Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar bu bi şaka değil mi?
    İnternette gördük yeni formalar dedik beğendik bnlar nerden cıktı?Kİmin mamulu hangi üretimin hatası bu formalar.Gercekten bunlar giyilecek mi şimdi?

Yorum

• İlk olarak dis_hekimi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaslar bu bi şaka değil mi?
      İnternette gördük yeni formalar dedik beğendik bnlar nerden cıktı?Kİmin mamulu hangi üretimin hatası bu formalar.Gercekten bunlar giyilecek mi şimdi?
      malesef usta...nike dedik bağrımıza bastık depoda kalan t-shrtleri göndermişler.
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Serkan'ın formasında amblem simetri değildi
        Şimdiki ise normal değil mi?

Fakat normal olması diğer kolilerce formaların da normal olacağı anlamına gelmez.

Madem simetri istiyoruz bakarız simetri olanlardan alırız.

Fakat internetten alacak çoğumuz. Paketi açtığımızda elimizde simetrik olmayan bir forma görürsek şaşırmayalım

Ayrıca geçen senenin amblemini formada kullananların, arkaya font olarak Puma'nın fontunu kullanmayacakları ne malum

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

işte formanın kralları...

Yorum

• arkadaşlar ben kulube mail attım.. sizde dilek ve onerilerinizi sikayetlerinizi oraya yazın..
            hangimiz düşmedik bu kara sevdaya
            hangimiz sevmedik ÇILGINLAR gibi

Yorum

• sadece beyaz forma güzel görünüyor oda serkana yakıstıgı ıcın guzel gorunuyor. hepsinin kalitesi aynı bence, kallitesiz olan tanıtımdır arkadaslar.
              - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• O kadar gaza geldık forumdakı forma resımlerını gorunce,dıger takım arkadaslarına da hava attık bakında forma gorun dıye..

Kısacası rezıl oldugumuzun resmıdır..

Top oynucaklarsa bunlar cıplakta oynar yeterkı adam gıbı top oynasınlar...
                perdere la trebisonda
                @miractopal

Yorum

• İlk olarak tarık kızılkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar ben kulube mail attım.. sizde dilek ve onerilerinizi sikayetlerinizi oraya yazın..
                  klubun adresi nedir bende atcam

Yorum

• Elbet bu formalara da gözümüz alışacak..Evet bir hayal kırıklığı yaşıyoruz orası kesin.Ama benim için daha önemli olanı bunu giyen futbolcu arkadaşlarımızın hayal kırıklığı yaşatmaması...
                    Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• Nike'ın Trabzonspor'a gönderecek olduğu tek tasarımlı forma çubuklu formadır. Nike'tan başka tasarım beklemiyorduk zaten. Çubuklu forma ise ikinci yarı satışa çıkacaktır. Nike bu sezon için elindeki forma modellerini sunmaktadır. Begenilmesede elimizde ki formalar bunlar. İçinde bir tane alacağımız vardır kesin

Geçen sene Vlaznia maçı öncesi formalarımızı gördüğümüzde herkes çok kızmıştı formalara renklerinden dolayı. Fakat şuan o formaları bir çoğumuz beğenerek aldı.

Hazırlık maçlarımızda formayı futbolcuların üstünde görelim ilk önce

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nike'ın Trabzonspor'a gönderecek olduğu tek tasarımlı forma çubuklu formadır. Nike'tan başka tasarım beklemiyorduk zaten. Çubuklu forma ise ikinci yarı satışa çıkacaktır. Nike bu sezon için elindeki forma modellerini sunmaktadır. Begenilmesede elimizde ki formalar bunlar. İçinde bir tane alacağımız vardır kesin
                        elbette taraftarlık görevi olarak forma alıcaz.fakat nike forma modeli göndermemiş ki.t-shrt göndermiş.alıcaz yinede artık ne yapalım...

Yorum

• Aston Villa Forması Yeni bir kreasyon Güzel Bence Farklı,Beyaz Forma Gerçekden Yakışıyor,Mavi Forma Sade ve Hoş Turuncu Forma Tek Kelimeyle Muhteşem Sanırım Bu Sene Çizgili Formamız Yok Onun Yerine Aston Willa Formasını Kullanacağız.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Benim ilk aldigim forma bu ... ey gidi günler

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim ilk aldigim forma bu ... ey gidi günler

Nike'tan daha güzel... Ciddi ciddi böyle arkadaşlar. Maalesef...
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• Sparta Prag 2008-2009
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X