi de normal sartlarda bize gelecek formalar degiller ama ne yapalim gecti Bor'un pazari demisler sur e..... i Nigde ye.

Yorum

• Biz Ne Zaman Forma Tanıtımı Yapacağız Mankenlerle Futbolcularla Felan Ne Zaman Olacak Bu Yada Olacak mı?
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Vakko marka olmak için ilk reklam kampanyasını tam da bu yolla yapmış.
                            Eşarp işine ilk girdiği yıllarda, bugünkü anlamda manken diyebileceğimiz güzel kızlarla anlaşmış. Alımlı ve şık giyinen bu bayanlar, tüm Beyoğlu'nu ve İstanbul'un iyi mağazalarını tek tek dolaşıp, Vakko eşarp sormuşlar.
                            Bizim de Trabzonspor ürünleri için böyle bir pozitif katkımız olabilir. Tabii temsil ettiğimiz camianın büyüklüğüne yakışır şekilde.

Şöyle de olmasından korkarım:
                            - Trabzonspor forması var mı?
                            - Yok!
                            - Nasıl olmaz kardeşim?
                            - Yoğun talep varmış, sipariş verdik, gelecek.
                            - Ne zaman?
                            - Sezon başlayınca olabilir
                            - Niye?
                            - Biz de isteriz beyefendi satmak ama..
                            - Kes! Adam olun! Forma istiyoruz, satmıyorsunuz.
                            - Fakat...
                            - Yarın formalar geldi geldi, gelmedi sonraki gün. Herşeyi yapabilirum, yapmayadabilirum. Garantisi yok!

Bu işin şakası tabii,

Forma işinin kulüp, üretim, dağıtım, bayiler birkaç ayağı var. Sorun gerçekten nereden kaynaklanıyor, ne kadar zaman içerisinde belli bir düzene girer bilmiyorum. Fakat belli bir zaman alacağı aşikar.

'Forma alıyorsan al, almıyorsan tezgahın önünü kapatma kardeşim!' anlayışından, profesyonel kurumsal yapıya geçiş süreci yaşıyoruz.

Aktif beklemedeyiz.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• istanbuldaki arkadaşlar 2 hafta daha sabır diliyorum size 16 sında olimpiyatta formalarımızı alıp staddaşov yaparız. bence sağa sola gidip nike çalışanlarıyla muhattap olmaktansa , her gün nike mağzasına gidip harcadığımız yol parasıyla fazladan bir kaç ürün alırız.

16 ağutosta hepimiz formamızı ve aşlamadığımız formalardna alırız.
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• korkum şu stad çevresinde o kadar yogun olucak ki sıraya girmeğe çekinicez
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X