İlk olarak zeyberoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Arkadaşlar ben gecen sezon oynadığım takımda NİKE forma giydim,inanın benim giydiğim forma TRABZONSPOR a yapılan formadan kat kat iyi,
Trabzonspor bu kadar sıradanlaştırılamaz.Nerde tanıtım,sen süper kadro kurmuşsun tanıtım yaptığın şekle bak,Bir de eziklerin yapacağı tanıtıma bak.Bizleri ayağa düşürdüler tanıtım konusunda.
Yorum
-
arkadaşlar kulüp yada taraftar olarak nike yada başka firmaya bir şey demeye şuanlık hakkımız yok. bence işe birazda kurumsal kimliğimiz yönünden bakalım. kulüp olarak kendi markamızı yaratma adına ne yaptık.
ts club markamızı tam olarak marka yapsaydık neler değişirdi ? sponsor firmaların yaklaşımı nasıl olurdu. bence yapılması gereken ts clubımızın marka değerini artırmaya bakmak.
her şeyden önce lisanslı ürünlere bakan birimin başına çok iyi bir yönetici getirmek olmalı. tasarım vb konularda gönüllü olacak onlarca arkadaşımız var. bir an evvelmarkamızı ortaya koymanın yoluna bakmalıyız.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlayacağını bilsem edebiyat yapacağım ama bu düz mantıkla bunları anlamak biraz ( biraz değil baya ) zor olacak.
Üst tarafta Süleyman Abi ( Lazanist ) yaptığı yorumu biraz ciddiye almakta fayda var. Ne diyor abimiz? Nike bu sene forma yapmayacaktı.
Eleştirilecek şeyler formaların tanıtımlarıdır.
Ne demek anlayacağını bilsem,usluba dikkat !
---
Biz çok fazla şey istemedik hiç olmazsa çubuklu forma olsun istedik,çok mu zordu başka takım fırmalarından örnek almak ??
Formaların tanıtımı bahanesine sığınmaya gerek yok Devit Beckham'da Serkan'ın yerinde olsa şahsen benim fikrim formalar konusunda değişmeyecekti...
Formaların tanıtımı bahanesi diyorum ama tanıtım rezilliğinden önce çok daha mühim olan konu var,formaların tasarımı(ona da tasarım denmez ama neyse)Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhancım bu görüşe katılamayacağım. Tabi bireysel olarak seven de çıkmış olabilir ama büyük çoğunluk formaları hiç beğenmedi. Hatta şok oldular zira Nike gibi bir firmadan bunu kimse beklemiyordu. Bir takım haber siteleri formalarımızı haber yaptı. Hem de ulusal basında. Alt tarafa yazılan yorumlara bakarsanız yukarıda söylediğim açıklama doğrudur. Kısa bir zamandan bahsediyoruz ama formayı üteren firma dünyaca bir numara olan Nike. Nike gibi bir firma için ben bu durumu kabullenmiyorum. Formayı alacağım, inatla daha da fazla alırım. Bu yönetim geldiği günden bu yana yaptıklarıyla bu hakediyor ama formalar yakışmadı. Defalarca bakıyorum; ortada "tasarım" yok... Formalar resmen dümdüz. Türkiye'de kime verseniz daha iyi ve etkili bir ürün ortaya çıkardı. Sunum da kötüydü lakin bu formaları sunum biraz zor kurtarır arkadaşlar. Ben hayatım da böyle forma görmedim. Maalesef durum böyle...
Sponsorun nike olması tabii ki herkesi büyük bir beklenti içerisine soktu. Bundan daha güzelini yapabilirley miydi? Evet yapabilirlerdi. Ama ben bu kadar kısa sürede daha iyisini beklemiyordum. Bu formalara çok iyi demiyorum.
Biz geçen sezon renkleri bordo mavi olmayan formalar giydik yahuBu sene hiç olmazsa bordo ve mavi uyumu var. Ben burada eleştiren herkesin forma alıp kulübe kazanç sağlayacağından eminim. Ama yapıcı eleştirmekle yıkıcı eleştirmek arasında dağlar kadar fark var.
@ Korayhan,
Haklıymışım ama cümleye o başlangıcı yaparkenTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer,burda çoğu kişi Fatih abi dahil formanın kumaşından bahsetmiyor eminim kalite olarak...
Formaların görünüşleri hayal kırıklığı,tribünden biri formaları görüdüğü zaman kumaş kalitesini düşünmez aldırış etmez direk görünüşe bakar...
yoksa sadece serkanın üzerindeki amatör çekim fotoğraflardan mıHadi eyvallah..
Yorum
-
Afs abi
Forma konusunda bizi bilgilendirdiğin ve bu konuda çok emek verdiğin için bu soruyu size yöneltiyorum.
Abi bu sonradan yapıştırmalı logo ve reklam işi nedir böyle?? Geçen yıla kadar böyle bir şey yoktu sanırım özellikle logoda.Pumanın ilk yılki formalarındaki logo şuana kadar yapılmış logoların en süperiydi
Sponsorumuz olan firma bize formayı logosuz ve reklamsız olarak yani t-shirt olarak verecekse bizim manifaturaci hayri abiden t-shirt alalım.
Kulüp formayı aldıktan sonra reklam ve logo ile bir kez daha uğraşacaksa Nike nin sponsorluktaki emeği nedir???Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ben gecen sezon oynadığım takımda NİKE forma giydim,inanın benim giydiğim forma TRABZONSPOR a yapılan formadan kat kat iyi,
Trabzonspor bu kadar sıradanlaştırılamaz.Nerde tanıtım,sen süper kadro kurmuşsun tanıtım yaptığın şekle bak,Bir de eziklerin yapacağı tanıtıma bak.Bizleri ayağa düşürdüler tanıtım konusunda.
kesinlikle katılıyorum sana zaten bizim anlatmak istediğimiz de bu eziklere karşı niye boynumuz eğik olsun ki
tanıtım konusunda adamlar topkapı sarayını kapatıyorlar bizde serkanın melül bakışlı fotoğrafı ile idare ediyoruz
bizim onlardan eksiğimiz ne....?''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )
Yorum
-
Ali Fuat Abi verdiğin bilgiler için teşekkürler.....
İnan bu konuda gösterdiğin çalışmaların verdiğin bilgiler sayesinde bu konuda da bilgilenmiş olduk.Keşke senin gibi bilgili ve işinin erbabı kişileride klübümüzde olsaydı da bu keşmekeş yaşanmasaydı.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demek anlayacağını bilsem,usluba dikkat !
---
Biz çok fazla şey istemedik hiç olmazsa çubuklu forma olsun istedik,çok mu zordu başka takım fırmalarından örnek almak ??
Formaların tanıtımı bahanesine sığınmaya gerek yok Devit Beckham'da Serkan'ın yerinde olsa şahsen benim fikrim formalar konusunda değişmeyecekti...
Formaların tanıtımı bahanesi diyorum ama tanıtım rezilliğinden önce çok daha mühim olan konu var,formaların tasarımı(ona da tasarım denmez ama neyse)
Hem hazır kreasyonda yok cubuklu forma...Üretmeden nasıl göndercekler...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
colman varken niye serkan giydi o formaları anlamadımUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
çok yazık o formalar 80 sene önce kullanılıyodu . hele şu düz mavi forma aynı pijama takımı gibi .neden bir klasik forma serisi yapmıyorlar manhcester barcelona arsenal bunların formalarında her sezon benzer dizayn kullanılıyo da bizimkiler niye bunu düşünmüyo hayret.
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorayım;
Bu formaların hazır kreasyondan olacağı burada kaç defa yazıldı..Sen biliyorsun...Arka sayfalarda dolu ispatı var..Formaları hazırlamak 1 seneyi bulan bir müddet, he ne oldu bu senelik hazır kreasyondan yapıldı formalar ki düz mavi, ve yaka mavi bordo hariç diğerleri güzel...
Bu sene için formalara normal diyorum..Bizim beklentimiz aşırı derecede yüksekti bu beklentiyi seneye karşılayacaklar...
Merak ettiğim Nike'ın ilerde çıkardığı formalar güzel olduğunda ne denceği...
Güzel olduğunda niye birşey diyelim ki tebrik ederiz tabiki,burda çoğumuz bende dahil Nıke ile anlaştığımız için çok mutu olduk...
Neden ?..
Çünkü Nıke çok büyük bi marka güzel formalar yapar diye umduk hepimiz,sonuç hüsran...
Bu forma işi Atay Aktuğ zamanından beri skandal...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum