Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sevgili arkadaşlar,
    "Benim görüşüm"e göre forma nikefit olmuş kumaş kalitesi şu kadar iyi olmuş falan hiç önemli değil.Zira onu takım düşünsün.Futbolcuların rahat edeceği formalar üretilir.Bir taraftar olarak da senede birkaç kez giyeceğim bir forma polyester olmuş pamuk olmuş çok önemli değil o kadar da.Sonuçta okula,bakkala,sinemaya o formayla gitmiyoruz.Beni ilgilendiren kısmı estetik kısmı ki insanı çıldırtacak düzeyde bayağı bir estetik zevkle hazırlanmış formalar.Hele o turuncu yakalı forma...Ben o yakanın istediğim gibi durması için kolalamam m gerekecek acaba?Ya da o avea yazısı o kadar büyük olmak zorunda mıydı?
    Biraz daha özen gösterilseydi işte benim takımımın forması bu deyip belki de kişisel alışkanlıklarımın da dışına çıkarak o formayı okulda,bakkala giderken vs giyebilirdim.Ama bunu değil,asla hem de.
    Fiyatı uygun olursa alır bir köşeye koyarım,giymem o ayrı.Destek çerçevesinde o kadarına katlanabilirim belki.
    neden alıp bir köseye koyasınki.yönetimden yeni forma talep edecez onlarda yapacak.yapma mecburiyetindedir.onlar bizim icin ordalar.taraftar ne diyorsa o.vatandasa cart curt yok
    √ OKAN™ 1987

Yorum

• Bu Klüp herşeyi ile bizim arkadaşlar formalarımızda aşırı kötülük yok hemen karar vermemek lazım...
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar Nike sponsorluk imzalarken temsilcisini yollar ve bunu basın huzurunda yapar tüm Avrupa kulüplerinde öyle hatırlarsanız milli takımla sözleşme imzalarken de öyleydi.Ayrıca forma tanıtımını da kendisi yapar şu an girin bakın nike 2008-2009 kullanan kulüplere hepsinin tanıtımında aynı tip fon kullanılmıştır.Daha önce dediğim gibi biz Nike'ın Türkiye bloğuyla sözleşme yapmışız aynı Ankaraspor ve Eskişehirspor gibi sadece beyaz formalarımız a kalite bunu en baştan düşünecektik şimdi eleştirmek karalamak boşuna yani.Ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz forma almayan T-shirt alsın beğendiği ürünü alsın.
        hani bütün taraftarlar tek tip forma giyecekti.ne oldu şimdi herkes diger ürünlere t-shirt lere sarıldı.ne bu celişki?
        √ OKAN™ 1987

Yorum

• TSKara61 amacın neydi bilmiyorum ama çok güldüm ççç

Yorum

• turuncu ve bordo formalarımız böyle olabilir biliyorum kaleci diyeceksiniz ama bunun mavisini futbolcular giyiyor Ankaraspor'da
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• Demek ki kaleci forması değil normalde

fb de volkan da normal kısa kollu turkuaz formayı kaleci forması diye giyiyor

Yorum

• formalar bence berbat renkler hic iyi degil

formalarin kollalri cok genis

bi TÜRK BAJRAGI BILE YOK

Yorum

• Arkadaslar bu formalar gercek mi yoksa tasarrım mı biri bana gercek olmadıgını sölesin lütfen...

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ah gözünü sevdıgım puma bizi nike ile aldattılar marka dedıler öyle dediler böyle dediler kandırdılar. dünya devi kullanıyo dediler kalitesi ortada dediler bizi affet puma. değerini bilemedik. bize bu pjamaları layık gördüler arkasınada pembe fon u.. gerçekten affet bizi puma.
                    İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    formalar bence berbat renkler hic iyi degil

formalarin kollalri cok genis

bi TÜRK BAJRAGI BILE YOK
                    Türk bayrağının takılış şartları var

Sen nasıl bir renk bekliyordun?

Yorum

• Gercekten formalar buysa ALMAYACAGIM rezillik bunu alacagıma 10 tane pumanın formasını alcam coluk cocuga veririm tamammen beklentilerimin yanından bile gecmiyor...Hersey cok güzel giderken formalar bana göre sınıfta kaldı...

Yorum

• Yahu ben delirecem burda

Benden Fanatik olmasin ama olmaz ya, hakikaten berbat...

No.1 Arkadasimiz'in dedigi de aklimda: Formalar fevkalade gibilerinden, renkler cok sahane...

Düsündükce ben mi hastayimd abu Formalarin kiymetini anlamiom, yoksa gercekten dandik mi bunlar..
                        Üzüldüm, niye yalan söylim...

Neyse bare Trabzonsporumuz bu sene Sampion olsun

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TSKara61 amacın neydi bilmiyorum ama çok güldüm ççç
                          gulduysen demekki amacimda basarili olmusum

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türk bayrağının takılış şartları var

Sen nasıl bir renk bekliyordun?

neymis Türk bayraginin takilis sartlari?

Yorum

• İlk olarak Ufuk Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu ben delirecem burda

Benden Fanatik olmasin ama olmaz ya, hakikaten berbat...

No.1 Arkadasimiz'in dedigi de aklimda: Formalar fevkalade gibilerinden, renkler cok sahane...

Düsündükce ben mi hastayimd abu Formalarin kiymetini anlamiom, yoksa gercekten dandik mi bunlar..
                              Üzüldüm, niye yalan söylim...

Neyse bare Trabzonsporumuz bu sene Sampion olsun
                              bizde şoktayızda şu anda klübü mail bombardımanına tutyoruz sende mail at klübe olmamıs de.vatandasa cart curt yok de
                              √ OKAN™ 1987

Yorum

• formalari begenmedim nike gibi dünya markasindan daha cok daha iyi tasarimlar beklerdim benim icin büyük bi hayal kirikligi
                                en azindan genis cubuklu forma yapsaydilar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X