Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar formalari begenmeniz icin TRABZONSPOR armasi olmasi yetmiyormu?

Bu edebiyatı bırakalım artık,insanları en hassas yerinden vurmayalım...
    Niye güzel tasarlanmış forma giymek varken,bez parçalarının üstüne yapıştırılmış amblemli şeyi giyinelim,amblemi bile adam gibi yapıştırmadılar o ayrı bi olay zaten...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ya ben burda görünce photoshop zannettim..
      Gerçekten amatörce ..
      Bu kadar da olmaz..
      Bir tek bunu beğendim :

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Keske formalari sadece trabzonsporun formasi oldugu icin degil de gercekten cok guzel olduklari yuzunden almak istesek ama maalesef... Ama suclu biz oluyoruz. Nasil olsa her yil formamiz uretiliyor. Formamizin guzel olmasini istemek sucmu
        herkes en güzel olsun ister beğenmiyorsanda alırsın koyarsın evde bir köşeye maçlara giderken giynersin yok beğenirsen hergün giyersin olay budur forma olayını ülke meselesi haline getirmeye gerek yok

Yorum

• Bordomavinin tonunu tutturmuşlar bi tek buna sevindim.Diğer konularda Pumadan hiçbir fark yok.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ALLAH'tan Musa Buyuk'u sattik yoksa formalari onlan tanittirirlardilar galiba.

Yada gobekli Ayman'lan...

Yorum

• elbet alcaz formalardan ama bunun içinmi bu kadar bekledik diye insan soruyor kendisinee
              - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Geri Gel Ey PUMA !

Yorum

• forma tabiki alıcam ama gerçekten hiç güzel olmamış yeni forma tasarımları herzamanki gibi t-shirt gibi forma yapmış nike milli takıma yaptığı gibi....bordo ve mavi nin eşit ağırlıkta olduğu bi forma neden yapmamışlar yaaa

Yorum

• Neden herkes ilk resmi kullanıyor. İkinci resimde formadaki renkler daha belli

Yorum

• ................
                      En son Fatih tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 15:47.
                      Bordomavi.net

Yorum

• Giyen giyer giymeyen giymez demogojisi yapmak için süper bir ortam var Ama gerek yok sanırım.

Formamı alacağım, kulübe katımı sağlayacağım. Kulübe katkı yaptığımın rahatlığıyla formayı üzerimde taşıyacağım. Ben giyerim arkadaş.. Giymeyen alsın evine assın. Ama yeterki lisanslı ürünü alsın ve kulübe destek olsun.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Trabzon formaları satışa çıkıyor

Trabzonspor'un yeni sezonda Nike tarafından üretilen formları 26 Temmuz Cumartesi günü satışa çıkartılacak. Bordo-mavili taraftarlar TS Clup satış noktalarında yeni formlara ulaşabilecekler.

Trabzonspor'un sponsor firması Nike tarafından 2008-2009 sezonu için üretilen maç formları 5 ayrı dizaynda tasarlandı. Gerek tasarımı gerekse üretiminde kullanılan malzemenin niteliğiyle sahada mücadele verecek futbolcuların performanslarını artıracak özellikleri bulunan formalar, vücut üzerinde daha sıkı görünecek ve oyun içerisinde rakip tarafından daha zor tutulup çekilecek yeni bir dinamik uyuma da sahip.

Formalarda kullanılan Nike teknolojisinin bir ürünü olan Dri-fit kumaş sayesinde ise vücuttaki nem dengelenecek.

Böylelikle maç sırasında oyuncular ekstra rahatlığın yanı sıra, performans artışı sağlanacak. Teri buharlaştırma özelliğine sahip bu teknoloji, sürtünmeleri ortadan kaldırıp, vücudun kuru kalmasına imkan vererek serin ve rahat bir performans imkanı sağlamış olacak.

24.07.2008
                          Kaynak : İHA
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Ankaraspor'a bile bizden güzel forma yapıyorlar !

Yorum

• Gercekten Ayip Ettİler Trabzonsporun Buyuk Taraftarina.!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu formaları biliyorduk zaten, ne diye şaşırıyorsunuz ona şaşırıyorum.

Formalar -lansmanı hariç- gayet güzel ve şık olmuşlar.
                                Ben beğendim.
                                Seneye daha da güzel forma ve ürünlerin bizi beklediğini de biliyorum.
                                İsteyen istediği gibi değerlendirsin.
                                Birbirinizi kırmaya, üzmeye, üzülmeye, herşeyi kötü görmeye amma meraklısınız.

Hani çubuklu forma çıkacaktı Ali Fuat abi ?
                                Hepimizin kızgınlığı aslında bu,çubuklu formanın yapılışı biraz zor olduğundan geç çıkacak demiştiniz ben öyle hatırlıyorum ??

Çubuklu forma nasıl olmaz,Eskişehirspor'un bile çubuklu forması var Nike...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X