Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    rezillik resmen bide pumalari begenmiyorduk, ey gidi kappa nerdesin
    ha bi sen eksiktin
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• formalar guzel hosuma gitti
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Nike uzun kollu formalar 48 euro kısa kollu formalar 35 euro şortlar 18 euro bu fiyatlar 2008-2009 ve bu fiyatlar Nike kullanan diğer kulüpler için
        En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 01:17. Sebep: ,,,
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Formalara elledim, temasım oldu çok beğendim. Hatta herkesin yerine biraz daha elledim. Kalitesi süper, tartışılmaz
          Peki çubuklu formaya da elledin mi?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            rezillik resmen bide pumalari begenmiyorduk, ey gidi kappa nerdesin
            bence trabzonspor tarihinin en guzel formaları kappa idi.dar kesin ve cizgili idi.bu yeni formalar resmen cuval.serkan gibi bir adam bile kilolu ve kalıplı bir adam o formayı kaldıramadı.zaten tasarımda italyanlar bir numaradır.onun icin kappa farkını ortaya koymustur her zaman.verder bremen formalarına bakın bence.forma görsün taraftarımız
            √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Peki çubuklu formaya da elledin mi?
              Yok abi onun çubukları vardı.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• valla birde canlı olarak görmek lazım bana mavi ve beyaz forma gereksiz geldi ya aslında şöyle olacaktı

Çizgli Forma,Aston villa forması,Turuncu Forma,birde beyaz forma tamam çizgili olmadan bu iş olmaz
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ha bi sen eksiktin
                  öyle degilmi sametcim, arma yanlis, sponsor yazisi göbekte, simetri degil, neden bizim hic biseyimiz duzgun olmuyor,
                  neden bi isi dogru beceremiyoruz, nicin bi tarafa guzel el atip duzeltirken (transferler ve stad) diger taraftan bozuluyor (forma ve armamiz)

Yorum

• burda arkadaslarinin yapmis oldugu formayi yapmak cokmu zordu

Yorum

• bizimkiler formadan baska herseye benziyor caylıkta fındıkta giy ter yapmaz zaten üzerine yapısmas.bol kesim cuval gibi forma ac koynunu fındık doldur.yönetim bunları düşündü bence
                      √ OKAN™ 1987

Yorum

• bu ıkı forma çok güzel bencee artı o beyaz formamız bu ıkısındende kaliteli duruyor.nesi var bu sormaların.pumanın yaptıklarına bin basar..serkanın üzerindekilerle bunlar arasında dağlar kadar fark var.bakış açısına göre değişiyor güzelliği..formaları yakından görünce veya futbolcuların üzerinde görünce daha çok seveceğimize eminim..ayrıca burdakı formalarda simetri sorunu aşılmış..

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi
                          Arkalarda kalmasın millet forma nasıl oluyor görsün
                          amacin ne?
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Şu fotoğrafı ekleyip insanların gözüne sokarak " Forma nasıl olurmuş görün " mantığından vazgeçersek daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.

Tamam formayı beğenmediniz, güzel olmamış felan ama senin rakibin İnter değil ki. Senin rakibin Türkiye sınırları içerisindeki takımlar. Mukayese edeceksen onların o iğrenç formalarıyla mukayese et.

Bunu da nike yapıyor öbürünü de nike yapıyor demogojisine güler geçerim. Nike bu sene Türkiye A Milli futbol takımı dışında ilk defa bir Türk futbol kulübüne sponsor oluyor. İlk formalarda tabii ki beklentiler karşılanmayabilir ama bu her zaman öyle sürecek değil.

Kappa'nın ruhu Armut dersem çık, Elma dersem Puma ile el ele tutuş gel.
                            En son ilhan tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 01:25. Sebep: Bir kaç harf hatası düzeltilmiştir.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• kardeşim bu nasıl bir formadır ya.o yaka ne öyle kravatmı takacaz biz bu formaya.allahım ya insan şuna beyaz bordo veya mavi desenler veya cizgiler atar.bu ne bicim tasarım düz atletleeri penye yapmıs vermişler bize
                              √ OKAN™ 1987

Yorum

• Nike-fit işareti var diyen bir arkadaş vardı bu basbaya bizim bildiğimiz ts-club işareti
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X